Berenli Saatler :)

buladım ofeliyacım sende benle hiç ilgilenmedin o kızı bulmadın bana bugün markette beni tuba büyüküstüne benzetti biri biliyormusun çok şaşırdım

aaa evet gercekten biraz benziyorsun.ben onu hic düşünmemidim
tatlım bu gun yogundum lazere gitiim falan
efsunu gordun mu?

aaa evet gercekten biraz benziyorsun.ben onu hic düşünmemidim
tatlım bu gun yogundum lazere gitiim falan
efsunu gordun mu?

valaha ben bulamadım efsunu sen bulupta bana bir linkini atsan olmazmı lazere gittin demek benimde diğer aya lazerim

kızlar güzel bir aşk filmi türkçe dublajlı tavsiye etceğiniz bir film varmı

kızlar güzel bir aşk filmi türkçe dublajlı tavsiye etceğiniz bir film varmı

hııı düşünüyimmmm.Aşk yokta güzel var ama bildiğim filmler.Not seni seviyorum herkes çok beğeniyo canım bu filmi ben pek beğenmedim ama sen beğenirsin belki.Aşk doktoru güzel tom hanksin mesajınız var var.Biraz daha komedi dram istersen forrest gump ve terminal canım önerebileceğim

tamam tatlım bakıyorum hemen

nasılsın tatlım

Son düzenleme:

hoşbulduk tatlım.Annem hastada mutfağı falan topladım anca geldimde.Kimsede yok yaw acele acele topladım bulaşıkları aklım sizdeydi

ya bende sabahtan beri girmeye çalışıyorum netim açılmıyor
elifim biliyormusun bugün beni biri tuba büyüküstüne benzetti ama bence benzemiyorum ya ne alakam var
not seni seviyorumu değilde preety women diye bir film var ona bakıcam sizle sohbetten sonra

Forrest gump ı izlemediysen şiddetle öneririm canım sonra en sevdiğim ikinci film terminal üçüncüsü yeni hayat bu üçüde tom hanks muhteşem filmleri canım daha çok var ama tom hanksın en beğendiklerim bunlar ama

bunlar aşk filmimi elifim

tatlım buldum face demir efsun yaz cıkıyor bir suru resim.
bak bana yaz bakalım benziyormusun yoksa yok.bence coooooooooooooooooooook benziyorsun

bitanem ne haber?berenden anca gore bıldım

ofeliyacım aklımda bir isim daha var demiştin o kimdi canımm benzetcektin ya beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…