cicim kac yasindasin kiii:26::26: yaa benimde bir ay sonra dogum gunumm cokk mutluyum dogum gunumde askimda yanimda olcakkkk
yaslanmaya gitsemde dogum gunumun olmasini seviyorummm,,, bence sende her yasinin tadini cikart cicimm
cicim kac yasindasin kiii:26::26: yaa benimde bir ay sonra dogum gunumm cokk mutluyum dogum gunumde askimda yanimda olcakkkk
yaslanmaya gitsemde dogum gunumun olmasini seviyorummm,,, bence sende her yasinin tadini cikart cicimm
haklsiin canim aklimiza kotu seyler getirmeyelim ins yakinda gelir aramiza hem beren hemde tweety..
evet canım reflü var malesef
bennn geldimmmmmm iyi geceler hanımlarrr
20yaşındayım cnm. ya öylede yaşlanıyorum ve yapacak çok şeyim var daha okulum bile bitmedi 4sene 25oluyorum sonra iş bulması evlenmesi vs.vs. 30 oluyorum hemen.Bide bn 2011 çok sevmiştim yazılışıda çok güzeldi çok benimsedim bn onu gitmesin o.Nice mutlu yıllara canım sana eşinle ailenle
iyi geceler canım hoşgeldinn
yemene çok dikkat etmen lazım canım o zaman.Beni yumurtalı hazır poğacalar falan çok rahatsız ediyo.
hoşgeldin tatlımm
tsk guzelimmmmm nerelerdesinnn ozledimm kizzzhos sohbeter kızlar
hosgeldinn canim benimmbennn geldimmmmmm iyi geceler hanımlarrr
aklina kotu seyler getirme.. mesaj falan yazdin mi ozelden belki bi aralar girer...Yanlış Hatırlamıyorsam Beren Dün Buradaydı..
Tabi Yanılmıyorsam..
Ama Twety Göremiyorum Kaç Gündür..
Hadi Beren'in Bilgisayarı Bozuldu..
Ya Twety ?:26:
bende nedense öyle yaş kompleksi yokbence insan hissettiği yaştadır:106:
hoşbuldukk ablacımm berenlee tweety yinemi yoklarr yaa hasta falanmı oldular acabaa özel msj atmştm onada cvp atmamışş
aklina kotu seyler getirme.. mesaj falan yazdin mi ozelden belki bi aralar girer...
hosbuldum canımcımmm neler kaynatıyonuz
berenin pc si çökmüş canım twety den haber yok
ordan burdan şurdan karışık kaynıyor canım
aferin guzelimmYazdım..
Kızlar Yarın Neler Yapacaksınız Bakalım ?
bende özledimmm ya burdaki sohbetiiii herkes bi geliyor bi kayboluyorr kopacaz böyle böyleee berennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn cabuk yaptır su pc yi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?