yerim seniii bennn bugün elifle senden konuştuk teelefondaa
Ayy babamda öyle.İki abim ki osmanlı ismi benimkini de nagihan istemiş.Annem yeter artık deyip elif koymuş.
ananemde elma diyo.
Benim bigün kızım olursa Zeynep ismi kesin olucam çok seviyorum o ismi.Zeynep İpek yada Zeynep Nil düşünüyorum benim gibi iki isimli olsun
Ayy babamda öyle.İki abim ki osmanlı ismi benimkini de nagihan istemiş.Annem yeter artık deyip elif koymuş.
amin canım çok saollltaatlım allah analı babalı buyutsun en iyisi sen benim ismimi koy cok guzel cok faarklı şaka şaka
yani eşimi kıramayabilirm o konuda zaten erkek kardeşim abla sen ne koyarsan koy ben Hanzade diyecem diyo o kadar sevmiş o ismihaklisin canim hanzade agir bi isim.. ama ikinci ismi olarak koyabilirsin hos oluranlamida guzel canim rabbim hayirli dogumlar nasip etsin canim..
pohhpohh cum söylemeden geçemicem hamilelik resimlerine baktımda acayip yakışmış sana ya maşallah
ananemde elma diyo.
Benim bigün kızım olursa Zeynep ismi kesin olucam çok seviyorum o ismi.Zeynep İpek yada Zeynep Nil düşünüyorum benim gibi iki isimli olsun
erkeğe mi koymuş ben kız ismi diye biliodum ama unisex demek ki :44:
:
o yuzden kulagim durmadan cinladiii
yaaa ne konustunuzzzzzz ne konustunuzzzzzz meraklandimm simdiiiii
canim merak ettim abilerinin isimleri nehmmm negihan:44::44: yok yok annen ismini guzel koymus elif
elifim benimde düşündüğüm isim zeynep biliyomusun zeynep ismini çok severim tesadüfe bak
Tuğrul ve Törehan canım
vayy beee ne tesadüf
pohpohum facede resminin altına bir adres yazıcm bak tamam mı
yani eşimi kıramayabilirm o konuda zaten erkek kardeşim abla sen ne koyarsan koy ben Hanzade diyecem diyo o kadar sevmiş o ismi
:
ohoo ben hamile kalana kadar bin kere karar değiştiririm
kim bilir benim zamanıma daha ne isimler çıkıcak
berenim benim hoşuma giden isim hiç değişmedi taaaaaa 11-12 yaşndayken büyüyüp evlenince kızım olursa adını dilara
koyucam dedrdim hepve ilk kızımın ismi dilara oldu
2014 te nişan olsa 2015 in yazındada düğün hımmm 3 yılım kalmış hemen isim bulmam lazımaman sanki sende 15 yaşındasın haa 5 seneye evlenirsin balım sen
Bravoo annyeee alkışşş
amin canım çok saolll
yani eşimi kıramayabilirm o konuda zaten erkek kardeşim abla sen ne koyarsan koy ben Hanzade diyecem diyo o kadar sevmiş o ismi
saolasın canım şiştik accukun amaa
bi de bana poh deyin kısaca yaaaa
temem canımmm
o yuzden kulagim durmadan cinladiii
yaaa ne konustunuzzzzzz ne konustunuzzzzzz meraklandimm simdiiiii
anneannen cokk tatli yaa elmaaa canim yaaa bende Nil ismini cokk seviyorum ins kizim olurda ikinci ismi Nil koymak isterim ama Nida ismide hosuma gidiyooo ins iki kizim olur biri Nil biri Nida
canim walla bende erkek ismi diye biliyordummdemekki unisex mis
hergunn bir isim icikiyoooo
yaa benimde yeni duydugum su isim hosuma gitti Asel.. aysel gibiama soyleyis olarak asel daha hos ama bu ismi azlaaaa kizima koymamm cunku danimarkaca essek demek
eeeee 7sene yalvarmış uğraşmış benim için o kadar cakası olsun
yazdım
söyle beren dedikodularmızı
yha moda isimleri hiç sevmiyorum bi ara efeydi tüm erkeklerin çocuklarının ismi bi ara aleyna vs. vs.
Evet canım unisex bi isim.Ananem banada elibb diyodu şimdide yeğenim bibi diyo
inci tanelerimmbendenizzz kaçarrr
hepinizi çoooookkk öpüyorummm
iyi geceleeerr:87::87::87:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?