Berenli Saatler :)

Ben de eşim böyle gece mesaide çalıştığı zamanlar 'seni çok özledim aşkım' yazıyorum. 'ben de' diye cevap veriyor.
Tabi sinir oluyorum 'ben de' mi??? 'ben de' ne? elma mı, armut mu? 'ben de özledim aşkım' dese ölür sanki

Ayyyy erkek işte ayyy ben olsam şimdiye cıngar çıkarmıştım

Ayy çok güldüm ya ilahi
Kız bu erkekler böyle işte
Hiç ince düşünmezler
Ama benden sana tavsiye sende bu kadar ince düşünüp
bazı şeyleri dert etme
İlişkinin tadını çıkar bence

ay aynı durumdaymışız canım işte odunn

Ayy çok güldüm ya ilahi
Kız bu erkekler böyle işte
Hiç ince düşünmezler
Ama benden sana tavsiye sende bu kadar ince düşünüp
bazı şeyleri dert etme
İlişkinin tadını çıkar bence

yok kız dert etmedimde sinirlendim araba kullanıyo ve bu saate kadar çalıştı onu yazması bile mucize

Ayol benimki ben mesaj attığım zaman karşılık bile vermiyordu
Mesajı gereksiz buluyormuş ama ben çok seviyorum
Mesajlaşlmayı Bence çok romantik
Atmıyorum artık zaten şımarmasın

benimkide öyle mesajı gereksiz bulur direk arar ben mesaj atarım arar o diyorum arada mesajlaşalım mesajlaşırız dayanamaz arar

şimdi cingar çıkarmadım yarın buluşcaz hesabını sorarım ama ben aşkımı tanıyorum bu konuyu açtıgımda dicekki : tamam aşkım bir dahakine yazarım dicek adım gbi biliyorum

hihihi
Öğrencimisin sen canım

ben de severim mesajlaşmayı. ona göre mesaj yazana kadar açar konuşurmuş hey gidi heyy ben nerdeyiiiim o nerde

şimdi cingar çıkarmadım yarın buluşcaz hesabını sorarım ama ben aşkımı tanıyorum bu konuyu açtıgımda dicekki : tamam aşkım bir dahakine yazarım dicek adım gbi biliyorum

Ewt seni ikna eder, güzel söz söyler bizde hemen unutuveririz

ben de severim mesajlaşmayı. ona göre mesaj yazana kadar açar konuşurmuş hey gidi heyy ben nerdeyiiiim o nerde

bide böyle maço tavırları yokmu konuşurken tamam kes der bazen bitiyorum tavırlarına aynı zamanda sinirleniyorum valaha karışık işte

Odun mantığı
Mesaj yazmakla uğraşmak zor geliyooo.Biz ise güzel mesajlar bekleriz hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…