kolay gelsinn canimm umarim istedigin kg ya gelirsinn......
aminn canimAyy sizin de az kalmış canım benim, Rabbim sağ salim kavuştursun inş.
evet evet anlat
sanirim istahsizlardanim
ya canım varya komedi show programından fırlamış gibisin ya
insan senin yanında stresini üzüntüsünü unutur yaa
aminn canimbizim iliskide bi tuhaf gecen esimin yanina gitmeden once konu actim nasil dansoz oynarim diye sanirim simdide yeni bi konu acacam nasil apaci oynarim diyee
normaldee kimseye anlatmam ama hadii seni sevdimmm anlatayimmm
canim her gece hatta gece yarisi yaparsan daha cabuk etkili oluyoo.. yatmadan once beyaz ekmeyi nutellaayi boll boll sur ve sutle afiyetlee yeeee
yaptimmm faydasinii gordummm ama suan sorunum var oda aliskanlik olmus artik yatmadan once nutellayi ekmekle ve yaninada sut yemem lazimmmm
Vuslatcığım sende çok zayıfsın annem ya boyun kaç peki
Büyük göğüsde iyi değil
Bi gömlek giyiyorum beli iyi oluyor ama memelerden kavuşmuyor
Moralim bozuluyor
kizzz millet meme ariyoo sunun derdinee bakkkkkVuslatcığım sende çok zayıfsın annem ya boyun kaç peki
Büyük göğüsde iyi değil
Bi gömlek giyiyorum beli iyi oluyor ama memelerden kavuşmuyor
Moralim bozuluyor
ay inş.yaza kadar kilo versem sonra kısmetse bebiş düşünüyoruz ama zayıflamam lazım biraz ki hamileyken top kıvamına gelmeyeyim
evet evet hiç sorma kocamda herşeyi unutup uyudu kaldı
aminn canimbizim iliskide bi tuhaf gecen esimin yanina gitmeden once konu actim nasil dansoz oynarim diye sanirim simdide yeni bi konu acacam nasil apaci oynarim diyee
normaldee kimseye anlatmam ama hadii seni sevdimmm anlatayimmm
canim her gece hatta gece yarisi yaparsan daha cabuk etkili oluyoo.. yatmadan once beyaz ekmeyi nutellaayi boll boll sur ve sutle afiyetlee yeeee
yaptimmm faydasinii gordummm ama suan sorunum var oda aliskanlik olmus artik yatmadan once nutellayi ekmekle ve yaninada sut yemem lazimmmm
ozamann nutellaaa aşığıı olarakk muzlaa denemenii tavsiyee ederimm mükemmell oluyooamaa ben bıraktım nutellayı bugünden itibarenn hayatmdaa yeri yokk
ay inş.yaza kadar kilo versem sonra kısmetse bebiş düşünüyoruz ama zayıflamam lazım biraz ki hamileyken top kıvamına gelmeyeyim
Ayyy ya sende mi nutellacılardansın yoksaa
Bende çok seviyorum bak şimdi gidip kaşıklayasım geldi
aferinn sanaaaaa helalllll bacimaaaaaaa
yaa nutellaa muzla cokk guzel oluyoo helekiii tost edincee superr tadindan yenilmezz siddetle tavsiyeeee
boy 1.60 benim göğüslerim hiç yok ama yaa çocuk doğurunca göğüsler büyür diyorlar hiç alakası yok 3 çocuk doğurdum
gene aynı gene aynı
Ayyy ya sende mi nutellacılardansın yoksaa
Bende çok seviyorum bak şimdi gidip kaşıklayasım geldi
saol tatlım.. diyetisyenlerin ağzından cımbızla laf alıyosun zaten .. ' bu listeyi uygulayın, 2 hafta sonra tekar' gelin diyip postalıyor ama Allah var yani listesi güzel fekattt gel gelelim hangi sporu yapalım, ya da iişte özel çaylar bla bla heç birşey söylemiyortühhh((neysee umarımm istedğin kiloyaaa ulaşrsınn
Yapı meselesi demekki canım ya hiç mi büyümüyorboy 1.60 benim göğüslerim hiç yok ama yaa çocuk doğurunca göğüsler büyür diyorlar hiç alakası yok 3 çocuk doğurdum
gene aynı gene aynı
kizzz millet meme ariyoo sunun derdinee bakkkkkne guzel iste koca bayram ederrr ahhh ahhhhh benimde olsaydii soyleeee kocamann kocamannnnn
ayyyhh ben gidiyorum yaaa çok geç olmuş sabah 7 de kalkcam gömlek ütülücem
haydi iyi geeler canlarım öpüldünüüzzz
Yapı meselesi demekki canım ya hiç mi büyümüyor
ayyyhh ben gidiyorum yaaa çok geç olmuş sabah 7 de kalkcam gömlek ütülücem
haydi iyi geeler canlarım öpüldünüüzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?