Berenli Saatler :)

öncelikle çok geçmiş olsun ofeliyacım :26:
merak etme faceden bu konuyu asla açmayız senin psikolojinide anlayabiliyorum hastallıgın evrelerini bilmediğim için yorum yazamıyorum biraz daha anlatsan olurmu mesela sara hastaları nasıl oluyor neler yapıyorlar

cok geçmiş olsun :43:inş kısa zamanda tamamaen düzelir:43:

berencim çekilişi ne zaman yapıcak bu gece ise ve cok uzarsa bekleyemicem sanırım ama biraz daha burdyaım:44:

canım meltem eymen ve merveden haber bekliyoruz bu gece yapılmaz sanırım ama onlar gelirse yapıcam kesin istersen uyu bitanem sen

Son düzenleme:
ofeliyacım bir de şu yönden düşün eşin sakat değil kör değil sağır değil şükretmen lazım bu durumuna dimi:26:

canım meltem eymen ve merveden haber bekliyoruz bu gece yapılmaz sanırım ama onlar gelirse yapıcam kesin istersen uyu bitanem sen

tamam canım yaparsanızda bana bildirin mesaj ile iyi geceler herkese Rabbim'e emanetsiniz kendinizede iyi bakın hoşçakalın....:10:

tamam tamam anlatmya karar erdim
3senedır zaten icimde tuta tuta hasta oldum
kızlar benim eşim sara hastası:14:
bunu yazarken bile cok korkuyorum
korkuyorum cunkı onu kaybetmek istemiyorum
onu canımdan cok seviyorum
bu gun evrenimin yazdıklarını okuyunca cok kotu oldum agladım
ben onsuz naparım?
bunu düşünmek bile istemiyorum
kızlar sizlerden ricam face saakın yorum yazarken bununla ilgili bişey yazmayın lutfen..
sizi kendime yakın bıldım
benim piskolejjım cok kotu bana yardım edın

benimde arkadaşımın yengesi sara hastası. evet canım stres tetikliyormuş sarayı.. Rabbim acil şifalar versin inşallah(amin)

Ofeliyacım çok geçmiş olsun canım kötü şeyler getirme aklına Allah beterinden korusun, hiç dermanı olmayan hastalıklar da var biliyosun tatlım:48:

tamam tamam anlatmya karar erdim
3senedır zaten icimde tuta tuta hasta oldum
kızlar benim eşim sara hastası:14:
bunu yazarken bile cok korkuyorum
korkuyorum cunkı onu kaybetmek istemiyorum
onu canımdan cok seviyorum
bu gun evrenimin yazdıklarını okuyunca cok kotu oldum agladım
ben onsuz naparım?
bunu düşünmek bile istemiyorum
kızlar sizlerden ricam face saakın yorum yazarken bununla ilgili bişey yazmayın lutfen..
sizi kendime yakın bıldım
benim piskolejjım cok kotu bana yardım edın

Canım çok çok geçmiş olsun,Rabbim tez zamanda şifa versin...

Bu hastalığı biliyorum..Bekarken,bir gece yarısı apartmanda çığlıklarla uyandık,komşumuzun kızı ağlıyordu annem diye..Sara tutmuş o gece teyzeyi ilk defa.Kızı evlenecekti o yaz,onun stresi tetikledi galiba,çok takıyordu kafasına çünkü...Hastaneye kaldırdılar,sonra da birkaç defa oldu yine...Sonra geçti Allah'a şükür,Rabbim kimseye yaşatmasın bir daha..

Burda dini konular konuşmak yasakmış.Ama sırf şifa bulması için ban yesemde yazıcam,yeter ki şifa bulsun eşin.Komşumuzun hastalığı,yapılan bir hatimle geçti..Dua en büyük şifadır insana..Nerde oturuyorsun bilmiyorum,keşke daha fazla yardımcı olabilseydim..

Rabbim yardımcınız olsun..

Son düzenleme:
öncelikle çok geçmiş olsun ofeliyacım :26:
merak etme faceden bu konuyu asla açmayız senin psikolojinide anlayabiliyorum hastallıgın evrelerini bilmediğim için yorum yazamıyorum biraz daha anlatsan olurmu mesela sara hastaları nasıl oluyor neler yapıyorlar

Canım benim arkadaşımında babası sara hastası hemde çok yüksek onun ki.Devamlı ankaraya gidip geliyorlar aşı oluyorlar.Yaklaşım15-20senedir onda bu hastalık.Stresten uzak durunca birşey olmuyormuş canım.Allah acil şifalar versin canım

cok geçmiş olsun :43:inş kısa zamanda tamamaen düzelir:43:

ofeliyacım bir de şu yönden düşün eşin sakat değil kör değil sağır değil şükretmen lazım bu durumuna dimi:26:

cok tşk ederim kızlar
benim eşim bazen nobet geciriyor
oda şöyle dili katlanıyro dişlerini sıkıyor kıtlenıyor yani
kasılıyor yaa offf anlatmak bile zor
ben bazen düşünüyorumda naptım da allahım cezamı cekıyorum şimdi

eşim yıllardı tedavisi devam ediyor sureklı ilac iciyor ama kesin coxum yook malesef

sağol tatlım:16: Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah(amin)
geçen seninle konuşmuştuk o zaman söylemiştin bebek özlemini canım
o zaman da annemin ölüm yıldönümüydü gece anneme kur'an okudum senin ve merve
için özel olarak dua ettim canım inşallah tez zamanda alırsınız bebişlerinizi kucağınıza:49:

Amin canım amin...

