101 i etinin tadı da yok. Bana hiç bozuk çıkmadı ama acaba aldığın koyun kiymsiydi?3 gün önce a101den paketli kiymalardan almıştım buzlu satılıyor zaten attım buzluga sabah cozdurdum hafta sonu ailemin yanına gitcem diye eşime 2 çeşit yemek yapıp buzdolabina koymakti niyetim yemekler pişerken kokuyu aldım Allahım ne kötü koku ne berbat bir tattır o kıymalı taze fasulye fırında köfte patates hepsi çöpe gitti aldım paketi yaptığım köfteyi markete gittim aaa kokuyor evet bizde bi bakalım ii şey daha hic sikayet gelmedi demekten başka bişe demediler okadar emeğim boşa gitti ona üzüldüm..
İlk defa aldım bu marketten kıyma bidahada asla
Siz söyleyince acaba mi dedim gidip baktım dana eti ve yağı yazıyor sadece koyun değilmiş farketmemek imkansız inanılmaz ağır bir koku patatesin ve fasulyenin tadını bile değiştirmişti101 i etinin tadı da yok. Bana hiç bozuk çıkmadı ama acaba aldığın koyun kiymsiydi?
Birde et kolay bozulmaz iyi muhafaza edilmedi demek ki...yada çözüldü doldurdular yeniden. Çalışanlara gıda saklama dersi verilmeli. Biz ya koyun getiriyoruz evde kendim yemeklerimiz kiymami çıkartıyorum. Evde ki et biterse büyük marketlerden alıyorum. Sirkülasyon önemli.
Geçmiş olsun yiyip de ishal olup kusacaktinuz erken fark etmişsiniz
Bizimde et ve kiyma doğudan gelir eşimin ailesi gönderir bitmiş buzluktakiler evimin altında hemen a101 almaz olaydim uzun bi süre et yemicem kokusu fırından bile çıkmadı 1 saattır havalandiriyorumA101 bim falan hiç girmedim ben. Bilinen markalar yokmuş zaten. Eti de bildiğim yerden alırım her zaman.
Nerde hatta siz cozdururken dışarda bırakmış olablir misiniz dediler sanki ilk defa kiymali yemek yaptıkParanizi geri vermediler mi, ben cok alisveris yaparim a101 den ama hic kiyma almadim, urununun arkasinda durmamasi ilginc kendi musteri hizmetlerine mail atabilirsiniz.
Adese marketlerden aldigim ekici peynir 3 gunde kokmustu ve adeseye goturdugumde kabul etmemislerdi, ben de ekicinin sitesinden sikayet formu doldurmustum da ertesi gun bir suru cesit peynirle gelip ozur dilemislerdi diger peyniri de incelemek icin geri almislardi
Evet edicem nasıl tiksindim anlatamam kutusunu götürüp verdim yaptığım köfteyi de gotrdm onlarda kabul etti koktugunu olan benim yemeklere oldu anlicaginizTüketici şikayet Hatti gibi bir şey yokmu?o kıyma yüzünden sağlığınızı bile kaybedebilirdiniz yeseydiniz, bari başkalarının başına gelmesin.şikayet edin mutlaka!
İlk defa aldım bende doğudan gelir etimiz bitmiş buzluktakiler evimin altında a101 bidaha asla zatenKiyma çok hile kaldırır asla almam cekilmiş halde kıyma. Her zaman Migros’tan hangi eti istiyorsam gozümün önünde çektirir alirım,asla güvenemem.
Sizde almayın derim,az alın gerekiyorsa ama icinde ne olduğunu bilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?