hayır bu kırmızıda değildihazır kıyma almayın, hiçbir yerden almayın, hayvanın yenmeyecek neresi varsa çekiyorlar, kırmızı görünsün diye de içine ciğer dalak falan koyuyorlar, berbat kokuyor.
Carrefourdan almayın hiç hijyen degilCanım böyle seylerde en güvenilir yer bence kasaptan almak veya büyük marketlerden almak . (migros,carrefour gibi ) Çünkü oralar sürekli denetim altında . Tabi kasap da temiz ve tanıdık bi yer olmalı.
vermediler ki yani siz çözdürürken dışarda bırakmıs olabilirmnsz diye sorunca bende teklif etmedimParani geri alsaydin en azindan! 1 sene once ben de a101den kiyma alma gafletinde bulundum, kavururken huylandim, hemen verdim kedilere. Ordan tereyagi aldim ekşi cikti. Bence sadece plastik aktuel urunleri alinabilir en azindan bozuk cikmaz...
Alo 174 gıda hattına bildirin.Evet edicem nasıl tiksindim anlatamam kutusunu götürüp verdim yaptığım köfteyi de gotrdm onlarda kabul etti koktugunu olan benim yemeklere oldu anlicaginiz
migrosda öyle birdefa annem almıstı migrostan nasıl pis kokuyodu oda pide yaptırmıs hepsi kalmıştıCarrefourdan almayın hiç hijyen degil
Eh gene ucuz atlattınz geçmiş olsun..Siz söyleyince acaba mi dedim gidip baktım dana eti ve yağı yazıyor sadece koyun değilmiş farketmemek imkansız inanılmaz ağır bir koku patatesin ve fasulyenin tadını bile değiştirmişti
174 alo gida hattini ara anlat denetim gonderirler kimligin gizli kalir. Simdi aklima geldi.vermediler ki yani siz çözdürürken dışarda bırakmıs olabilirmnsz diye sorunca bende teklif etmedim
fişide yok elimde ama evimin hemen altı sürekli girip çıkıyorum şikayet mailide attım bakalım artık
Yarın aricam teşekkür ederim174 alo gida hattini ara anlat denetim gonderirler kimligin gizli kalir. Simdi aklima geldi.
101 i etinin tadı da yok. Bana hiç bozuk çıkmadı ama acaba aldığın koyun kiymsiydi?
Birde et kolay bozulmaz iyi muhafaza edilmedi demek ki...yada çözüldü doldurdular yeniden. Çalışanlara gıda saklama dersi verilmeli. Biz ya koyun getiriyoruz evde kendim yemeklerimiz kiymami çıkartıyorum. Evde ki et biterse büyük marketlerden alıyorum. Sirkülasyon önemli.
Geçmiş olsun yiyip de ishal olup kusacaktinuz erken fark etmişsiniz
Parani geri alsaydin en azindan! 1 sene once ben de a101den kiyma alma gafletinde bulundum, kavururken huylandim, hemen verdim kedilere. Ordan tereyagi aldim ekşi cikti. Bence sadece plastik aktuel urunleri alinabilir en azindan bozuk cikmaz...
A101'de çalışan arkadaşım bizzat kendisi söyledi, son kullanma tarihi geçmiş ürünleri alıp onun bi makinası varmış galiba o makinayla üzerine yeni tarih basıyorlarmış bazen ve o şekilde de rafa koyup satıyorlarmış.Bu arada şimdi aklıma geldi. Geçen a 101 den küçük süt alacaktım tarihi 4 gün geçmişti. Sanki çok büyük bir marketmiş gibi hiç bakmamışlar ürünlere. Dikkat etmeyen biri olsam alıp giderim.
Gerçekten mi neden canım yaCarrefourdan almayın hiç hijyen degil
Cnm orda şarküteri de çalışmış biri olarak tavsiye etmiyorum gerisini boşver cnmGerçekten mi neden canım ya
Tamam canım SagolasinCnm orda şarküteri de çalışmış biri olarak tavsiye etmiyorum gerisini boşver cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?