kizlarrrrrr ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:111:
ayy hosbuldukk guzelimmmmmmyaa herkess nerdeeeee :26::26:
Beren rahatsızmış canım diğerleride ufak ufak döküldüler.Sen nerede kaldın canım
yaa kocisle konustuk... ayy berenim hastalandimiiii ins hemen iyi olurda gelir aramizaa.... canim bu arada faceye eklenmek isteyenler oldumuu
kızlaarr bende çıkıyorum kendinize iyi bakın
öpüyorum sizi
Evet oldu canım.Beren olmadğı için ama askıta kaldı biraz konu.Siz eşinle ayrı şehirlerde misiniz yoksa
kızlaarr bende çıkıyorum kendinize iyi bakın
öpüyorum sizi
beren gelsin oyle ekleriz zaten berenin eklemesi lazim arkadaslari...
canim ben yurtdisinda kaliyorum esimde turkiyede hattaa ankaradaaaaaaaaaaa
hadi yha Allah kavuştursun.Yurtdışında mı yaşıyorsun yoksa geçiçi bir durum mu canım
amin cumlemizi inss... canim ben danimarkada yasiyorum esimde turkiyede bir sene ayri olmak zorundayizins seneye oda yanima gelirr.... ama iste ben tatillerde onun yaninaa gidiyorum simdide ins yakinda o gelecek oyle oyle bir senemizi bitirmeye caliscaz.... sen canim evlimisin bekarmiiiii
inş. kavuşursunuz canım.Bekarım canım ben.Danimarkanın şartlarımı zor??.Dayımın kızı almanyaya evlendi sınavlara girdi kazandı 1-2 aya gidecekmiş canım
danimarkaninn sartlari zor denenmez imkansiz nerdeysee okadar yaniiiisuan esim okuyo yani son senesi kaldi ve bizde yarida kalsin istemedik bi sene beklemeyi tercih ettik.. simdi diyeceksin ki ozmaan niye evlendinn hemenn yaa aslinda evlenmemiz bi yonden iyi oldu cunku bende istedigim vakitde esimin yanina gidebiliyorum (ailem bisi demiyo) nisanliyken esim yanima gelmisti ziyarette ama ben gidememistim kisin....
sabrederiz inss
hayatta inanmamm senin gibi guzel bi kizin sevdigidemii yokkkkkkins dayinin kizi sorunsuz gider
Allah mutlu etsin canım.o sorunsuz gider inş. ama işi çok karışık ikinci evliliği kızı var evlendiği kişininde kızları var çok karışık o yüzden.Yok valla canımolmadıda biliyo musun:2::2::2:
allah yardimcisi olsunn
uzulmee tatlimm daha yasinda genc olurr bi sevdigin olur iyi biri cikar karsina ins
inş. canım ya aslında brazda bende istedim.İlk sevgilimle ilkimle evlenmek istiyorum ben ya.Belki yanlış belki doğru ama benim isteğim böyle birşey:17:
canim allah gonlune gore verir ins. biraz sabret dogru insan karsina cikar emin ol bunaa...
yaa uyku tuttu beniii yarin devam ederiz tatlim ins berende iyi olur faceden kaldigimiz yerden devam ederiz
iyi gecelerrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?