Berenli Saatler :)

Anladım canım,bende bizim pizzaları çok özledim,yarın yapıcam çok canım istedi yaa

bugün sinirlerim bozuk birazda canım sıkkınn 3 gündür uyuyamıyorum stresten ağzımda bisürü uçuk çıktı..olur olmaz herşeyee ağlayasım var iyi değilim sanırım evrenimm tadınızı kaçrmayımm ben çıkıyorumm iyi gecelerr hepinizee

İyi geceler cnım.Bana kızıyor musun

ohh bende birazdan gidip kaşar ekmek yicem eski kaşar ama bayılırım ben eski kaşara
gid ye canım şimdiden afiyet olsun
offff super olur
eşin sana sarılmadan uyumuyodu dimi canım hadi git sen bekletmee
evet malef canım

nbr canım nasılsın?

hayırdır canım? Allah kalbini ferahlatsın inşaAllah bir an önce

Tabağım bittiii

Şimdi de üzerimi değiştirip yatayım,öyle devam edeyim nete,sonra da gelsin kilolar

Aman Allah'ım naptım ben:18:

konuyu değiştirelim yha.Çicekler böcekler ne güzel dimi.

ben geldim güzel hatunlarrrrrrrrr
oooooo hosgeldinn prensesssss
hoşbuldukkk biri çok güzeldi amaa diğeri berbattı kaldım sanırımm..
canim benim uzme kendinii can saglili olsun....

ya iğren. oluyo sonrası ter bile pastırma kokuyo

h.g cnm
aynen yaaa bende severim bastirmayii ama kokusu tiksindiriyoooo
Anladım canım,bende bizim pizzaları çok özledim,yarın yapıcam çok canım istedi yaa
canim esim yakinda gelicek ve diyo gelir gelmez sizin pizzalari yicem bende ona diyorum turkiye geldigimde ilk isim pizza yemek ikisininde tadi ayri walla...
guzelim yapmaa boyleee yaa sakin ol bizim tadimizi kacirdigin yokk... seni gorunce walla cok mutlu olduk. okul stresini bilirim gep biraz ara ver konus stresini atarsin ama kendini yanliz birakmaa

Canım bende stresliyim bir iki gündür,burda stres atıyorum,çoğu zaman konuşmak iyi gelir...

Rabbim sıkıntını gidersin canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…