Berenli Saatler :)

ben olsam mantıyı yerdim
beğenmene sevindim hediyelerini ben daha göndermedim pazartesi göndercem
benim hedayelerde çarşamba gelcekmiş

ben olsam mantıyı yerdim
beğenmene sevindim hediyelerini ben daha göndermedim pazartesi göndercem
benim hedayelerde çarşamba gelcekmiş

Sır vermedi mi kızzzz katilinnnnn
Çekiliş topiğinde 1-2 kişi salı göndercez
demişti ama kim olduklarını hatırlayamadım:44:

inşallah bir gün gelmek nasip olur canım
ailedenneden sadece abin kaldı?

biz kalabalık bi aile değildik zaten aslında dayı,teyze,amca varda ben küçüklüğümden beri hiç görmedim arayıp sormadılar. bi güzel annem vadı o da 7 sene oldu vefat edeli.
5 tane abi var ama sadece biriyle görüşüyoruz. diğerleriyle görüşmüyorum:100:am 1 sene sonra falan tekrar ist taşınıcam

Başın saolsunnn fıstık kıyamam sanaaaa
Ay biz deee aylar önce 22 senedir oturduğumuz evden
taşındık geldik amcam olcak şahıs ve yengem olcak şahsiyet
yüzünden Onlar sayesinde ailenin bi bölümüyle görüşmüyoruz

Son düzenleme:

başın sağolsun canım yaa
ama bak şimdi çocuklarınla güzel bir ailen var 5 abiden bir tanesiyle görüşüyosun öylemi diğerleriyle neden görüşmüyosun peki

Öyle deme kızzzz belki de konuştuğun biridir çakmayasın diye msj atıp aramamıştır
Ben de hep girmeyenlerden şüpheleniyodum minik miş meğersem katilim

bi kez mesaj attı melezim katilim bana o da şu çok yoğunum ondan mesaj atamadım diye o da benim zorumla attı cici35e mesaj attım bi beni hatırlatırmısın katilime diye yani öyle attı

canım benim annemi hem psikopat baba tarafı hemde annemin tarafı dışladı
birkere arayıp sormadılar lanet insanlar annem hep tek başına mücadele verdi
ayy gece gece dertlendim şimdi Allah kimseyi kimsesiz bırakmasın(AMİN)

tamam dur ya dertlenme bak bende üzülürüm

selam kızçelerr.. Nasılsınız?

Benim gözlerim şişti ağlamaktan bi depresyondan çıkıp diğerine giriyorum, kocamın patronuna çok pis dalmak istiyorum :84: :84: :84:

Üzülme tatlımmm üzülme, geri alamıyorsun ki zamanı üzülerek olanları değiştiremiyorsun ki malesef
Çocukların var sanırım senin de, sen onlara sımsıkı sarıl mutlu ol da annenin de gözü arkada kalmasın

başın sağolsun canım yaa
ama bak şimdi çocuklarınla güzel bir ailen var 5 abiden bir tanesiyle görüşüyosun öylemi diğerleriyle neden görüşmüyosun peki

sağol canım. onlar karılarıyla mutlulular.hiç akıllarına gelmiyo bi kardeşimiz var diye:106:

bi kez mesaj attı melezim katilim bana o da şu çok yoğunum ondan mesaj atamadım diye o da benim zorumla attı cici35e mesaj attım bi beni hatırlatırmısın katilime diye yani öyle attı
Takma canım kafana hersey güzel olacakkkk inşallah bi aksilik çıkmayacak
selam kızçelerr.. Nasılsınız?

Benim gözlerim şişti ağlamaktan bi depresyondan çıkıp diğerine giriyorum, kocamın patronuna çok pis dalmak istiyorum :84: :84: :84:

Sana noldu bakim fıstıkkk

evet canım bende annem gibi sadece çocuklarım için yaşıyorum zaten
beni hayatta tutan onlar

Takma canım kafana hersey güzel olacakkkk inşallah bi aksilik çıkmayacak

Sana noldu bakim fıstıkkk

Kocacığımla konuştum da msn'de.. çok özlediim valla böğrüme böğrüme bıçak saplıyorlar sankiii kahrol patron kahroll bizi ayırdın ya Allah seni bildiği gibi yapsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…