Berenli Saatler :)

sen abini bi şekilde uyut tatlım biz burdayız valla sonra vay efendim ne çok konuşmuşsunuz, vayy ne kadar yazmışsınız geçmişi okuyamadım demek yok

kıyamam sana :2:

sefilleri oynuyorum canım sorma

amin canım ya sıkma o güzel canını

sağol canım...
Bilseydim Eşinin Olmadığını Görüşürdük..

canıımm görüşürdük tabi yaaa iyi olurdu

ya bi suç içmeye gittim 5 sayfa atlamışsınız ben sizi bir 15 dk bıraksam kim bilir neler olur

niyeki canım sen kilolu değilsinki resmini koydun gördük gayet te zayıf ve düzgün fiziğin var
yoksa 1 haftadamı aldın kilo

yok vuslatcım 1 haftada almadım kilo yine o resimdeki gibiyim ama sankim çok şişmanladım gibi geliyor bana yarın çarşıya çıkıcam resim çekniyim buraya koyım sen bir yorum yap tatlım ona göre diyete giriyim ya

niyeki canım sen kilolu değilsinki resmini koydun gördük gayet te zayıf ve düzgün fiziğin var
yoksa 1 haftadamı aldın kilo
bu resimlerii nerden gördünüzz yaaa ben neden hiç kimselerii göremedimmmm

yok kız sen bu 3 milyonu bilmiyosun bir söz söylüyo ne demek oldugunu açıklamadan kaçıyo bence hiç sormaaa
ozamann ballandıraa ballandıradaa anlatmasın amaa dimi yanii evlenesim geliyo hemenn

aman sen konuşma konuşuyosun sonra ne oldugunuda anlatrmıyosun sonrada ben çatlıyorum

ya bi suç içmeye gittim 5 sayfa atlamışsınız ben sizi bir 15 dk bıraksam kim bilir neler olur

damacanayımı diktin kafana 5 sayfa diyon e bitmez tebü o damacana lık lık lık lıkkk bi bakmışın beren salıyo sen bu gece wcden çıkamazsın

bu resimlerii nerden gördünüzz yaaa ben neden hiç kimselerii göremedimmmm

ozamann ballandıraa ballandıradaa anlatmasın amaa dimi yanii evlenesim geliyo hemenn

bunlar böyle anacım ballandıra ballandıra anlatırlar sonra kaçarlar
canım eski sayfalara bakarsan görürsün ama baya geri gitmen lazım sabrın varsa geri git tek tek herkesi görürsün canım

bunlar böyle anacım ballandıra ballandıra anlatırlar sonra kaçarlar
canım eski sayfalara bakarsan görürsün ama baya geri gitmen lazım sabrın varsa geri git tek tek herkesi görürsün canım

nekadarr geriyee gitcem acabaa yaa onuda desen keşkeee çok meraklandımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…