Berenli Saatler :)

ayy ben birşey sorabilir miyim çok merak ediyorumda:26::26:.Şimdi canın birşey çekti çok fazla sonra yemedin ne oluyo bebeğe etkisi oluyo mu ki:26::26:.Saçma mı oldu ki soru

canım bildiğim kadarıyla aşırı derecede bi istekse bu bebek etkileniyo bi şekilde bedenen falan Allah korusun Yarabbimm

saçma değil tabiikide gayet normal bi soru

ohh ohh ne güzel bende danimarkaya geliyorum aç kollarını canım
işe başlayacaktım.Bi radyoya programcı olarak izin vermedi babam

olan sevgilinle nişanıma geliceksin

inş. meleğim inş.

oh ohh maşallah elifimm dikkat et fazlasına onlar sonra noluyor..kalori olarak dönüyorlaaaaaaaaaaarrrrrrrrr

Ahh biliyorum tatlım.Galetada aldım onu yicem onunla sabredecem

özürdilerim vuslatım ya hamile oldugunu unuttum

neeeeee unuttunmuuuuuuuuuuuuuu küstüümm

ayy ben birşey sorabilir miyim çok merak ediyorumda:26::26:.Şimdi canın birşey çekti çok fazla sonra yemedin ne oluyo bebeğe etkisi oluyo mu ki:26::26:.Saçma mı oldu ki soru

canım hamileyken anne istediği canının çettiği bir şeyi yiyemeyince doğan çocuk aç gözlü olurmuş

canım bildiğim kadarıyla aşırı derecede bi istekse bu bebek etkileniyo bi şekilde bedenen falan Allah korusun Yarabbimm

canım merak ettim kaç aylık hamilesin yakınmı doğum

Sağol canım gerçekten çok merak ediyodum.yaaa kocama gıcıklığına gece kaldırıp yollayacam o zaman.Çok eğlenceli olur benim açımdan.

neeeeee unuttunmuuuuuuuuuuuuuu küstüümm

canım hamileyken anne istediği canının çettiği bir şeyi yiyemeyince doğan çocuk aç gözlü olurmuş

hıımm değişim yorumlar.Demekki yemek lazım

Allahım sizede evlenip bebiş sahibi olmayı nasip etsin inşallah

Bu arada topiğim var kızıma isim arıyorum diye oraya önerilerinizi bekliyorum kuzucuklarrrr

amin canım inş. o günleri görürüz.Elif olsun

Allahım sen dersin Beren koy Kankam der Reyhan koyy kocam der Hanzade koy
ne yapacağım ben sizleee

canimm birak berenii reyhaniiiii onlarii sakin koymaaaa

ama hanzade kulaga cok hos geliyo.... asil bir isim gibi... anlamii ne canim biliyormusunn....

ayy cokk begendimm.... benimdeee kizim olsunnnnnnn

canım merak ettim kaç aylık hamilesin yakınmı doğum

7 Ay olucak hafta içi kısmetse az kaldı yaniii

Sağol canım gerçekten çok merak ediyodum.yaaa kocama gıcıklığına gece kaldırıp yollayacam o zaman.Çok eğlenceli olur benim açımdan.

amin canım inş. o günleri görürüz.Elif olsun

Bende öyle diyodum ama bu zamana kadar hiç aşermedim öyle kıyıpta gönderemedim de gecenin bi yarısı

Canım Elif amca kızımın adı yoksa çok güzel bi isim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…