Berenli Saatler :)

Beren rahatsızmış canım diğerleride ufak ufak döküldüler.Sen nerede kaldın canım

yaa kocisle konustuk... ayy berenim hastalandimiiii ins hemen iyi olurda gelir aramizaa.... canim bu arada faceye eklenmek isteyenler oldumuu

yaa kocisle konustuk... ayy berenim hastalandimiiii ins hemen iyi olurda gelir aramizaa.... canim bu arada faceye eklenmek isteyenler oldumuu

Evet oldu canım.Beren olmadğı için ama askıta kaldı biraz konu.Siz eşinle ayrı şehirlerde misiniz yoksa

Evet oldu canım.Beren olmadğı için ama askıta kaldı biraz konu.Siz eşinle ayrı şehirlerde misiniz yoksa

beren gelsin oyle ekleriz zaten berenin eklemesi lazim arkadaslari...
canim ben yurtdisinda kaliyorum esimde turkiyede hattaa ankaradaaaaaaaaaaa

beren gelsin oyle ekleriz zaten berenin eklemesi lazim arkadaslari...
canim ben yurtdisinda kaliyorum esimde turkiyede hattaa ankaradaaaaaaaaaaa

hadi yha Allah kavuştursun.Yurtdışında mı yaşıyorsun yoksa geçiçi bir durum mu canım

hadi yha Allah kavuştursun.Yurtdışında mı yaşıyorsun yoksa geçiçi bir durum mu canım

amin cumlemizi inss... canim ben danimarkada yasiyorum esimde turkiyede bir sene ayri olmak zorundayiz ins seneye oda yanima gelirr.... ama iste ben tatillerde onun yaninaa gidiyorum simdide ins yakinda o gelecek oyle oyle bir senemizi bitirmeye caliscaz.... sen canim evlimisin bekarmiiiii

inş. kavuşursunuz canım.Bekarım canım ben.Danimarkanın şartlarımı zor??.Dayımın kızı almanyaya evlendi sınavlara girdi kazandı 1-2 aya gidecekmiş canım

inş. kavuşursunuz canım.Bekarım canım ben.Danimarkanın şartlarımı zor??.Dayımın kızı almanyaya evlendi sınavlara girdi kazandı 1-2 aya gidecekmiş canım

danimarkaninn sartlari zor denenmez imkansiz nerdeysee okadar yaniiii suan esim okuyo yani son senesi kaldi ve bizde yarida kalsin istemedik bi sene beklemeyi tercih ettik.. simdi diyeceksin ki ozmaan niye evlendinn hemenn yaa aslinda evlenmemiz bi yonden iyi oldu cunku bende istedigim vakitde esimin yanina gidebiliyorum (ailem bisi demiyo) nisanliyken esim yanima gelmisti ziyarette ama ben gidememistim kisin....

sabrederiz inss

hayatta inanmamm senin gibi guzel bi kizin sevdigidemii yokkkkkk ins dayinin kizi sorunsuz gider

Allah mutlu etsin canım.o sorunsuz gider inş. ama işi çok karışık ikinci evliliği kızı var evlendiği kişininde kızları var çok karışık o yüzden.Yok valla canım olmadıda biliyo musun:2::2::2:

Son düzenleme:

allah yardimcisi olsunn

uzulmee tatlimm daha yasinda genc olurr bi sevdigin olur iyi biri cikar karsina ins

allah yardimcisi olsunn

uzulmee tatlimm daha yasinda genc olurr bi sevdigin olur iyi biri cikar karsina ins

inş. canım ya aslında brazda bende istedim.İlk sevgilimle ilkimle evlenmek istiyorum ben ya.Belki yanlış belki doğru ama benim isteğim böyle birşey:
17:

inş. canım ya aslında brazda bende istedim.İlk sevgilimle ilkimle evlenmek istiyorum ben ya.Belki yanlış belki doğru ama benim isteğim böyle birşey:
17:

canim allah gonlune gore verir ins. biraz sabret dogru insan karsina cikar emin ol bunaa...

yaa uyku tuttu beniii yarin devam ederiz tatlim ins berende iyi olur faceden kaldigimiz yerden devam ederiz

iyi gecelerrrr

canim allah gonlune gore verir ins. biraz sabret dogru insan karsina cikar emin ol bunaa...

yaa uyku tuttu beniii yarin devam ederiz tatlim ins berende iyi olur faceden kaldigimiz yerden devam ederiz

iyi gecelerrrr

amin canım.İyi geceler tatlı rüyalar

oy oy oy benim kuzucuklarım beni özlemişmi bende sizi çok özledim ama inanın kalkacak gücüm yoktu bugün toparlanabildim kızlar
tüm geçmişi okudum atlaya atlaya bu kadar sayfamı atladınız pes yani nerde bizim 50 60 sayfalarımız neyse artık ananız geldi bu arada geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim meleklerim şimdi şu face konusuna bir açıklık getirelim kızlar şimdi biz evrenim ben lifle bir face açtık bu facede sohbet ederiz dedik ama düşündükki orda sohbet ederse herkes bura unutulur topic elden gider ve şu kararı aldık tabi sizlerede sorucam bu düşüncemizi facede sadece resimlerimizi eklicez sohbet olmıcak resimlere yorum yapılcak nasıl kızlar böylece forumda ekleyemediğimiz resimlerimizi orda görebilcez ben ayarların hepsini gizli yaptım kimse göremiyor şimdiii faceye eklenmek isteyen arkadaşlar bana maillerini özel mesaj ile atcaklar bende kabul edicem facebook mail adresini atmayan arkadaşları eklemicem ve her mail atan arkadaşlarıda eklemicem burda uzun zamandır msj yazan güvenilir bayanlarımızı eklicez işte bu kadar

şimdi biraz evi toplıyım ben sonrada kahvaltı hazırlıcam gece burdayım kızlar aranıza akıcam inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…