Berenli Saatler :)

evet konu gidiyo gitsin ya modlar uyuyo şu an
inss biri sasiripda ugramaz burayaa

canimm cokda uzulme alerjin ondada oldugunu... erkekler genelde hic sevmez onu kullanmayii

az daha sabret kizzzz hem sana bisi diyim mii evlenincee bumuyduuuu dersin ilk basta belki hoslanmazsin ama kendini ve onu taniyinca (o yonden) seversinnn

vallaaa ben bi yıla yakın sevglmle aynı evde kaldım aynı yataktada yattımda salaklığmzdan birbirimize doknmadıkk ben bekledim oda sabrettii ben halaa yaşamadğm için eksklik gibi gelmiyo banaa amaa evlenip çoluk çocuğa karışasm varr hepsinden çok sevdiğim adamlaa bi evi ömrü paylaşasm var inşallahh hayrlısıylaa berendee bende benm gibilerde kavuşrr sevdiğinee

amin canım inşallah yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa yani tahminlerime göre 2013 de nişanlıyım

böylee şeyler konşmakk yasakmıı canımm burdaa bilemedim ben konştum meraktan amaa

yok tatlım böyle konuşmak yasak değil ama bir 100 sayfa öncesinde böyle +18 olmuştu yani baya 18 o zaman mod uyarı yapmıştı ama şu anki konuşmalarımızda bir sorun yok

canim ne guzel dokunmamissiniz birbirinize walla taktir ettim cok guzel bencee. ins hayirlisiyla sevdiginize kavusursunuz tatlimm sen beren ve sizin gibi olanlar ve tabi benim gibi evli ama esi yaninda olmayanlardaa kavussunn
kim gelcek canım yaa saat olmuş 4 buçuk sabah olucak

haklisin kizzzz ama bellide olmaz bide sabah bakmissiz hepimiz uyari yemissiz

bende 2014tee nişanlıyımm hemen 3-5 ay sonrada evliyim inşallahh:))sevgilime kalsaa seneye evlencez okulada evlennce devam edermişimm

anam dur ben yılları karıştırdım bende 2014 de nişanlıyım kız 2015 te de kısmetse evlilik

ama dur ya on numara oynayım ben her hafta belki çıkar senide yazdırırım özele benide aynı ünide okuruz paralı paralı ohhhhhhhhhhhhh

babam 20senedir devamlı oynar hepsini ama bi halt çıkmadı.Akşam falda 11.ayda para sıkıntımız yok olacak çıktı ama 11.aya kadar kim öle kim kala.
iddia oynuyo musun:26::26:

amin canım eşinle bir an önce kavuşman dileğiyle

babam 20senedir devamlı oynar hepsini ama bi halt çıkmadı.Akşam falda 11.ayda para sıkıntımız yok olacak çıktı ama 11.aya kadar kim öle kim kala.
iddia oynuyo musun:26::26:

benimki iddia oynuyo paraları götürüyo valaha aman nazar değmesin
ama ben oynayamıyorum anlamıyorumki neeee 20 yıldır oynadı bişi çıkmadımı
ben oynıyım ya belki çıkar

anam dur ben yılları karıştırdım bende 2014 de nişanlıyım kız 2015 te de kısmetse evlilik

burdann nişann fotolarınıda paylaşcamm acaip hevesmm varr yaa bazen girip çeyiz listelerine falan bakıyorumm:))tabi annemlee babam bu kızın evlilkte hiç gözü yokk evde kalcak diye hala korkuyolarr bu aradaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…