çok fazla bişi almana gerek yok önemli olan güzel ve tek olması canım ıvır zıvır alıcagına bir tane güzel hediye alırsın olur biter zaten link verdim kimler neler almış kopya çek kuzum
bende katılıcammm
hoşgeldin aşure güzeli
Fıstıklı lokumum hoşgeldin bitanemmmm
ayy maşallah ya aynı sana benziyo canım :) :) Maşallah inaşallah hayırlısıyla alırsın kucağına
kaymaklı lokumum da gelmiş.Nasılsın canım.Tayin işiniz ne oldu:26:
Evrenim ahh bitmedi seninde hasretin nya
bnde haftasonu 7de kalkıyorum saya saya vallla siz hergün nasıl kalkabiliyorsunuz önünzde saygıyla eğiliyorum evenim
Aglama canım yaa walla simdi bende aglicam. Bu ayrılık cok duygulastirdi beni ağlamak icin bahane arıyorumarıyorum
hamilelik duygulastirir ama sakın kiyma yigenime sen uzulunce oda üzülür.
kızlar topikçek yapıcaz çekiliş buda konumuz hayırlı ugurlu olsun
http://www.kadinlarkulubu.com/bulus...ler-topigi-yilbasi-cekilisi.html#post27489829
Geçen nasıl ağlamıştım ya neydi hatırlamıyorum için için böyle
acaba hissedermiki benim üzülüp ağladığımı:26:
canlarım hepınızı coooooooooooooooooooooooooook ama cok ozledım..tekrar hoş bulduk nasılsınız fıstıklar????mervem evet benım erken dogum rıskım var 31 haftalık olduk bu gun teyzesı...6haftada gecse rahatlıyıcam valla..sen nasılsın kuzum nasıl gıdıyor hamılelık..benım oglum olucak yıne teyzesi...hepınızı tek tek opuyorum yaa nasıl ozlemışım sızı ben.
ya şimdi çekiliş olacakda bn mali olarak krizdeyim kriz beni teğet geçmedi. O yüzden diyorum ki ne zaman olacak çekliş ocak ı bulacak mı:26::26:
hadi çagıralım vuslatım melyonum gelinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Hiseder tabi mervem sen aglayinca oda agliyo. Ablamın hamileliğinde baya okumuştumBol bol dua et Kur'an oku o seni dinlesin. Bi dahada ağlama uzulmemeye çalış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?