ah kızlar dakikam dolmuşabim bilgisayarını istiyo r ben çıkmak zorundayım hiç ama hiç uykum yok odamda tek başıma kıyafet seçiyim bari yarın için çok öpüyorum sizi iyi geceler hep böyle kalabalık olalım ne kadar güzel ya ay maşallah
kocan daha gelmedimi canimm/ne zaman geliyoduu
1.61 falan
kizlarr bende zayifimm iste bir tek beni bozann gobekkkk
kilo alinca direk gobegim cikiyoooooo
canimm sen benim gecen seneki halimsinn
bende 161 boylarinda yani o civarii ve 49 kgdum ama kocis bana zorla kilo aldirttiii suan 55 kg
ama bencede biraz al yaa insan biraz kg alinca kendini daha bi kadinsi hisediyooo (seksiiiiiiiii
Abine selam söyle
İyi geceler tatlım öpüldün
20 gün daha var tatlımve geçen gün patronuna demişki 'abi ben işimi çabuk halledicem sanırım daha erken dönerim sizden' patronundan el cevap; ' öyle bi dünya yok aslanım' Allahım cinayet işlemem an meselesi zaten pasaportu 10 yıllık yani aşkım RUSYA- TR mekik dokuyacak
kizlarr bende zayifimm iste bir tek beni bozann gobekkkk
kilo alinca direk gobegim cikiyoooooo
Ya kızlar ben anlamadım şimdi bu çörek otunu nasıl yiyeceğiz
Hepiniz farklı söylediniz güzelce izah edin kafam karıştı yavrilerrrrr:26::44:
benim anladıgım şu öğütülmüş çörek otu yicez canım aktarda varmış
ne güzel keşke bende popodan kilo alabilsem
göğüslerden de kilo almak istiyom ama alamıyorum
yaa mekik miiii:18::18::18::18: bende onu beceremiyorummmmm offf offffffffcanım heryerinden almandan daha iyi ama. yapacağın tek şey mekik olur:106:
heryerden alınca daha kötü
bende 55 olmak istiyorum ama nerdeeeeeeeeeee
ya ben yarın diyete başlıyorum malum P.tesikimseye söylemeycektim hee diyete başladım diye itiraf edesim geldi burda Diyetisyene gitmiştim geçen sene, gerçekten çok faydasını gördüm. Aynı listeyle başlayacağım bakalım
bende 55 olmak istiyorum ama nerdeeeeeeeeeee
ahh su patronuu elime verselerr birilim ne yapacagimiiiiiiii adamaa bakkkkresmenn dusman kesilmis basinizaaa
canim benim az daha sabret bak hic bisi kalmamis 20 gun dedigin nedirrrrrr
benimde kocis 3 haftaya kadar yanima gelecekk inanilmazzz heyecanliyim ve dusundukcee mutlu oluyorummmm
evet evet anlatyaa mekik miiii:18::18::18::18: bende onu beceremiyorummmmm offf offffffff
canimm bende tipki ayni senin gibi kg alamiyordumm ama bu bir sene icersinde almayi becerdimm formulumu duymak istermisinnnn
Sen yiyip alamayanlardan mısın yoksa
İştahsızlardan mısın kız
canimm bitki caylariylada pek alakam ilgim yoktur ben sadece dokum cayi ve arada meyveli caylari icerim baskada bisi icmemmdirekkk burda görüpp uyguladığmm bişeyden bahsedymm ozamann göbek eritiyrmşş benm göbeğim yok amaa kabzlığa falanda iyi geldii bitki çayıı sayesndede 2 kilo verdmm 10 gündeeinternettende araştrdm bayağıı avakado yapragı kiraz sapı mısır püskülü yeşil çay rezene tohumu varrr
kolay gelsinn canimm umarim istedigin kg ya gelirsinn......ya ben yarın diyete başlıyorum malum P.tesikimseye söylemeycektim hee diyete başladım diye itiraf edesim geldi burda Diyetisyene gitmiştim geçen sene, gerçekten çok faydasını gördüm. Aynı listeyle başlayacağım bakalım
Sen yiyip alamayanlardan mısın yoksa
İştahsızlardan mısın kız
hani kurban bayramlarında kuzunun bacağından hortumla şişiriyolarya ondan dene sen bi taş olursun valla taaşşşşbi bakan bidaa bakar hahahaa
listee değildee verdiği bitki çayı falann varmıydıı özell olarakk:)))çok ihtiyacmm varr lütfennnnnnnnnnnnnnn
canım heryerinden almandan daha iyi ama. yapacağın tek şey mekik olur:106:
heryerden alınca daha kötü
çay tarifi yok tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?