Beraber yaşamak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Denişik dedıgıne göre behzat ç ızlıyor .Bence denısık o ama sen bılırsın
Bazı insanlar modernlik ve özgürlüğü farklı algılıyor. Modern ve özgür kadınları swinger partilerinde kucaktan kucağa geziyor sanıyor falan... Bence bu adam da böyle sananlardan.

Ayyyy ne iğrenç düşünüyorlar.
Bazı kafalara göre çalışıyorsan hele hele tek yaşıyorsan böylesindir..
Modern kadını batsın ya salak herif

47 yasinda denişik yazan ve telaffuz eden bir adamınne kadar okuma yazma özürlü oldugunu da görmüş olduk.Bosuna bas bas bagirmiyorlar ,okuyun kendinizi daha iyi ifade edersiniz diye.Sanirim karsinizdaki sokakta sadece tabela okuyan bir tip.Kosarak uzaklasmak en iyisi.Bir de modern kelimesini ogrenmis ama tam olarak ne anlama geldigini kafasinda oturtamadigindan ,modern kadin bir beraber yasiyor ,bir evleniyor ,bir arkadaslarla alisverise gidiyor, bir esiyle takiliyor.Ne yaptigi belli degil.Çünkü adam aslinda anlamini bilmiyor.Agir sorunlu aslinda ,evlenememe sebebi iş ,güç degil tabi ki.

:))) Aynen canım bayıldım yorumuna...Hem güldüm hem doğru...
Dilinden bi modern bir de alışveriş düşmüyordu..
Anladığım kadarıyla modern kadınsın oyle değil mi dedi durdu...Evet desem neleri onaylamış olurdum kimbilir ...
Bir de alışverişe takmış, alışverişi severim dedidurdu...Kadınlar alışverişi sever diye bir motto benimsemiş ordan vurmaya çalışıyor garibim...

Ben bu adamın kredi kartını alır alışveriş ederim, ooh arkadaşlarla gezerim demek bu adam bişi demicek diye düşünüp atlamamı bekledi...Once beni evlenilecek kadını buldum diye lanse edip sonra 1 mesajına cvp veremedim diye senle olmayacak diye karar verdi ve gitti... :))) Ben de ba bay dedim

Neyse gündemimde değil şu an ama aaaa bu mesajı yazarken ondan mesaj geldi şu an sabah sanah..."günaydın hayırlı cumalar özel kadın" yazmış....
Moderndim şimdi bi de özel oldum yaşasın
Ayrıca beraber yaşamak isteyen erkekten dini mesaj :)) o da iyi

Adam denişik bir dengesiz.

Özgürlük derken acık evlilik mi kastetti. Zaten evlilik olmasa da olur
Ben beğenmedim

modern kadınsın öyle değil mi parantez içinde yazılır, "dedi durdu" ayrı yazılır, demicek değil demeyecek olucak herkes hata yapabiliyor değil mi:))))

Denişik aday -0.5 sürümüyle güncellendi.

modern kadınsın öyle değil mi parantez içinde yazılır, "dedi durdu" ayrı yazılır, demicek değil demeyecek olucak herkes hata yapabiliyor değil mi:))))

Parantez değil çift tırnak dicektin
Ama ben bilerek oyle yazıyorum, biliyorum tam dilbilgisine uymadığımı...Doğrusunu da..

Ama adam harbiden denişik olarak biliyor mesela o kelimeyi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…