Berenli Saatler :)

kaş yasındaydı komşunuz canım neden ölmüş:43:

canim kadin 40-42 yaslarindaydi ve 4 cocuk annesi en buguyu 23 yasinda yeni evlendi en kucugude 9 yasinda ve annesine cokkk bagliydii:43::43:
kadinin tansiyonu sekeri falan vardi ve sara hastasiydi.. geceleri bazen dili bogazina kaciyormus ve doktorda dikat etmelerini soyledi.. (ikinci kizi gece yarisi annesini uykudan kaldiriyodu falan)..
dun aksamda herkes yatmis kadinda biraz rahatsizmis ilac falan alacakmis ve kocasida uyumaya gitti. kadinda koltukta uyuya kalmis ve olmus. sabah uyaninca kucuk oglu annesini koltukta bulmus ve annesi butun gece oyle kaldigi icin mosmor olmus. dili bogasina kacmis ve nefes almadigi icin olmus:43::43:

butun cocuklari akrabalari bi gorseniz evleri insan dolu herkes agliyo.. walla suan okadar kotuyum kii sok gecirdim resmen

canim kadin 40-42 yaslarindaydi ve 4 cocuk annesi en buguyu 23 yasinda yeni evlendi en kucugude 9 yasinda ve annesine cokkk bagliydii:43::43:
kadinin tansiyonu sekeri falan vardi ve sara hastasiydi.. geceleri bazen dili bogazina kaciyormus ve doktorda dikat etmelerini soyledi.. (ikinci kizi gece yarisi annesini uykudan kaldiriyodu falan)..
dun aksamda herkes yatmis kadinda biraz rahatsizmis ilac falan alacakmis ve kocasida uyumaya gitti. kadinda koltukta uyuya kalmis ve olmus. sabah uyaninca kucuk oglu annesini koltukta bulmus ve annesi butun gece oyle kaldigi icin mosmor olmus. dili bogasina kacmis ve nefes almadigi icin olmus:43::43:

butun cocuklari akrabalari bi gorseniz evleri insan dolu herkes agliyo.. walla suan okadar kotuyum kii sok gecirdim resmen

çok ama çok üzüldüm rabbim ailesine sabır versin allah rahmet eylesin yazık 4 çocuk bide of offffff:43::43:

Allah rahmet eylesinnn:14: Yazık çocuklarınaaa ya çok da gençmiş

melezim sende bi yap bi yapma diyosun :27::27::27:
merve ve eslemden cevap bekliyorum melezim onlar cevap verdiği an çekiyorum kurayııııııııııııı:21:

Eksikler çok diye düşündüm tatlım o yüzden ileri tarihe erteleyelim didim:17:
Yoksa deli gibi merak ediyorummmm kurbanım kim olcak diye:52::52::52:

Eksikler çok diye düşündüm tatlım o yüzden ileri tarihe erteleyelim didim:17:
Yoksa deli gibi merak ediyorummmm kurbanım kim olcak diye:52::52::52:

şu an toplam 9 kişiyiz 4 kişi adreslerini yolladı 5 kişi yollamadı canım bide merve ve eslem cevap verdiği an kurbanlarınız belli olcak ay ben hepsini bilcem bu arada ya:1::1:

şu an toplam 9 kişiyiz 4 kişi adreslerini yolladı 5 kişi yollamadı canım bide merve ve eslem cevap verdiği an kurbanlarınız belli olcak ay ben hepsini bilcem bu arada ya:1::1:

ay heyecanlandım kura mı çekilecek :) :1:

ama ben kendimi tanıtamadım bile :43: ki nasıl becericem tanıtmayı onuda bilmiyorum:44:

mrb elifim
cokk kotuyum yaaa :43::43: komsumuz vefat etmis,, sabahtan berii agliyorum allah rahmet eylesin aylesine sabir versin..

sen nasilsin canim
Allah rahmet eylesin canım.Rabbim geride kalanlara sabırlıklar versin.Bende işte yarına hazırlık yapıyorum yine yolculuk var:25::25:

:14::14::14::14:

selammmmmmmmmmmmmmmmm:16: pc olmadı ama sizin için arkadasın pc sinden girdim :44:

selamm
Ben de geldim ben de geldim nabersinizzz:16:
Berenim ne zaman yapıon kız tombalayı:1:

selammm

BEn geldim yine:3::3:

adreslerini yollamayanlar
6-twesst
7-vuslat79
8-ofeliya
9-evrenim

4 kişiymiş canım

Back