evet elif canm ismim.bende acayip huylandım kafama düşücekler sanıyorum.ya bide bir sürü ya nereden tırmanmışlar taa tavana yaa
iyi geceler canım gemiş olsun
face açtık dün gecede gerçi beren açtı resimleri daha rahat paylaşabilmemiz için
selam.
Selam
berennin herkese selamı var yarın gece face açılışını yaparız diyo.bu gece hiç hali yokmuşta
kız berene söyle deki buraya gelsin bişeyciği kalmaz
söyledimde yataktaymış zaten hiç halim yok dedi.
söyledimde yataktaymış zaten hiç halim yok dedi.
Senin adının sonuyla müstakbel bebişin adı benim adımı oluşturmuş da ondan sordum tatlım adaş mıyız diyee
Denk gelmiş demek ki
Dün gece facede olan evrenim-Beren yok bu gece tek ben sağ kaldım.Düşünün artık neler yaptıysam onlara pcyi bile açmıyolar
selam söle canım gecmiş olsunn
ne yaptınki canımmeraklandım
ok kuzumm adın zelal osaman memnun oldummmm
Gerçektende ikiside yok..Beren resim ekledi ona benzettiğimiz kişileri ekledik.Sonra komik resimler video ekledik.Zorla çıktık 3müzde çok güzel olmuştu.Sade orayı resim için daha rahat olur diye düşündük
ne güzel:106::106:
yarın bende katılırımmm
berenciğin olmadığı nasılda bellisayfalar olduğu yerde sayıyor:44:
sende saçma sapan bi isim alsana sadece bu adresi takip etmek için
buyur canım bekleriz çok güzel olur.
sende saçma sapan bi isim alsana sadece bu adresi takip etmek için
canım benim ya yarın akşama iyi olur gelir.İnş. ben 3 e kadar mecbur oturucam oda olsa çok güzel olurdu ya
Yılbaşına ne yapıyorsunuz kızlar
bende burası için aldımmmmm eşimede söyledim hatta biz biliriz adreslerimizi simdi görünce bişey demesin aklına baska bişey gelmesin die
canım bir kere almıştım rastgele bir mail adresi sonra adresimi unuttum
birde gerçek ismimi yazarsam biri görür eşime söylerse o zaman......
canım benim ya yarın akşama iyi olur gelir.İnş. ben 3 e kadar mecbur oturucam oda olsa çok güzel olurdu ya
Yılbaşına ne yapıyorsunuz kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?