inş. meleğim inş.
Evet yha kavak menemeni yedin mi
biri ordu mu dedi
Bende Senin Gibi Mikrodalgaya Atıyordum..
hiç denemedim öyle.mikrodalgada ısıtıp yiyodum ben.Deniyecem yarın sabah kahvaltıda
Son Olarak Benimde Canım Kavurmalı Yumurta İstediEki Görüntüle 321617
pastırmalı yumurtaya bayılırım yanınada bir ekmek offf neden 5 kilo aldıgımı buldum
ben daha mutfağa adım atmadım canım, oraya bi gitsem neler olacağını tahmin bie etmek istemiyorum. Yani ya makarna salatası yapıcam ya da karışık tost
Berencim yeni feys işi tamamdır ekledim seniii
ya şu karadeniz yemeklerine bayılıyorum bizim burda ünlü karadeniz lokantası var allahım bi yemekler bu kadarmı güzel olur kilo milo umrumda değil o lezzetleri tatmassam çatlıyorum her gün ya
yaaa icim sikiliyooo biraz ciksam iyi olur ama belki daha sonra yine gelirim tabi geldigimde sizi bulursam sevinirim
bugün erkencisin evrenim?:26:
Ayy çok sevindimm
Allah'ım kavuştursun hayırlısıyla
Trabzon Döneri Olsada Yesek
yaaa icim sikiliyooo biraz ciksam iyi olur ama belki daha sonra yine gelirim tabi geldigimde sizi bulursam sevinirim
cok tsk ederim canimm
iyi geceler kizlarrrr
makarakukara'ya not: makarammm ben kararimii verdimmm pro kartlii olacammmm
inş. meleğim inş.
Evet yha kavak menemeni yedin mi
İkisini de yap benceZiraa gece uzun
anaaamm orduluların yüz karası olaraktan bende meşhur ordu pidesini bilmiyorum yaaaaaaa.evet canım ordunun meşhut pidesini kimse bilmiyor ben dün karadeniz lokantasındaydımda
cok tsk ederim canimm
iyi geceler kizlarrrr
anaaamm orduluların yüz karası olaraktan bende meşhur ordu pidesini bilmiyorum yaaaaaaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?