evet tatlım baştan aşağı heryere döşendi ama hiç menmun kalmadık 1usta gelmiş 2tane çocuk yanında 2günde zor bitirdiler
4,250 maal oldu bize bosch kombisini taktırlar peteklerde demir dökümün galiba biraz kazık yedik
rica ederim tatlım evet her anın keyfine bakmaya bak dediğim gibi başta sağlıklarımız yerinde olsun sonra huzurumuz hemde bol bolçok teşekkür ederim canımmmmevet ben şimdiden strese girmeyim kuzucum doğru söylüyosun
canım Meryem ,Vakıa , Fetih , 4444 , 500 Yasin-i Şerif ( 1 kişi 1 Yasin okuyacak ) bikaç kez 41 Yasin-i Şerif ( yine 1 kişi 1 Yasin okuyacak )ben bu sureleri duaları bolca okudum okuttum , alternatif tıplar bir yandan , tedaviler bir yandan nerdeyse yapmadığım kalmamıştıinsallahh yaaa
bi kitap buldum dua kitabii
bakalim onlari denicem bidee
zatenn yakinda bu defteri toplayip kaldircemm
oldu oldu olmazsa ne ediimm
aynen bende çok okudum esmaül-hüsna da çok okudumCanım meryem süresinin mealini okudun mu hiç
umutsuz nefes alamayız tabiki zaman zaman omuzlarımız düşüyor Rabbimin gücüne gitmesin koyveriyoruz ama yine yeniden umudumuz neşemiz isteğimiz yeşeriyor Yüce Rabbim bizlere sabretmeyi bahşetmiş bizde layıkıyla üstesinden gelmeliyizokudum ikizimm
hemide dafalarcaa
hatta osmanlica bilgim var benim birgun kurban meselesinin osmanlica metni elime gecti ne zaman okusam aglamaktan kotu oluyorum
o yuzden artik umursamiyorumm'
bu sekilde yasamaya alismaliyim....
aynen vakti-saati dediğimiz o Yüce Rabbimin ol demesiyle nasip oluyor bizler bol dua tevekkül ve sabırla beklemeyi bilmeliyizöyle söyleme canımherşeyin bir zamanı ve bir nedeni vardır..... elbet seninde kuzun gelecek
canım yaa çokk takıntılısın bende öyleyim kafa boş durmayacak illakikızlar 2 yıl sonrasını yine düşünüyorumda ben düğünde eşime şarkı sölicem karar verdim
kislarr ben gidiyom az isim varr iyi aksamlar optummmmmmmmmmmmmm
inşallah canım bende nişanlımla gelirim düğününeee.Senin benden önce evlenmeni istiyorum
canım Meryem ,Vakıa , Fetih , 4444 , 500 Yasin-i Şerif ( 1 kişi 1 Yasin okuyacak ) bikaç kez 41 Yasin-i Şerif ( yine 1 kişi 1 Yasin okuyacak )ben bu sureleri duaları bolca okudum okuttum , alternatif tıplar bir yandan , tedaviler bir yandan nerdeyse yapmadığım kalmamıştıYüce Rabbim ol desin inşallah ortada engeller kalkıyor işlerimiz rastgidiyor hep tevekkül etmeliyiz
aynen bende çok okudum esmaül-hüsna da çok okudum
umutsuz nefes alamayız tabiki zaman zaman omuzlarımız düşüyor Rabbimin gücüne gitmesin koyveriyoruz ama yine yeniden umudumuz neşemiz isteğimiz yeşeriyor Yüce Rabbim bizlere sabretmeyi bahşetmiş bizde layıkıyla üstesinden gelmeliyiz
aynen vakti-saati dediğimiz o Yüce Rabbimin ol demesiyle nasip oluyor bizler bol dua tevekkül ve sabırla beklemeyi bilmeliyizdile kolay tickerimde de yazılı tam 70 ay hasretle bekledim bebeğimi Rabbim kimseleri bekletmesin herkesin tez zamanda sıkıntısızca nasip olsun inşallah
canım yaa çokk takıntılısın bende öyleyim kafa boş durmayacak illakiiyi hadi bakalım düğün şarkında netleşti
