sürekli yapılan işin neresinde şaşırcan kızım konuşturma beni
kendi bilgisayarım bozuk oldugu için abimin bilgisayarını arakladım ama abim bir not göndermil saat 2:20 de kalkıyosun o bilgisayardan die
kızlar haberiniz olsun
şu bilgisayarım yapılsın sabahlamazsam banada beren demesinler
kıyamam sana :2:
amin canım ya sıkma o güzel canını
Bilseydim Eşinin Olmadığını Görüşürdük..
sürekli yapılan işin neresinde şaşırcan kızım konuşturma beni
sen abini bi şekilde uyut tatlım biz burdayız vallasonra vay efendim ne çok konuşmuşsunuz, vayy ne kadar yazmışsınız geçmişi okuyamadım demek yok
sefilleri oynuyorum canım sorma
sağol canım...
canıımmgörüşürdük tabi yaaa iyi olurdu
bu zayıflar beni hiç anlamaz zatiiii
ilk seferlerr şaşrırıss sanırımm berenn:)))konuştrsakmı acabaa bilemedimm merak ettklerimi soraymm:))
ilk seferlerr şaşrırıss sanırımm berenn:)))konuştrsakmı acabaa bilemedimm merak ettklerimi soraymm:))
niyeki canım sen kilolu değilsinki resmini koydun gördükgayet te zayıf ve düzgün fiziğin var
yoksa 1 haftadamı aldın kilo
ilk -malum- gece benden çok şaşıranve gülen olmamıştır sanırım
aman sen konuşma konuşuyosun sonra ne oldugunuda anlatrmıyosun sonrada ben çatlıyorum
ilk -malum- gece benden çok şaşıranve gülen olmamıştır sanırım
bu resimlerii nerden gördünüzz yaaa ben neden hiç kimselerii göremedimmmmniyeki canım sen kilolu değilsinki resmini koydun gördükgayet te zayıf ve düzgün fiziğin var
yoksa 1 haftadamı aldın kilo
ozamann ballandıraa ballandıradaa anlatmasın amaa dimi yanii evlenesim geliyo hemennyok kız sen bu 3 milyonu bilmiyosun bir söz söylüyo ne demek oldugunu açıklamadan kaçıyo bence hiç sormaaa
aman sen konuşma konuşuyosun sonra ne oldugunuda anlatrmıyosun sonrada ben çatlıyorum
ya bi suç içmeye gittim 5 sayfa atlamışsınız ben sizi bir 15 dk bıraksam kim bilir neler olur
bu resimlerii nerden gördünüzz yaaa ben neden hiç kimselerii göremedimmmm
ozamann ballandıraa ballandıradaa anlatmasın amaa dimi yanii evlenesim geliyo hemenn
damacanayımı diktin kafana 5 sayfa diyon e bitmez tebü o damacana lık lık lık lıkkk bi bakmışın beren salıyo sen bu gece wcden çıkamazsın
damacanayımı diktin kafana 5 sayfa diyon e bitmez tebü o damacana lık lık lık lıkkk bi bakmışın beren salıyo sen bu gece wcden çıkamazsın
ayy nie kızzz
kız sen niye güldün o gece allah seni
Zavallım zati kabız olmuş suyunda faydası olur belki
bunlar böyle anacım ballandıra ballandıra anlatırlar sonra kaçarlar
canım eski sayfalara bakarsan görürsün ama baya geri gitmen lazım sabrın varsa geri git tek tek herkesi görürsün canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?