evet konu gidiyo gitsin ya modlar uyuyo şu an
Şey canım çok malmışım diyorum baksana yapmadğım rezillik kalmamış
benim naylon suni yün ve vir sürü şeylere alerjim var test yapılmıştı.Alerjim olanların şeyinin listesinde oda vardı
Benim alerji hastalığım varda canım prezernativ e alerjim varmış.
ankaraya yokmuydu
yani yine çulsuzum öylemi
az daha sabret kizzzzhem sana bisi diyim mii evlenincee bumuyduuuu dersin ilk basta belki hoslanmazsin ama kendini ve onu taniyinca (o yonden) seversinnn
inss biri sasiripda ugramaz burayaa
canimm cokda uzulme alerjin ondada oldugunu... erkekler genelde hic sevmez onu kullanmayii
ozamann fazlaa merak iyi bişey değil deyip susaymmm benn
.Bizim özel üniversite hayalleri batar
vallaaa ben bi yıla yakın sevglmle aynı evde kaldım aynı yataktada yattımda salaklığmzdan birbirimize doknmadıkk ben bekledim oda sabrettii ben halaa yaşamadğm için eksklik gibi gelmiyo banaa amaa evlenip çoluk çocuğa karışasm varr hepsinden çok sevdiğim adamlaa bi evi ömrü paylaşasm var inşallahh hayrlısıylaa berendee bende benm gibilerde kavuşrr sevdiğinee
kim gelcek canım yaa saat olmuş 4 buçuk sabah olucak
.Bizim özel üniversite hayalleri batar
amin canım inşallah yaaaaaaaaaaaaaaaaaaayani tahminlerime göre 2013 de nişanlıyım
böylee şeyler konşmakk yasakmıı canımm burdaa bilemedim ben konştum meraktan amaa
canim ne guzel dokunmamissiniz birbirinize walla taktir ettim cok guzel bencee. ins hayirlisiyla sevdiginize kavusursunuz tatlimm sen beren ve sizin gibi olanlar ve tabi benim gibi evli ama esi yaninda olmayanlardaa kavussunnvallaaa ben bi yıla yakın sevglmle aynı evde kaldım aynı yataktada yattımda salaklığmzdan birbirimize doknmadıkk ben bekledim oda sabrettii ben halaa yaşamadğm için eksklik gibi gelmiyo banaa amaa evlenip çoluk çocuğa karışasm varr hepsinden çok sevdiğim adamlaa bi evi ömrü paylaşasm var inşallahh hayrlısıylaa berendee bende benm gibilerde kavuşrr sevdiğinee
kim gelcek canım yaa saat olmuş 4 buçuk sabah olucak
bende 2014tee nişanlıyımm hemen 3-5 ay sonrada evliyim inşallahh:))sevgilime kalsaa seneye evlencez okulada evlennce devam edermişimm
ama dur ya on numara oynayım ben her hafta belki çıkar senide yazdırırım özele benide aynı ünide okuruz paralı paralı ohhhhhhhhhhhhh
canim ne guzel dokunmamissiniz birbirinize walla taktir ettim cok guzel bencee. ins hayirlisiyla sevdiginize kavusursunuz tatlimm sen beren ve sizin gibi olanlar ve tabi benim gibi evli ama esi yaninda olmayanlardaa kavussunn
haklisin kizzzz ama bellide olmaz bide sabah bakmissiz hepimiz uyari yemissiz
babam 20senedir devamlı oynar hepsini ama bi halt çıkmadı.Akşam falda 11.ayda para sıkıntımız yok olacak çıktı ama 11.aya kadar kim öle kim kala.
iddia oynuyo musun:26::26:
anam dur ben yılları karıştırdım bende 2014 de nişanlıyım kız 2015 te de kısmetse evlilik
bende 2014tee nişanlıyımm hemen 3-5 ay sonrada evliyim inşallahh:))sevgilime kalsaa seneye evlencez okulada evlennce devam edermişimm
anam dur ben yılları karıştırdım bende 2014 de nişanlıyım kız 2015 te de kısmetse evlilik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?