bendeee burdan cikincaa inceleyecemmmm
:26::26::26::26: kac kere gonderdin ama hala kafamda soru isaretleri varr... ben bi kocama sorayimm ona okutayim o bana tercume etsinnn
bence makarakukara modumuz açıklasın
bendeee burdan cikincaa inceleyecemmmm
:26::26::26::26: kac kere gonderdin ama hala kafamda soru isaretleri varr... ben bi kocama sorayimm ona okutayim o bana tercume etsinnn
sen al ben sana anlatırım faydasını çok iyi bişi
Canım Topiğe Geldim..
Mesaj Bıraktım..
Link Verdim..
İlgilenmediniz Benimle..
Ne Biçim Misafirperversin Topik Sahibesisin Bir de
sen al ben sana anlatırım faydasını çok iyi bişi
Kızlar ben bişey soracam bu avatarımızdaki kalpler varya o neye göre cogalıyor:26::26::26:
Ya berenim açtım ben bekliyorum haberin olsun
Kızlar ben bişey soracam bu avatarımızdaki kalpler varya o neye göre cogalıyor:26::26::26:
makaram aciklasin size nede olsa büdütör
ama en kisasi pro kart alip engelli kardeslerimize bir faydamiz dokunacak eger imkaniniz varsa alin derim benim hic aklimda pro uye olmak yoktu ama bu kampanyayi duyunca almak icin nasil can attim bilemezsiniz tekrar almak isterim aslinda ama durumum suan ona musait degil...bende boyle topiklere link atarak tekrar bir faydam olsun iistiyorum...
canimm anladimm engellilere yardim ediliyo ama pro kart ney :26::26::26: pro kart banami geliyo :111: en iyisiii kocam anlatsin banaaaaaaaaa
canimm anladimm engellilere yardim ediliyo ama pro kart ney :26::26::26: pro kart banami geliyo :111: en iyisiii kocam anlatsin banaaaaaaaaa
:26::26::26::26:..... yok canim benim, benim koca bu konuda iyidir bana bisileri ogretmeye bayilir bende hatta bisiyi bilsemde sirf o anlatsin diye sorarimmsakın haaa kocandan tercüme bekleme benim gibi askıya kalırsın
tatlım ben sana özel mesaj attım okumadınmı
allah allah ben linkinizi görmedim ben sadece özel mesajınızı gördüm ve cevap atcaktım ama 10 dk da bir atıldıgı için atamadım aşk olsun topik sahibesi duyarlı bir insan
:26::26::26::26:..... yok canim benim, benim koca bu konuda iyidir bana bisileri ogretmeye bayilir bende hatta bisiyi bilsemde sirf o anlatsin diye sorarimmsakın haaa kocandan tercüme bekleme benim gibi askıya kalırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?