Berenli Saatler :)

Tabağım bittiii

Şimdi de üzerimi değiştirip yatayım,öyle devam edeyim nete,sonra da gelsin kilolar

Aman Allah'ım naptım ben:18:

ben daha mutfağa adım atmadım canım, oraya bi gitsem neler olacağını tahmin bie etmek istemiyorum. Yani ya makarna salatası yapıcam ya da karışık tost

evrenim kocişin ne zaman geliyo bizi unutacan heralde gelincee

kız sen nasıl bilmezsin ordunun meşhur pidesi bu ya:26:

ilk defa gördüm.Zaten samsunun pidesi meşhur asıl en güzel samsun bafrada yapılır inş. gelirsin götürürüm seni.Bi karışık pide yaparlar mmmmm.Samsunda her pazar sabahı pide olur kahvaltıda

uyumuş ben bu kadar tualetde oturunca pes etmiş her halde uymuş yaşasın bu gun sizle takılıyorum

tweest cim sakin ol biraz bakim rabbime dua et lütfen içindeki sıkıntıyı atar hemen

uyumuş ben bu kadar tualetde oturunca pes etmiş her halde uymuş yaşasın bu gun sizle takılıyorum

Aman sessiz ol,uyanmasın

Bu kocaları uyutmak bir dert,uyandırmak ayrı dert

Aslında benim kocam beni uyandırır sabahları ama neyse bende onu uyutuyom ödeşiyoruz

elif varya samsuna gelmek çok istiyorumseninle gezmek yemek yemek kahfeee falı baktırmak kız dua et eğer şu işim olursa bir yerden iş bekliyorum çok güzel bir iş o olursa yanına gelebilirim

Samsun pidesi gerçekten anlatılmaz yaşanır benim eşim de Samsun'lu zati

Eki Görüntüle 321619
dün bu karadeniz pidesinden 2 porsiyon yedim of off harikaydı tereyağlı
harikaa gorunuyooo karadenize gidersemm ilk yapacagim sey bunu yemek olcakk
evrenim kocişin ne zaman geliyo bizi unutacan heralde gelincee
canim kocis kismetse ins 2 hafta sonra geliyoo

ben sizi unuturmuyumm kizlarr yaaaa ama walla esimide cokk ozledimmm offf offf icim sikildii yaaaa ben biraz cikim kizlar belki daha sonra yine gelirim optumm hepinizii

oley ya valaha kocanın uyumasına en çok sevinen benim heralde

Aman sessiz ol,uyanmasın

Bu kocaları uyutmak bir dert,uyandırmak ayrı dert

Aslında benim kocam beni uyandırır sabahları ama neyse bende onu uyutuyom ödeşiyoruz

cok yaşayın emi sizi cok sevıyorum yaa iyiki varsınız
gercekten gece eşimi ben zor uyuturum sabahda o beni zor kaldırır
ne olacak benim halim

elif varya samsuna gelmek çok istiyorumseninle gezmek yemek yemek kahfeee falı baktırmak kız dua et eğer şu işim olursa bir yerden iş bekliyorum çok güzel bir iş o olursa yanına gelebilirim

inş. meleğim inş.

Samsun pidesi gerçekten anlatılmaz yaşanır benim eşim de Samsun'lu zati

Evet yha kavak menemeni yedin mi

bugün erkencisin evrenim?:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…