Berenli Saatler :)

kizlarr bende zayifimm iste bir tek beni bozann gobekkkk

kilo alinca direk gobegim cikiyoooooo

Abine selam söyle

İyi geceler tatlım öpüldün

kocan daha gelmedimi canimm/ne zaman geliyoduu

20 gün daha var tatlım ve geçen gün patronuna demişki 'abi ben işimi çabuk halledicem sanırım daha erken dönerim sizden' patronundan el cevap; ' öyle bi dünya yok aslanım' Allahım cinayet işlemem an meselesi zaten pasaportu 10 yıllık yani aşkım RUSYA- TR mekik dokuyacak

canimm sen benim gecen seneki halimsinn

bende 161 boylarinda yani o civarii ve 49 kgdum ama kocis bana zorla kilo aldirttiii suan 55 kg

ama bencede biraz al yaa insan biraz kg alinca kendini daha bi kadinsi hisediyooo (seksiiiiiiiii

canimm sen benim gecen seneki halimsinn

bende 161 boylarinda yani o civarii ve 49 kgdum ama kocis bana zorla kilo aldirttiii suan 55 kg

ama bencede biraz al yaa insan biraz kg alinca kendini daha bi kadinsi hisediyooo (seksiiiiiiiii

bende 55 olmak istiyorum ama nerdeeeeeeeeeee

ahh su patronuu elime verselerr birilim ne yapacagimiiiiiiii adamaa bakkkk resmenn dusman kesilmis basinizaaa

canim benim az daha sabret bak hic bisi kalmamis 20 gun dedigin nedirrrrrr

benimde kocis 3 haftaya kadar yanima gelecekk inanilmazzz heyecanliyim ve dusundukcee mutlu oluyorummmm

kizlarr bende zayifimm iste bir tek beni bozann gobekkkk

kilo alinca direk gobegim cikiyoooooo

direkkk burda görüpp uyguladığmm bişeyden bahsedymm ozamann göbek eritiyrmşş benm göbeğim yok amaa kabzlığa falanda iyi geldii bitki çayıı sayesndede 2 kilo verdmm 10 gündeeinternettende araştrdm bayağıı avakado yapragı kiraz sapı mısır püskülü yeşil çay rezene tohumu varrr

ya ben yarın diyete başlıyorum malum P.tesi kimseye söylemeycektim hee diyete başladım diye itiraf edesim geldi burda Diyetisyene gitmiştim geçen sene, gerçekten çok faydasını gördüm. Aynı listeyle başlayacağım bakalım

Ya kızlar ben anlamadım şimdi bu çörek otunu nasıl yiyeceğiz
Hepiniz farklı söylediniz güzelce izah edin kafam karıştı yavrilerrrrr:26::44:

benim anladıgım şu öğütülmüş çörek otu yicez canım aktarda varmış

ne güzel keşke bende popodan kilo alabilsem

göğüslerden de kilo almak istiyom ama alamıyorum

hani kurban bayramlarında kuzunun bacağından hortumla şişiriyolarya ondan dene sen bi taş olursun valla taaşşşş bi bakan bidaa bakar hahahaa

canım heryerinden almandan daha iyi ama. yapacağın tek şey mekik olur:106:
heryerden alınca daha kötü
yaa mekik miiii:18::18::18::18: bende onu beceremiyorummmmm offf offffffff
bende 55 olmak istiyorum ama nerdeeeeeeeeeee

canimm bende tipki ayni senin gibi kg alamiyordumm ama bu bir sene icersinde almayi becerdimm formulumu duymak istermisinnnn

listee değildee verdiği bitki çayı falann varmıydıı özell olarakk:)))çok ihtiyacmm varr lütfennnnnnnnnnnnnnn

Ayy sizin de az kalmış canım benim, Rabbim sağ salim kavuştursun inş.

canimm bitki caylariylada pek alakam ilgim yoktur ben sadece dokum cayi ve arada meyveli caylari icerim baskada bisi icmemm
kolay gelsinn canimm umarim istedigin kg ya gelirsinn......
Sen yiyip alamayanlardan mısın yoksa
İştahsızlardan mısın kız

walla tweety bilmem de ben istahsizlardanimm

hani kurban bayramlarında kuzunun bacağından hortumla şişiriyolarya ondan dene sen bi taş olursun valla taaşşşş bi bakan bidaa bakar hahahaa

ya canım varya komedi show programından fırlamış gibisin ya
insan senin yanında stresini üzüntüsünü unutur yaa

canım heryerinden almandan daha iyi ama. yapacağın tek şey mekik olur:106:
heryerden alınca daha kötü

Vuslatcığım sende çok zayıfsın annem ya boyun kaç peki
Büyük göğüsde iyi değil
Bi gömlek giyiyorum beli iyi oluyor ama memelerden kavuşmuyor
Moralim bozuluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…