Berenli Saatler :)

3 kiloooo bi millonn bendee gördümm:))hanımlarrr ben gideyrumm mecburen amaa sıklnca dersten damlarm burayaa öpeyrum hepinizii:))şivem değişti durduk yere ders çalşmatan beynim sulancakk:))

3 kiloooo bi millonn bendee gördümm:))hanımlarrr ben gideyrumm mecburen amaa sıklnca dersten damlarm burayaa öpeyrum hepinizii:))şivem değişti durduk yere ders çalşmatan beynim sulancakk:))

tamam canım biz burdayız sen gel arada

hehe başın göğe erdi dimi =))hadi sen dersine güzel puanlar al çok çalış bizede haber et kutlayalım burda hadi fıstığım bakim

kizlar pro kart almayi dusunmezmisiniz hem siz hem engelli kardeslerimiz faydalanmis olacaklar...
canimm bende dusunuyorum ins bi faydamiz olur muhtac olan kardeslerimze...
tamam güzelim davetiyeni beklicem

iyi derslerrr canimmm
valla bu resim olayını ben cok sevdim

al bendende okadar bendee cokk sevdimm

ya varya ceydanın fotograflarını bakıcam diye öldüm bittim milyonlarca fotosu var yarısına bakabildim daha ya

ya varya ceydanın fotograflarını bakıcam diye öldüm bittim milyonlarca fotosu var yarısına bakabildim daha ya
bendeee burdan cikincaa inceleyecemmmm
Kuzu Kaç Kere Mesajla Anlattım, Anlamadığın Yerde Sor Dedim Sana

:26::26::26::26: kac kere gonderdin ama hala kafamda soru isaretleri varr... ben bi kocama sorayimm ona okutayim o bana tercume etsinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…