Berenli Saatler :)

Canım benim ev kaloriferli zaten,o nedenle petek döşenmeyecek..sadece kombi ve onun tesisatı döşenecek...markasını inan bilmiyorum ,sitece toptan yapılıyor,takılınca göreceğimbizimde 3400:44:
öyle olsa ben biterim vallahi 3 çocukla:18:tek başıma nasıl bitiririm işi..ama bizimde bu yıl denenecek iyi ısınmazsa petekler seneye değişecek

çok teşekkür ederim canımmmm evet ben şimdiden strese girmeyim kuzucum doğru söylüyosun
rica ederim tatlım evet her anın keyfine bakmaya bak dediğim gibi başta sağlıklarımız yerinde olsun sonra huzurumuz hemde bol bol

insallahh yaaa
bi kitap buldum dua kitabii
bakalim onlari denicem bidee
zatenn yakinda bu defteri toplayip kaldircemm
oldu oldu olmazsa ne ediimm
canım Meryem ,Vakıa , Fetih , 4444 , 500 Yasin-i Şerif ( 1 kişi 1 Yasin okuyacak ) bikaç kez 41 Yasin-i Şerif ( yine 1 kişi 1 Yasin okuyacak )ben bu sureleri duaları bolca okudum okuttum , alternatif tıplar bir yandan , tedaviler bir yandan nerdeyse yapmadığım kalmamıştı Yüce Rabbim ol desin inşallah ortada engeller kalkıyor işlerimiz rastgidiyor hep tevekkül etmeliyiz

Canım meryem süresinin mealini okudun mu hiç
aynen bende çok okudum esmaül-hüsna da çok okudum

okudum ikizimm
hemide dafalarcaa
hatta osmanlica bilgim var benim birgun kurban meselesinin osmanlica metni elime gecti ne zaman okusam aglamaktan kotu oluyorum
o yuzden artik umursamiyorumm'
bu sekilde yasamaya alismaliyim....
umutsuz nefes alamayız tabiki zaman zaman omuzlarımız düşüyor Rabbimin gücüne gitmesin koyveriyoruz ama yine yeniden umudumuz neşemiz isteğimiz yeşeriyor Yüce Rabbim bizlere sabretmeyi bahşetmiş bizde layıkıyla üstesinden gelmeliyiz

öyle söyleme canımherşeyin bir zamanı ve bir nedeni vardır.....elbet seninde kuzun gelecek
aynen vakti-saati dediğimiz o Yüce Rabbimin ol demesiyle nasip oluyor bizler bol dua tevekkül ve sabırla beklemeyi bilmeliyiz dile kolay tickerimde de yazılı tam 70 ay hasretle bekledim bebeğimi Rabbim kimseleri bekletmesin herkesin tez zamanda sıkıntısızca nasip olsun inşallah

kızlar 2 yıl sonrasını yine düşünüyorumda ben düğünde eşime şarkı sölicem karar verdim
canım yaa çokk takıntılısın bende öyleyim kafa boş durmayacak illaki iyi hadi bakalım düğün şarkında netleşti

sifaa philemon
cok teskkr ederim Rabbim butun bebk beklynleri saglikla kurtarsin insallah

Amin canım bende ilk çocuklarımdan önce ve hamileliklerimde çok okudum ve okuttum...okumaya devam et

ay evet acayip takıntılıyım şimdiden bunlarıu düşünüyorum kuzum ya

hmm iyi o zaman canım ya çok pislik çıkmaz duvarları delerken çıkıyo pislik zaten tozuyo etrafa falan.

Rabbim tamamına erdirsin canım

canım petekde mi döşendi:26:benim sadece mutfaktan balkona kombi geçecek...
amin inşallah tüm hepimizin inşallah

kislarr ben gidiyom az isim varr iyi aksamlar optummmmmmmmmmmmmm
güle güle tatlım görüşmek üzere

sifaa philemon
cok teskkr ederim Rabbim butun bebk beklynleri saglikla kurtarsin insallah
amin inşallah hepimizin gönlünce olsun yine tekrarlıyorum en başta sağlığımız yerinde olsun

Amin canım bende ilk çocuklarımdan önce ve hamileliklerimde çok okudum ve okuttum...okumaya devam et
Rabbim kabul buyursun hepimizin tüm dualarını evet okuyorum okuyacağım inşallah

hmm iyi o zaman canım ya çok pislik çıkmaz duvarları delerken çıkıyo pislik zaten tozuyo etrafa falan.
mutfak çok batar ozaman

Rabbim dualarını kabul etsin

ay evet acayip takıntılıyım şimdiden bunlarıu düşünüyorum kuzum ya
seni anlıyorum ama gerekiyorsa zorla pozitif şeyler düşün taşın hep madem boş durmayacak güzelliklerle dolduralım inşallah

bana müsade çıkmam lazım sizlere hoş sohbetler görüşmek üzere

tamam canım çok öpüyorum kendine dikkat et bebeğinedeeeee

canlarim ben cikiyorm tel.le ugrsmktan heryerim tutuldu sonra gelirim yine moral verdiniz bana cok cok teskkr edrim hepinizi coooook opyrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…