Allah razı olsun canım benim,Rabbim tüm hayırlı dualarını kabul etsin...

Çok istiyorum bebeğimin olmasını,ama inanıyorum olacak Allah'ımın izniyle,hem yaşım genç hemde yeni evli sayılırım,bekleriz Rabbimin tayin ettiği o hayırlı zamanı...

Herşeyin hayırlısı:38:

benimde arkadaşımın yengesi sara hastası. evet canım stres tetikliyormuş sarayı.. Rabbim acil şifalar versin inşallah(amin)

Ofeliyacım çok geçmiş olsun canım kötü şeyler getirme aklına Allah beterinden korusun, hiç dermanı olmayan hastalıklar da var biliyosun tatlım:48:

Canım çok çok geçmiş olsun,Rabbim tez zamanda şifa versin...

Bu hastalığı biliyorum..Bekarken,bir gece yarısı apartmanda çığlıklarla uyandık,komşumuzun kızı ağlıyordu annem diye..Sara tutmuş o gece teyzeyi ilk defa.Kızı evlenecekti o yaz,onun stresi tetikledi galiba,çok takıyordu kafasına çünkü...Hastaneye kaldırdılar,sonra da birkaç defa oldu yine...Sonra geçti Allah'a şükür,Rabbim kimseye yaşatmasın bir daha..

Burda dini konular konuşmak yasakmış.Ama sırf şifa bulması için ban yesemde yazıcam,yeter ki şifa bulsun eşin.Komşumuzun hastalığı,yapılan bir hatimle geçti..Dua en büyük şifadır insana..Nerde oturuyorsun bilmiyorum,keşke daha fazla yardımcı olabilseydim..

Rabbim yardımcınız olsun..

cok cok tşk ederim size
ya işte uykusuz olmaz sters olamaz sinirlenmek sigara icki hepsi zararlı
ne bıleyım bazen cok korkuyorum
3 sene icinde 5 ,6 kez gecirdi
aslında tam adı haastalıgın epilepsiymiş
allahım yardım etsın onu bazen öyle gorunce dayanamıyorum
ben onu cok seviyorum

cok tşk ederim kızlar

eşim yıllardı tedavisi devam ediyor sureklı ilac iciyor ama kesin coxum yook malesef

Çözümü yok ama bildiğim kadarıyla en aza indirilebiliyor demi:26:.Arkadaşımın babası stresten dolayı olduğnu söylemişti canım.Canım öyle düşünmemek lazım sonuçta yarın hepimizin ne olacağı belli değil bu dünya sınav dünyası canım

Son düzenleme:
cok tşk ederim kızlar

sakın öyle deme ofeliyacım ne cezası rabbim deniyor şu an seni sadece

kızlar önemli bir uyarı :
çekilişte size çıkan kişinin gerçek adını soyadını forumda söylemek yasak. nickini kullanın sadece tamam mı ben size adres ve isim bilgilerini yolladıgımda

Kızlarrr ben kaçıyorum artıkkk çok uykum geldiii, sabah da erken uyanıcam malesefff:50:
Yarın final döneminin ilk sınavına giricemmmm bana şans dileyinnnnn fıstıklarrrrr:21::21:

İyi gecelerrrr:54::54:
$Sweet-Dreams-Graphics64.gif

Çözümü yok ama bildiğim kadarıyla en aza indirilebiliyor demi:26:.Arkadaşımın babası stresten dolayı olduğnu söylemişti canım.Canım öyle düşünmemek lazım sonuçta yarın hepimizin ne olacağı belli değil bu dünya sınav dünyası canım
evet tatlım.zaten benim eşimde sık sık olmaz.bide hep nedense geceleri uykudayken olur.buda ben cok korkutuyor.o yuzden bazen gecelerı hıc uyumam ona bişey olu diye.
sakın öyle deme ofeliyacım ne cezası rabbim deniyor şu an seni sadece

isyankar diyilim asla biliyorum belki gercekten rabbim beni sınıyor ama ona bişey olacaksa
allahım ilk once benım canımı alsında
ona kıyamam eşim benım herseyım nefesım hayatım da en deyerlı insanlardan biri

Kızlarrr ben kaçıyorum artıkkk çok uykum geldiii, sabah da erken uyanıcam malesefff:50:
Yarın final döneminin ilk sınavına giricemmmm bana şans dileyinnnnn fıstıklarrrrr:21::21:

İyi gecelerrrr:54::54:
Eki Görüntüle 323238

İYi geceler tatlım.İyi şanslar
evet tatlım.zaten benim eşimde sık sık olmaz.bide hep nedense geceleri uykudayken olur.buda ben cok korkutuyor.o yuzden bazen gecelerı hıc uyumam ona bişey olu diye.

isyankar diyilim asla biliyorum belki gercekten rabbim beni sınıyor ama ona bişey olacaksa
allahım ilk once benım canımı alsında
ona kıyamam eşim benım herseyım nefesım hayatım da en deyerlı insanlardan biri

Ama canım yine bildiğim kadarıyla uykuda geçirilen nöbetler iyi huylu nöbet olarak geçiyor canım öyle değil mi:26::26:

Back
X