Berenli Saatler :)

aayyy canım aynı şey benim başımada geldi mutfağa girmeye huylanıyordum ben elektrik süprgesiyle çekmiştim
bu arada canım senin ismin elifmiydi:26:

kızlar ben cooooooooooook yorgunum kusura bakmayın nolur sanırım gripde olmak üzereyim cıkıyorum ben kendinize iyi bakın face hesabı dediğinizi de bana da yollarsanız sevinirim iyi geceler bol muhabbetler

evet öyle yaptık dün gece çok eğlenceli oldu. biraz daha kalsaydın keşke dün gece

canım ben açamam ki face eşime karşı kendimi suçlu hissderim gizli gizli
ikimizde söz verdik birbirimize:106: faceye giripte bizi boşlamayın ama heee

aayyy canım aynı şey benim başımada geldi mutfağa girmeye huylanıyordum ben elektrik süprgesiyle çekmiştim
bu arada canım senin ismin elifmiydi:26:

evet elif canm ismim.Bende acayip huylandım kafama düşücekler sanıyorum.Ya bide bir sürü ya nereden tırmanmışlar taa tavana yaa

kızlar ben cooooooooooook yorgunum kusura bakmayın nolur sanırım gripde olmak üzereyim cıkıyorum ben kendinize iyi bakın face hesabı dediğinizi de bana da yollarsanız sevinirim iyi geceler bol muhabbetler

İyi geceler canım gemiş olsun

hoşbuldukk nasılsınzz:))bu face olayı nedir yaa bizde baksakk:))

face açtık dün gecede gerçi beren açtı resimleri daha rahat paylaşabilmemiz için

iyi geceler kızlar merhaba herkezeee

selam.
selamlar kızlar...

selam

Berennin herkese selamı var yarın gece face açılışını yaparız diyo.Bu gece hiç hali yokmuşta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…