saol tatlım.. diyetisyenlerin ağzından cımbızla laf alıyosun zaten .. ' bu listeyi uygulayın, 2 hafta sonra tekar' gelin diyip postalıyor ama Allah var yani listesi güzel fekattt gel gelelim hangi sporu yapalım, ya da iişte özel çaylar bla bla heç birşey söylemiyor
paraa verip gittiğin diyetsyenn söylemiyo hadide bizim akrabamız var oda söylemiyoo zar zor bitane tarif almştım oda bayağı faydalıydıı elmalı tarcınlı karabiberli zaten nettedee varmış heryerdeee:))
canimm iyi gecelerrrrr..... bu arada sabahin korunde utumuu yapacannnayyyhh ben gidiyorum yaaa çok geç olmuş sabah 7 de kalkcam gömlek ütülücem
haydi iyi geeler canlarım öpüldünüüzzz
kendiiii sakinn birakmaa cicimmm sen guclusunnn basarirsinnn alt tarafii nutella isteeee (biraz kucumseee ise yararrAllahım nedenn bukadar iradesizim yaa geceninn 3ünde çıkıp nutellaa alcamm kendimii çok zor tutuyorummm
el fenerimii kizz ben kacirmisimm o konuyuuuusaol tatlım.. diyetisyenlerin ağzından cımbızla laf alıyosun zaten .. ' bu listeyi uygulayın, 2 hafta sonra tekar' gelin diyip postalıyor ama Allah var yani listesi güzel fekattt gel gelelim hangi sporu yapalım, ya da iişte özel çaylar bla bla heç birşey söylemiyor
koptum
el feneri ile oynama olayı var KK'da başka bir topikte fırtınalar estirmişti valla ben daha yapmadım ama kocamın bu gelşinde yapmayı planlıyorum
Yapı meselesi demekki canım ya hiç mi büyümüyor
Len ne yapayım benim hoşuma gitmiyor
Sorma bacım onun için hava hoş zaten
Evlendikten sonra iyice büyüdü
Katkısıda çok kendisinin
ayyyhh ben gidiyorum yaaa çok geç olmuş sabah 7 de kalkcam gömlek ütülücem
Ah canım bebek mi düşünüyorsunuz
İnşallah hayırlı bir şekilde hamile kalıp bebişini sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın
ayyyhh ben gidiyorum yaaa çok geç olmuş sabah 7 de kalkcam gömlek ütülücem
saol tatlım.. diyetisyenlerin ağzından cımbızla laf alıyosun zaten .. ' bu listeyi uygulayın, 2 hafta sonra tekar' gelin diyip postalıyor ama Allah var yani listesi güzel fekattt gel gelelim hangi sporu yapalım, ya da iişte özel çaylar bla bla heç birşey söylemiyor
paraa verip gittiğin diyetsyenn söylemiyo hadide bizim akrabamız var oda söylemiyoo zar zor bitane tarif almştım oda bayağı faydalıydıı elmalı tarcınlı karabiberli zaten nettedee varmış heryerdeee:))
Anam o niye öyle yapmış akraban ya sinir olurum he öyle insanlara
Söylese ne olacak sanki
walla ben memislerimden memnundumm ama kocis ahh keske biraz daha buyuk olsaydii demezmii banaaa
Haziran'da evliliğimizde 4 sene bitecek canım kısmetse ve artık bi bebiş düşünüyoruz. Çok sağolasın duaların için Allah razı olsun, Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Güle güle canımmmm..gerçi face'te uzun uzun vedalaştıydık ama
kızlar bende çıkıyorum kızımın formasını ütüleyim
dün gece uyuyamadım ütümü yapayım gidip yatimm
hepinizi öpüyorumiyi geceleeeerrr
Anam o niye öyle yapmış akraban ya sinir olurum he öyle insanlara
Söylese ne olacak sanki
cinss işteee nolucakk:))kendii ablasınaa bile demezdii ben ordan ekmek yiyorumm diyee tuhaff
Aaa gidiyormusun vuslatcığım hadi iyi geceler
Tabi snein bebelerin var bizim gibi yalnz değilsin ne güzel
Bende görürmüyüm acaba o günleri evladımın kıyafeti yıkayıp ütülemeyi
Öptüm görüşürüz
iyi gecelerr canimmmm
kizlarr bende kadarrrr cok guzel hareketler bunlarrrrrrr yilbasii bakacammmmdun kacirdimm bakamadim ama aklimda kaldiii bakmazsam rahatlamamm
iyii gecelerr ablammm kolayy gelsinnnn
vuslat abla iyi geceler kolay gelsiin ALLAH RAHATLIK VERSIN
ben senin çocuğun var sanıyordum canım ya:44:
inşallah canım Allah tez zamanda bebişini kucağına almayı nasib etsin(AMİN)
Yaa herkes gidiyor bi ben mi kaldım yanii
ben o tarifi burda okuyup yapmıştım ama tadındna dolayı içemedim ya, zaten ben her bitki çaını da içemiyorum. tatlara karşı fzl duyarlılığım var valla resmen işkence gibi geliyor bitki çayları
el fenerimii kizz ben kacirmisimm o konuyuuuuhangii sayfadaaa nirdeeeeee buuuuuuu
ben sana anlatırım yevruo konu taa geçen sene konuşulmuştu canım çok uzun zaman oldu :26:
Bak şimci oda karanlık olacak.. sonra sen kocanın yanına dans ederek gelip el feneri tutuşturcan eline. karşısında dans etmeye başlıcaksın. o da işte seni görmek için el fenerini tutucak sana sen de böylelikle vücudunda en çok nereye bakıyor vs öğrenmiş olacaksınsonrası da Paris zaten bu arada biz o işe şifre olsun diye Paris'e gitmek diyorduk yapanlar oldu adamlar kalpten gidiyomuş hee test edip onaylanmış yane ben de denicem
güle güle, iyi geceler kolay gelsinkızlar bende çıkıyorum kızımın formasını ütüleyim
inşallahh hayırlısıylaa sizde o mutlu haberi alırsınızzz:))
inşaAllahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?