ayy canım karar veremedik nerde geçirsek acaba Üçlü koltukta mı, ikilide mi yoksa teklide mi karar veremedim :))
ayy canım karar veremedik nerde geçirsek acaba Üçlü koltukta mı, ikilide mi yoksa teklide mi karar veremedim :))
ama babama diyecem bende sokakta erkeklerle yılbaşına girmek istiyorum.Yıla nasıl girerse öyle gider derler ya doğru ya sene boyunca annemi babamı görüyorum.Onların yüzünden sevgilim olamıyo sırf bu sebepten
ama babama diyecem bende sokakta erkeklerle yılbaşına girmek istiyorum.Yıla nasıl girerse öyle gider derler ya doğru ya sene boyunca annemi babamı görüyorum.Onların yüzünden sevgilim olamıyo sırf bu sebepten
kııızzz haberlerde izlemiyonmu hiç yılbaşında kalabalıkta olan kızların neler çektiğini
işte değişişik bir yıl olacak benim sayemde sırf benim için değil ailecek değişik bir yıl olacak bize.
babanda öle diyo canımm
Allah korusun o demesin o yaşlı.Ya aslında şükretmek lazım ne güzel hep beraber sağlıklı bir şekilde evimizde oluyoruz.
evetv canım sen odanda tıkılı kalacan baban karakolda annede pencere kenarında aglar vaziyette kocasını beklicek
Evet haklısın çok değişik olacak çokk
ayy kızlar ben kacıyorumm yaaa yarın kayınvalidemde kuran var yardıma giidecem yatıyım yarın gelin hanımm hizmet edecek enerjiye ihtiyacım var:44:
Allah kabul etsin tatlımm iyi geceler
ayy kızlar ben kacıyorumm yaaa yarın kayınvalidemde kuran var yardıma giidecem yatıyım yarın gelin hanımm hizmet edecek enerjiye ihtiyacım var:44:
Allah kabul etsin canım bizlerdende duanı eksik etme canım.İyi geceler tatlı rüyalar
kizlarrrrrr ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:111:
Hoşgeldin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?