bebislerimmmmmmmmm ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
bol bol kuru kayısı yiyin kızlar uzmanların kabızlığa önerisi:106:
canım hoşgeldin çok andım senin ismini sonunda geldin
çokk güzzel değilmii bugün dilimee doladımm bunu komikk bidee:))Hahhahha o nasıl laf kız
hoşşgeldinnnnnnn:)))bebislerimmmmmmmmm ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
yalnızzzz çörek otunu çiğneyeceksinn direk yutarsann kilo aldrıyomşşşş benden demesii ben bikaç gün denedmmdee acı geldii bitki çaylarına devamm yine..birde beslnme tarzını değiştrmedenn sabahları erken kalkmadan kabızlık sorunu çözülmezmiş benn kaç yıldr öyleymmvalaha mı yarın hemen çörek otu yicem uyandıgımda kız bak denicem inşallah işe yarar çok sağol ya
çokk güzzel değilmii bugün dilimee doladımm bunu komikk bidee:))
hoşşgeldinnnnnnn:)))
yalnızzzz çörek otunu çiğneyeceksinn direk yutarsann kilo aldrıyomşşşş benden demesii ben bikaç gün denedmmdee acı geldii bitki çaylarına devamm yine..birde beslnme tarzını değiştrmedenn sabahları erken kalkmadan kabızlık sorunu çözülmezmiş benn kaç yıldr öyleymm
kız ben nolduğumu anlamadımki o kadar geç olmuşki saat sabah ezanı okunuverdi allaaah dedik destuurrrnasıl toparlandığımızı bilemedik hoca kıydı bizeee
Hoşgeldin evrenimmmmm
hoşgeldiiiiiiiiiiinnnnnnn tatlımmmmm
çokk güzzel değilmii bugün dilimee doladımm bunu komikk bidee:))
hoşşgeldinnnnnnn:)))
yalnızzzz çörek otunu çiğneyeceksinn direk yutarsann kilo aldrıyomşşşş benden demesii ben bikaç gün denedmmdee acı geldii bitki çaylarına devamm yine..birde beslnme tarzını değiştrmedenn sabahları erken kalkmadan kabızlık sorunu çözülmezmiş benn kaç yıldr öyleymm
okuyunca tebessüm ettim
ohalaraa geldimm çüşleree gidiyorumm yanii:)))bunu bugün concon bi kızdan duydum çok hoşumaa gitmiştii...taşş gibisinn beee ne diyetii allaa allaaaa
kız ben nolduğumu anlamadımki o kadar geç olmuşki saat sabah ezanı okunuverdi allaaah dedik destuurrrnasıl toparlandığımızı bilemedik hoca kıydı bizeee
benimdee aklim burdaydii deminden beriii ama kocisle konustukk onu yatirdimm hemencecik kostum burayaa
yok canim iyiyiiimmmTweetycim hoşgeldin canım
Sanki moralin bozuk gibi tatlım bi sıkıntı yoktur inşallah
boşvere boşvere çatır çatır çatladım bacım ya
sen bakmaa tweetyee yaa kendi 49 kilo çıtı pıtı tabikide boşverirr:)))bu aradaa keyifsizmisinn tweetyyyy
Yok annem ben onları aştım çoktan
Bağırsaklarım işlemiyor ilerledi benimki
Tesir etmiyor
Bu aralar beyaz ekmeği bıraktım çavdar yiyorum o iyi geliyo valla
Ama beyaz ekmeği özledim onunla kahvaltı yapmayı
Sıcacık çıtır çıtır uff üstüde susamlııı ayyy bayılazammmm
gerçekmi kızdoğru söyle diyete girem mi:26:
hoşgeldin annemmmbebislerimmmmmmmmm ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
valaha mı yarın hemen çörek otu yicem uyandıgımda kız bak denicem inşallah işe yarar çok sağol ya
Yok annem ben onları aştım çoktan
Bağırsaklarım işlemiyor ilerledi benimki
Tesir etmiyor
Bu aralar beyaz ekmeği bıraktım çavdar yiyorum o iyi geliyo valla
Ama beyaz ekmeği özledim onunla kahvaltı yapmayı
Sıcacık çıtır çıtır uff üstüde susamlııı ayyy bayılazammmm
kuru kayısı evde yok yarın alıcam ama çörek otunu deniyim canım bi evde o var
vallaa bencee diyetlikk bişeyin yok seninn gayettee hoşsunn resimdee ben beğendimm:))yaa bide o face hesaplarndaa neden kmsen resmi yok yaaa bi heyecan açtmm hayal kırıklığıı
Evet canım ya arada bir yemekten bir şeycik olmaz ayda bir felanbeyaz ekmeğin lezzetide bi başka ama dimii:106: arabir de yemekten birşey olmaz ama yaa
mervem ben beyaz ekmek çok yiyorum ondanmı oluyo bunlar:26:
hosbuldukkk canim benimmmm kaderr ortagimmmmmm
ohalaraa geldimm çüşleree gidiyorumm yaniiBU ne ayol
anammm kader arkadaşım gelmişşşhoşgeldin canımmm
ahahahahaaaa
biz ceydayla topik acalalim kocasindan ayri olanlarin kulubu olsunniyi yapmışsın güzelim ceydada kocasından ayrı o da senin gibi nette konuşuyo:26:
hosbuldukk bebemmmmmmhoşgeldin annemmm
ama çörek otunu değirmeden geçircen kavurupta ama sen en iyisi aktardan hazır çekilmişini al tane olarak yersen mideyi çiziyormuş demedi deme
hoşgeldin annemmm
ama çörek otunu değirmeden geçircen kavurupta ama sen en iyisi aktardan hazır çekilmişini al tane olarak yersen mideyi çiziyormuş demedi deme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?