ay evet acayip takıntılıyım şimdiden bunlarıu düşünüyorum kuzum yarica ederim tatlım evet her anın keyfine bakmaya bak dediğim gibi başta sağlıklarımız yerinde olsun sonra huzurumuz hemde bol bol
canım Meryem ,Vakıa , Fetih , 4444 , 500 Yasin-i Şerif ( 1 kişi 1 Yasin okuyacak ) bikaç kez 41 Yasin-i Şerif ( yine 1 kişi 1 Yasin okuyacak )ben bu sureleri duaları bolca okudum okuttum , alternatif tıplar bir yandan , tedaviler bir yandan nerdeyse yapmadığım kalmamıştıYüce Rabbim ol desin inşallah ortada engeller kalkıyor işlerimiz rastgidiyor hep tevekkül etmeliyiz
aynen bende çok okudum esmaül-hüsna da çok okudum
umutsuz nefes alamayız tabiki zaman zaman omuzlarımız düşüyor Rabbimin gücüne gitmesin koyveriyoruz ama yine yeniden umudumuz neşemiz isteğimiz yeşeriyor Yüce Rabbim bizlere sabretmeyi bahşetmiş bizde layıkıyla üstesinden gelmeliyiz
aynen vakti-saati dediğimiz o Yüce Rabbimin ol demesiyle nasip oluyor bizler bol dua tevekkül ve sabırla beklemeyi bilmeliyizdile kolay tickerimde de yazılı tam 70 ay hasretle bekledim bebeğimi Rabbim kimseleri bekletmesin herkesin tez zamanda sıkıntısızca nasip olsun inşallah
canım yaa çokk takıntılısın bende öyleyim kafa boş durmayacak illakiiyi hadi bakalım düğün şarkında netleşti
Canım benim ev kaloriferli zaten,o nedenle petek döşenmeyecek..sadece kombi ve onun tesisatı döşenecek... markasını inan bilmiyorum ,sitece toptan yapılıyor,takılınca göreceğim bizimde 3400:44:
öyle olsa ben biterim vallahi 3 çocukla:18:tek başıma nasıl bitiririm işi..ama bizimde bu yıl denenecek iyi ısınmazsa petekler seneye değişecek
amin inşallah tüm hepimizin inşallahRabbim tamamına erdirsin canım
canım petekde mi döşendi:26:benim sadece mutfaktan balkona kombi geçecek...
güle güle tatlım görüşmek üzerekislarr ben gidiyom az isim varr iyi aksamlar optummmmmmmmmmmmmm
amin inşallah hepimizin gönlünce olsun yine tekrarlıyorum en başta sağlığımız yerinde olsunsifaa philemon
cok teskkr ederim Rabbim butun bebk beklynleri saglikla kurtarsin insallah
Rabbim kabul buyursun hepimizin tüm dualarınıAmin canımbende ilk çocuklarımdan önce ve hamileliklerimde çok okudum ve okuttum. ..okumaya devam et
mutfak çok batar ozaman
hmm iyi o zaman canım ya çok pislik çıkmaz duvarları delerken çıkıyo pislik zaten tozuyo etrafa falan.
amin inşallah tüm hepimizin inşallah
güle güle tatlım görüşmek üzere
amin inşallah hepimizin gönlünce olsun yine tekrarlıyorum en başta sağlığımız yerinde olsun
Rabbim kabul buyursun hepimizin tüm dualarınıevet okuyorum okuyacağım inşallah
seni anlıyorum ama gerekiyorsa zorla pozitif şeyler düşün taşın hepay evet acayip takıntılıyım şimdiden bunlarıu düşünüyorum kuzum ya
bana müsade çıkmam lazım sizlere hoş sohbetler görüşmek üzere
mutfak çok batar ozaman
Rabbim dualarını kabul etsin
seni anlıyorum ama gerekiyorsa zorla pozitif şeyler düşün taşın hepmadem boş durmayacak güzelliklerle dolduralım inşallah
bana müsade çıkmam lazım sizlere hoş sohbetler görüşmek üzere
tabakları çanakları geçir canım çöp poşetine biz hesap edemedik ne kadar tabak tencere ne var ne yok hep yeniden yıkadık
canım ozaman başka tarafa taşıyayım:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?