Tabağım bittiii
Şimdi de üzerimi değiştirip yatayım,öyle devam edeyim nete,sonra da gelsin kilolar
Aman Allah'ım naptım ben:18:
bizim böyle pidemiz yok yaww.bu nasıl pide kız ilk defa gördüm.Tabanındki kaşar mı:26::26:
Tabağım bittiii
Şimdi de üzerimi değiştirip yatayım,öyle devam edeyim nete,sonra da gelsin kilolar
Aman Allah'ım naptım ben:18:
oooooo hosgeldinn prensesssss
canim benim uzme kendinii can saglili olsun....
aynen yaaa bende severim bastirmayii ama kokusu tiksindiriyoooo
canim esim yakinda gelicek ve diyo gelir gelmez sizin pizzalari yicem bende ona diyorum turkiye geldigimde ilk isim pizza yemekikisininde tadi ayri walla...
guzelim yapmaa boyleee yaa sakin ol bizim tadimizi kacirdigin yokk... seni gorunce walla cok mutlu olduk. okul stresini bilirim gep biraz ara ver konus stresini atarsin ama kendini yanliz birakmaa
uyumuş ben bu kadar tualetde oturunca pes etmiş her halde uymuş yaşasın bu gun sizle takılıyorum
evrenim kocişin ne zaman geliyo bizi unutacan heralde gelincee
kız sen nasıl bilmezsin ordunun meşhur pidesi bu ya:26:
uyumuş ben bu kadar tualetde oturunca pes etmiş her halde uymuş yaşasın bu gun sizle takılıyorum
ilk defa gördüm.Zaten samsunun pidesi meşhur asıl en güzel samsun bafrada yapılır inş. gelirsin götürürüm seni.Bi karışık pide yaparlar mmmmm.Samsunda her pazar sabahı pide olur kahvaltıda
ilk defa gördüm.Zaten samsunun pidesi meşhur asıl en güzel samsun bafrada yapılır inş. gelirsin götürürüm seni.Bi karışık pide yaparlar mmmmm.Samsunda her pazar sabahı pide olur kahvaltıda
ben daha mutfağa adım atmadım canım, oraya bi gitsem neler olacağını tahmin bie etmek istemiyorum. Yani ya makarna salatası yapıcam ya da karışık tost
oyum makarna salatasından yana
harikaa gorunuyooo karadenize gidersemm ilk yapacagim sey bunu yemek olcakk
canim kocis kismetse ins 2 hafta sonra geliyooevrenim kocişin ne zaman geliyo bizi unutacan heralde gelincee
evet unutcak
çok pişmansın demi
oley ya valaha kocanın uyumasına en çok sevinen benim heralde
Aman sessiz ol,uyanmasın
Bu kocaları uyutmak bir dert,uyandırmak ayrı dert
Aslında benim kocam beni uyandırır sabahları ama neyse bende onu uyutuyom ödeşiyoruz
elif varya samsuna gelmek çok istiyorumseninle gezmek yemek yemek kahfeee falı baktırmakkız dua et eğer şu işim olursa bir yerden iş bekliyorum çok güzel bir iş o olursa yanına gelebilirim
Samsun pidesi gerçekten anlatılmaz yaşanır benim eşim de Samsun'lu zati
harikaa gorunuyooo karadenize gidersemm ilk yapacagim sey bunu yemek olcakk
canim kocis kismetse ins 2 hafta sonra geliyoo
ben sizi unuturmuyumm kizlarr yaaaa ama walla esimide cokk ozledimmmofff offf icim sikildii yaaaa ben biraz cikim kizlar belki daha sonra yine gelirim optumm hepinizii
canim kocis kismetse ins 2 hafta sonra geliyoo
biri ordu mu dedikız sen nasıl bilmezsin ordunun meşhur pidesi bu ya:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?