çok hoşsun yaa güldürdün beni..
merhaba hanımlar Allah muhabbetinizi artırsın..
canım anlamadımm nedemek istediğini yaaaaBakıyorumda mallık başa bela yhaa.Kendime konuşuyorum
dunyaa kucukk kizlarr belkii gunun birinde yollunu danimarka duserr misafirlerim olursunuzzyada ben gelirimm sizeee
ayyyy sevgilinin dedigine cokkk guldum yaaaa canim merak etme evlenince gorursunnn
dunyaa kucukk kizlarr belkii gunun birinde yollunu danimarka duserr misafirlerim olursunuzzyada ben gelirimm sizeee
ayyyy sevgilinin dedigine cokkk guldum yaaaa canim merak etme evlenince gorursunnn
kızlar belkide şu an zenginim
4 tane piyango biletim var ama site açılmıyo
bendee bitanee almştmm ama hiç bakmadmm nasılsa çıkmamştr diyee
o balonlar elimde pek şeker olduğumu zannetmiyorum.Bide mesela hatırlar mısınız okan bayülgenin reklamı vardı fındık aganıki naganiki derdi ben onun ne anlama söylediğini bilmiyordum.Her ramazan atom satardık mahalledekilerle tek kızdım mahallede :)) .Atom satarken aganiki naganiki atom diye bağırırdım
o zaman anlamadım canım bu geçen senelerde çözdüm olayı
Bende bilmiyordum.Hatta bimde var bilir misin okeyin ben onu internet paketi sanıp elime almıştım, alıcakmış gibi bide hava atıyorum etrafa
canim nasil anladin alerjin oldugunuuuben hiç kullanmadım ama.Benim ona alerjim warmış
ben hiç kullanmadım ama.Benim ona alerjim warmış
kızlar belkide şu an zenginim
4 tane piyango biletim var ama site açılmıyo
evlenince daha neler görcez acaba
canım anlamadımm nedemek istediğini yaaaa
sevgilim az sapıktırr yadaa bu konulardaa bilgili deyimm bilmedğin varsa bana sor anlatrm diyoo pislikk:))sende varsa bana göstersene dediğimde odaa öyle dedii acele etmee aşkım bu yaşına kadar görmemişsinn 2 yıla göstercem benn sanaa deyip gülmüştüü
evlenince daha neler görcez acaba
hoşgeldin tatlım
Benimde var ama biletler nerede onu bilmiyorum.Eğer sana çıkdıysa büyük ikramiye senin en yakın arkadaşınınn canım benim.Eğer bana çıkdıysa kimsin sen yaaa
Canım büyük ikramiye ısparta izmir ve istanbula çıkmış
anam biletime 36 milyon çıkmış yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kizlarrr konuuuu gidiyoo sanirimmmm
evlenincee butun merakiniz giderr merak etmeyinnnbende evlenmeden once merak ederdim ama kocisim sagolsun butun merakimi giderdi
bilemiyorumm hayall gücümm sınırlı vallaa bilgilerim doğrultsndaa amaa nee görceksekk hemen görmek istyrm ben artıkk sıkldım bekarlıktannn
canım anlamadımm nedemek istediğini yaaaa
yaaa o reklami hic unutamiyorumm bende bagirirdim hepp hatta hala anlamini bilmiyodum yeni yeni ogrendim bendee
ayyy guldurdunn benii yaaa cokk tatlisinnnnnn
canim nasil anladin alerjin oldugunuuu
nasıl alerjin varmışş ayy anlamıyom hiçç
bilemiyorumm hayall gücümm sınırlı vallaa bilgilerim doğrultsndaa amaa nee görceksekk hemen görmek istyrm ben artıkk sıkldım bekarlıktannn
anam biletime 36 milyon çıkmış yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kizlarrr konuuuu gidiyoo sanirimmmm
evlenincee butun merakiniz giderr merak etmeyinnnbende evlenmeden once merak ederdim ama kocisim sagolsun butun merakimi giderdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?