Berenli Saatler :)

burdann nişann fotolarınıda paylaşcamm acaip hevesmm varr yaa bazen girip çeyiz listelerine falan bakıyorumm:))tabi annemlee babam bu kızın evlilkte hiç gözü yokk evde kalcak diye hala korkuyolarr bu aradaa

benimde çok hevesim var hemen berenin sözü berenin nişanı diye konu açcam belkide berenin yeni gelin evi off offfffff ne kadar güzel hayaller ya

benimki iddia oynuyo paraları götürüyo valaha aman nazar değmesin
ama ben oynayamıyorum anlamıyorumki neeee 20 yıldır oynadı bişi çıkmadımı
ben oynıyım ya belki çıkar

yha hergün serdarın programında veriyolar iddia kuponu çıkıyoda çoğu ama ben oynayamıyorum ki

burdann nişann fotolarınıda paylaşcamm acaip hevesmm varr yaa bazen girip çeyiz listelerine falan bakıyorumm:))tabi annemlee babam bu kızın evlilkte hiç gözü yokk evde kalcak diye hala korkuyolarr bu aradaa
canimm ins o gunde gelirr hep beraber bakariz nisan resimlerineee
amin canım eşinle bir an önce kavuşman dileğiyle
amin canim tsk ederimm
hüühhüüü daha bunu düşünebileceğim sevgilim bilemm yok

ins karsina beyaz atli prensin cikar yakinda ve mutlu mesut yasarsinizz

ya varya bide şu hamile ikonu varya onu gerçekten kullanmak isityorum en büyük hevesim yaaaaaaa

kısmet canım bu işlerr inşllahh allah hayrlı insanlarlaa karşılaştrr senidee..

aminn aminnnnn aminnnnnnnnnnnnnnnnnn

canimm ins o gunde gelirr hep beraber bakariz nisan resimlerineee

amin canim tsk ederimm

ins karsina beyaz atli prensin cikar yakinda ve mutlu mesut yasarsinizz

amin canlarım yaa amiinnnnn.

Nyse ben çıkayım namaz vakti yaklaşıyo babam kalkmadan namaza kalkmış numarası yapayım

kızlar güneş doğcak ya bencede çıkalım
walla bende sersemlestim sankiii
benimde çok hevesim var hemen berenin sözü berenin nişanı diye konu açcam belkide berenin yeni gelin evi off offfffff ne kadar güzel hayaller ya

ayyy kizlarr inss oda olurrr
yaa benim sozum oldugunda burayi bilmiyordum nisanim oldugundada bilmiyordum evlendim burayi ogrendimm

kızlar hepiniz Allaha emanet olun.Hepiniz için dua etmek için ben çıkıyorum.Hayırlı sabahlar

amin canlarım yaa amiinnnnn.

Nyse ben çıkayım namaz vakti yaklaşıyo babam kalkmadan namaza kalkmış numarası yapayım

Allahh kabul etsinn canım bizlerede dua ett:))haydi hanımlarr bende kaçayımmm yemek yiycem dahaa açımm:))herkesleree günaydınn şimdidennn

walla bende sersemlestim sankiii

ayyy kizlarr inss oda olurrr
yaa benim sozum oldugunda burayi bilmiyordum nisanim oldugundada bilmiyordum evlendim burayi ogrendimm

sen biraz geç gelmişin ya
hadi kızlar çıkalım öpüyorum sizi mutlu yıllar iyi geceler yarın görüşürzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz allah nasip ederse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…