Berenli Saatler :)

ailem 9 ay balıkesirde 3 ay(kışları) istanbulda bende 4-5 ay (yazları) balıkesirde onun haricinde istanbuldayım balıkesir istanbul arası mekik dokuyoruz yani ailecek :) bu arada abone nerden olunuyo bulamadım
anladım kış ayında oldugumuza göreeeeeeee istanbuldasın yani

valaha o konuyu vuslata sorcaksın canım aboneliği filan

küsme canım ya
valaha ben iyiyim yoğurtlu pilav yiyorum sen nasılsın cnım
senin hediyelerin geldimi kız

Ben de çok açım tatlım vallaaa saate aldırmadan gidip yiyeck bişiler alcam
Tombikim zaten, battı balık yan gider
Geldi tatlım hediyelerim, dun hem gitti hem de geldi hediyelerim

Ben de çok açım tatlım vallaaa saate aldırmadan gidip yiyeck bişiler alcam
Tombikim zaten, battı balık yan gider
Geldi tatlım hediyelerim, dun hem gitti hem de geldi hediyelerim

bende balık etliyim valaha dayanamıcam pilav çok severim sende ye bacım ne yiceksin

karadeniz hep gitmek istediğim yerlerden biridir ordu nasıl oralar güzelmi canım hava nasıl

iki haftadr çok güzeldi havalar bugün bozdu yağıyor ordu gezmek için güzel yer yeşillik alanlar çok özellikle boztepe çok güzel
ama ben alışamadım buraya 2 sene oldu geleli ailem istanbulda ailem derken sadece abim var aileden kalan
istanbulu çok özlüyorum

beğendinmi hediyelerini doğru söyle o nasıl bir smiley melezim
Beğendim tatlım çok beğendimmmm hem dee, smile hem hayal kuruyo hem de kızarmış yaa ondan kullandımmm
Bazı parçaları çalındı hatta hediyeleriminnnn, mini deo yu kardeşim arakladı, bitkisel şampuanı babam

bende balık etliyim valaha dayanamıcam pilav çok severim sende ye bacım ne yiceksin

Mantı vardı evde ama yemem onuuu:26: Bu saatte ölürüm vallaaaa Yoğurt alim accık açlığımı bastırsın

inşallah bir gün gelmek nasip olur canım
ailedenneden sadece abin kaldı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…