Berenli Saatler :)

Bakıyorumda mallık başa bela yhaa.Kendime konuşuyorum
canım anlamadımm nedemek istediğini yaaaa

dunyaa kucukk kizlarr belkii gunun birinde yollunu danimarka duserr misafirlerim olursunuzz yada ben gelirimm sizeee

ayyyy sevgilinin dedigine cokkk guldum yaaaa canim merak etme evlenince gorursunnn

sevgilim az sapıktırr yadaa bu konulardaa bilgili deyimm bilmedğin varsa bana sor anlatrm diyoo pislikk:))sende varsa bana göstersene dediğimde odaa öyle dedii acele etmee aşkım bu yaşına kadar görmemişsinn 2 yıla göstercem benn sanaa deyip gülmüştüü

yaaa o reklami hic unutamiyorumm bende bagirirdim hepp hatta hala anlamini bilmiyodum yeni yeni ogrendim bendee

Bende bilmiyordum.Hatta bimde var bilir misin okeyin ben onu internet paketi sanıp elime almıştım, alıcakmış gibi bide hava atıyorum etrafa
ayyy guldurdunn benii yaaa cokk tatlisinnnnnn
çok hoşsun yaa güldürdün beni..
merhaba hanımlar Allah muhabbetinizi artırsın..

ben hiç kullanmadım ama.Benim ona alerjim warmış
canim nasil anladin alerjin oldugunuuu

çok hoşsun yaa güldürdün beni..
merhaba hanımlar Allah muhabbetinizi artırsın..

hoşgeldin tatlım

kızlar belkide şu an zenginim
4 tane piyango biletim var ama site açılmıyo

Benimde var ama biletler nerede onu bilmiyorum.Eğer sana çıkdıysa büyük ikramiye senin en yakın arkadaşınınn canım benim.Eğer bana çıkdıysa kimsin sen yaaa

Canım büyük ikramiye ısparta izmir ve istanbula çıkmış

evlenince daha neler görcez acaba

kizlarrr konuuuu gidiyoo sanirimmmm

evlenincee butun merakiniz giderr merak etmeyinnn bende evlenmeden once merak ederdim ama kocisim sagolsun butun merakimi giderdi

ankaraya yokmuydu
yani yine çulsuzum öylemi

bilemiyorumm hayall gücümm sınırlı vallaa bilgilerim doğrultsndaa amaa nee görceksekk hemen görmek istyrm ben artıkk sıkldım bekarlıktannn

az daha sabret kizzzz hem sana bisi diyim mii evlenincee bumuyduuuu dersin ilk basta belki hoslanmazsin ama kendini ve onu taniyinca (o yonden) seversinnn

canım anlamadımm nedemek istediğini yaaaa

Şey canım çok malmışım diyorum baksana yapmadğım rezillik kalmamış

yaaa o reklami hic unutamiyorumm bende bagirirdim hepp hatta hala anlamini bilmiyodum yeni yeni ogrendim bendee

ayyy guldurdunn benii yaaa cokk tatlisinnnnnn

canim nasil anladin alerjin oldugunuuu

benim naylon suni yün ve vir sürü şeylere alerjim var test yapılmıştı.Alerjim olanların şeyinin listesinde oda vardı

nasıl alerjin varmışş ayy anlamıyom hiçç

Benim alerji hastalığım varda canım prezernativ e alerjim varmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…