ilk -malum- gece benden çok şaşıranve gülen olmamıştır sanırım
bunu okuyunca güldümayy nie kızzz
kız sen niye güldün o gece allah seni
bu kabızlık sorunu bende hep var napcam bilmiyorum sizin tavsiyelerini uygulıcam canım
bu kabızlık sorunu bende hep var napcam bilmiyorum sizin tavsiyelerini uygulıcam canım
yok vuslatcım 1 haftada almadım kilo yine o resimdeki gibiyim ama sankim çok şişmanladım gibi geliyor bana yarın çarşıya çıkıcam resim çekniyim buraya koyım sen bir yorum yap tatlım ona göre diyete giriyim ya
Anacım bu sorun geçmez ölene kadar hep devam eder doktorum bana öyle söyledi
twesst tatlım bu benim
Eki Görüntüle 318923
tamm tatlımkış aylarında insan ister istemez 1-2 kilo alıyor tatlım ya ben kışın 49-50 iken yazın 45-46 lara düşüyorum
yazın insan daha çok ter atıyor kışın tam tersi oluyor işte:106:
okuyunca tebessüm ettim
bunu okuyunca güldüm
bunuda okuyunca kahkahayı patlattıım
Zavallım zati kabız olmuş suyunda faydası olur belki
bizede anlatttttt
Anacım bu sorun geçmez ölene kadar hep devam eder doktorum bana öyle söyledi
ohalaraa geldimm çüşleree gidiyorumm yanii:)))bunu bugün concon bi kızdan duydum çok hoşumaa gitmiştii...taşş gibisinn beee ne diyetii allaa allaaaa
sabah aç karnına bi çay kaşığı çörek otu ye üstüne kahvaltıyı yap 15 dk zor durursun wc yolları taştan oluyohem zayıflatıyo bu unutma
ohalaraa geldimm çüşleree gidiyorumm yanii:)))bunu bugün concon bi kızdan duydum çok hoşumaa gitmiştii...taşş gibisinn beee ne diyetii allaa allaaaa
bebislerimmmmmmmmm ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
bol bol kuru kayısı yiyin kızlar uzmanların kabızlığa önerisi:106:
Milyonum sende şaşırdın mı annem yada korktun mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?