Berenli Saatler :)

topkçek mi yapcaz yoksa yoksa cümbür cemaat mı yapılıyo:26:

hoşgeldin aşure güzeli

annem biliyo bu işi napayım kuzum ya

Fıstıklı lokumum hoşgeldin bitanemmmm

hoşbuldum kaymaklı lokumum

Kuzum nasılsın iyimisin?
Biraz iyiyim canım işte malum bulantı kusma baş dönmesi geçmedi daha
Biz istanbuldayız bu senede bakalım hayırlısı artık

Bitmedi elifim bitmedi hasretim.

Sorma yaa sabah o sıcak yataktan kalkmak tam bi iskenceeeee

Aglama canım yaa walla simdi bende aglicam. Bu ayrılık cok duygulastirdi beni ağlamak icin bahane arıyorumarıyorum
hamilelik duygulastirir ama sakın kiyma yigenime sen uzulunce oda üzülür.

Geçen nasıl ağlamıştım ya neydi hatırlamıyorum için için böyle
acaba hissedermiki benim üzülüp ağladığımı:26:

canlarım hepınızı coooooooooooooooooooooooooook ama cok ozledım..tekrar hoş bulduk nasılsınız fıstıklar????mervem evet benım erken dogum rıskım var 31 haftalık olduk bu gun teyzesı...6haftada gecse rahatlıyıcam valla..sen nasılsın kuzum nasıl gıdıyor hamılelık..benım oglum olucak yıne teyzesi...hepınızı tek tek opuyorum yaa nasıl ozlemışım sızı ben.

Geçen nasıl ağlamıştım ya neydi hatırlamıyorum için için böyle
acaba hissedermiki benim üzülüp ağladığımı:26:

Hiseder tabi mervem sen aglayinca oda agliyo. Ablamın hamileliğinde baya okumuştum Bol bol dua et Kur'an oku o seni dinlesin. Bi dahada ağlama uzulmemeye çalış

ya şimdi çekiliş olacakda bn mali olarak krizdeyim kriz beni teğet geçmedi . O yüzden diyorum ki ne zaman olacak çekliş ocak ı bulacak mı:26::26:

Canım çok dikkat et kendine aman aman sürekli yat dinlennn
İnşallah tam vaktinde gelir bebeğin sağlıcakla
hamilelikte ağır geçiyo baya

ya şimdi çekiliş olacakda bn mali olarak krizdeyim kriz beni teğet geçmedi . O yüzden diyorum ki ne zaman olacak çekliş ocak ı bulacak mı:26::26:

evet ocakı bulur canım
sanki çok pahalı bişey mi alacaksın maksat katılmak hediyeleşmek:26:

Hiseder tabi mervem sen aglayinca oda agliyo. Ablamın hamileliğinde baya okumuştum Bol bol dua et Kur'an oku o seni dinlesin. Bi dahada ağlama uzulmemeye çalış

Reklamlara bile ağlıyorum
elimi karnıma koyup hep dua ediyorum sure okuyorum salavat çekiyorum
seni çok seviyorum bebeğim sağlıcakla gel annecim diye konuşuyorum bazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…