Berenli Saatler :)

Hahhahha o nasıl laf kız
çokk güzzel değilmii bugün dilimee doladımm bunu komikk bidee:))

bebislerimmmmmmmmm ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
hoşşgeldinnnnnnn:)))

valaha mı yarın hemen çörek otu yicem uyandıgımda kız bak denicem inşallah işe yarar çok sağol ya
yalnızzzz çörek otunu çiğneyeceksinn direk yutarsann kilo aldrıyomşşşş benden demesii ben bikaç gün denedmmdee acı geldii bitki çaylarına devamm yine..birde beslnme tarzını değiştrmedenn sabahları erken kalkmadan kabızlık sorunu çözülmezmiş benn kaç yıldr öyleymm

ben sabah kalkmamki 2 lerde uyanıyorum buralarda dolanmaktan

kız ben nolduğumu anlamadımki o kadar geç olmuşki saat sabah ezanı okunuverdi allaaah dedik destuurrr nasıl toparlandığımızı bilemedik hoca kıydı bizeee

Hahahhaaa kız bizede çok denk geldi ilk evlendiğimiz sıralar biz işe girişiyorduk
Ezan başlıyordu bizimkide kesmiyordu öyle bi konsantre oluyorduki

Hoşgeldin evrenimmmmm

hoşgeldiiiiiiiiiiinnnnnnn tatlımmmmm

ayyyy hosbuldukk sekerlerrrrrrrrrr

nasilsinizz neler kaynatiyorsunuzz bakemmm

okuyunca tebessüm ettim

ohalaraa geldimm çüşleree gidiyorumm yanii:)))bunu bugün concon bi kızdan duydum çok hoşumaa gitmiştii...taşş gibisinn beee ne diyetii allaa allaaaa

ohalaraa geldimm çüşleree gidiyorumm yanii BU ne ayol

anammm kader arkadaşım gelmişşş hoşgeldin canımmm
kız ben nolduğumu anlamadımki o kadar geç olmuşki saat sabah ezanı okunuverdi allaaah dedik destuurrr nasıl toparlandığımızı bilemedik hoca kıydı bizeee

ahahahahaaaa

Tweetycim hoşgeldin canım
Sanki moralin bozuk gibi tatlım bi sıkıntı yoktur inşallah
yok canim iyiyiiimmm
boşvere boşvere çatır çatır çatladım bacım ya
catlada patla bananee ben 49 kiloyum bende patlamak istiyorum olmuyor
sen bakmaa tweetyee yaa kendi 49 kilo çıtı pıtı tabikide boşverirr:)))bu aradaa keyifsizmisinn tweetyyyy

yok kiz kurdan gibiiyim kilo almak istiyorum olmuyor
yok yok iyiyimm keyifsiz degilim

beyaz ekmeğin lezzetide bi başka ama dimii:106: arabir de yemekten birşey olmaz ama yaa

hoşgeldin annemmm
valaha mı yarın hemen çörek otu yicem uyandıgımda kız bak denicem inşallah işe yarar çok sağol ya

ama çörek otunu değirmeden geçircen kavurupta ama sen en iyisi aktardan hazır çekilmişini al tane olarak yersen mideyi çiziyormuş demedi deme

mervem ben beyaz ekmek çok yiyorum ondanmı oluyo bunlar:26:

vallaa bencee diyetlikk bişeyin yok seninn gayettee hoşsunn resimdee ben beğendimm:))yaa bide o face hesaplarndaa neden kmsen resmi yok yaaa bi heyecan açtmm hayal kırıklığıı

kuzum o iş biraz karışık face işi benim bilgisayar bozuldugu için o faceyi bir düzenleyemedik resimler var ama gözükmüyo bende vakit ayırdıkça topiğe geliyorum faceye ugrayamıyorum yani anlayacagın şu bilgisayarım yapılsın faceyle ilgilencem kaynıcak orası

beyaz ekmeğin lezzetide bi başka ama dimii:106: arabir de yemekten birşey olmaz ama yaa
Evet canım ya arada bir yemekten bir şeycik olmaz ayda bir felan
mervem ben beyaz ekmek çok yiyorum ondanmı oluyo bunlar:26:

Evet şekerim o çok fena kabız yapıyor benim bağırsaklarımı tıkıyor resmen
Tıkaç oluyor valla bir hafta yapamadığımı bilirim ben

ohalaraa geldimm çüşleree gidiyorumm yanii BU ne ayol

anammm kader arkadaşım gelmişşş hoşgeldin canımmm

ahahahahaaaa
hosbuldukkk canim benimmmm kaderr ortagimmmmmm
iyi yapmışsın güzelim ceydada kocasından ayrı o da senin gibi nette konuşuyo:26:
biz ceydayla topik acalalim kocasindan ayri olanlarin kulubu olsunn
hoşgeldin annemmm

ama çörek otunu değirmeden geçircen kavurupta ama sen en iyisi aktardan hazır çekilmişini al tane olarak yersen mideyi çiziyormuş demedi deme
hosbuldukk bebemmmmmm

hoşgeldin annemmm

eğer sen bunu yazmasaydın yarın ben direk çörek otunu yutcaktım :26:
tamam canım yarın aktardan alıyım ben sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…