kizlar pro kart almayi dusunmezmisiniz hem siz hem engelli kardeslerimiz faydalanmis olacaklar...
Kim gördü seni nerede gördüler
bendeee gordummm bendeeee
3 kiloooo bi millonn bendee gördümm:))hanımlarrr ben gideyrumm mecburen amaa sıklnca dersten damlarm burayaa öpeyrum hepinizii:))şivem değişti durduk yere ders çalşmatan beynim sulancakk:))
İnşallah düşünüyoruz cnaım
3 kiloooo bi millonn bendee gördümm:))hanımlarrr ben gideyrumm mecburen amaa sıklnca dersten damlarm burayaa öpeyrum hepinizii:))şivem değişti durduk yere ders çalşmatan beynim sulancakk:))
canimm bende dusunuyorum ins bi faydamiz olur muhtac olan kardeslerimze...kizlar pro kart almayi dusunmezmisiniz hem siz hem engelli kardeslerimiz faydalanmis olacaklar...
tamam güzelim davetiyeni beklicem
iyi derslerrr canimmm3 kiloooo bi millonn bendee gördümm:))hanımlarrr ben gideyrumm mecburen amaa sıklnca dersten damlarm burayaa öpeyrum hepinizii:))şivem değişti durduk yere ders çalşmatan beynim sulancakk:))
valla bu resim olayını ben cok sevdim
paro kart mı banada acıklarmısınız benim bir bilgim yokda
paro kart mı banada acıklarmısınız benim bir bilgim yokda
yaaa banada aciklarsaniz sevinirim yaaaa pro kartin ne oldugunu hala anlamis degilimmm
ya varya ceydanın fotograflarını bakıcam diye öldüm bittim milyonlarca fotosu var yarısına bakabildim daha ya
bendeee burdan cikincaa inceleyecemmmmya varya ceydanın fotograflarını bakıcam diye öldüm bittim milyonlarca fotosu var yarısına bakabildim daha ya
Kuzu Kaç Kere Mesajla Anlattım, Anlamadığın Yerde Sor Dedim Sana
yaaa banada aciklarsaniz sevinirim yaaaa pro kartin ne oldugunu hala anlamis degilimmm
aynen valla yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?