Berenli Saatler :)

canimm kusura bakma yaaa sonucta hepimiz resimlerimizi koydugumuz icin bi an korktuk acaba ne oluyo diye:1::1:

ama aramiza katilabilirsinnnn.....

ilk once tanisalimm ama demii:34::34::34:

ben baslimm ben evren (gercek adimi facede ogrenirsin:1:) evliyim:16::16::16: yurtdisinda kaliyorum ve bu yuzden kocamdan ayriyimm :43::43:

ne kadar misafirperversin sen yaaa seni yerim bennnn:49::49:

benn tweestt gerçekk adımıdaa dememm faceee geldğindee görrsnn:27:öğrenciyim bekarımm 164 boyunda 57 kiloyumm yarşmacı arkadaşlaraa başarılar dlyrmm:16:

canımm gizlilik ayarlarındann facede aramayada kapatılıyorr isimm benmki kapalı değilde kapatan arkadaşlarm varr ben arkı olduğm halde aramaya yazncaa isim çıkmıyo arkadaş listemden ulaşablyrm ancakk benm için sıkntı değildee huzursuz olan arkadaşlar varsaa onudaa kapatt tereddtleri kalmasınn:17::16:

biliyorum tatlım o ayarları ama gerek yok sonuçta sadece berenli saatler yazısı gözüküyo onuda herkes görsün nolcak:49:

kızlar boydan fotolarınız nerde:27:
evrenim sen çıkardın bu sözü sen ilk koy hadi bakim:1:

biliyorum tatlım o ayarları ama gerek yok sonuçta sadece berenli saatler yazısı gözüküyo onuda herkes görsün nolcak:49:

berenimm sana bi soru soracammmmm.... hazirmisinnn:51::51::51::51: .....................meraklandin miiiiiiii

geliyooo sorummm hazirrrrrrrrr

istee sorummmm:27::27::27:

merak ettim sen her yazi yazidiginda yazi tipini degistiriyormusun yoksa bi seferlik mi yaptin yani yazi tipin hep boylemii:27::27::27:...

çok dikkat ettim yeni gelenlere çok samimi çok içten davranıyorsun ee benim kızımda böyle olcak tabi:52:
:17::17::17: eee anamizz kimm:27::27::27: sen olmayincaa topigine sahip cikiyorum belkiii beni severler ve ilerde topigin basina bennnnnnn gecerimm diyeeee nihahahahhahahah:47::47::47::47:
kızlar boydan fotolarınız nerde:27:
evrenim sen çıkardın bu sözü sen ilk koy hadi bakim:1:
ayyyyy unuttumm bekleeee cicimm hemen geliyoooo fotooo:27::27:
annemm benm sen ne dersenn oo:21:

bendee seni yerdimm amaa bu saattee yersemm kilo alırım tatlısınyaa:27::27:

hmmmm yok ozaman sen yeme sadece koklaaa:27::27:

:17::17::17: eee anamizz kimm:27::27::27: sen olmayincaa topigine sahip cikiyorum belkiii beni severler ve ilerde topigin basina bennnnnnn gecerimm diyeeee nihahahahhahahah:47::47::47::47:
berenn koltuğunaa göz dikmişş evrenimmmm dikkatt ett tahttan indrmesnn senii:27::27:

ohhhhh missss gibii misssss:17::17:

berenimm sana bi soru soracammmmm.... hazirmisinnn:51::51::51::51: .....................meraklandin miiiiiiii

geliyooo sorummm hazirrrrrrrrr

istee sorummmm:27::27::27:

merak ettim sen her yazi yazidiginda yazi tipini degistiriyormusun yoksa bi seferlik mi yaptin yani yazi tipin hep boylemii:27::27::27:...

kız nasıl heyecanlandım yaaaaaaaa:52::52::52:
canım benim yazı tipim genelde hep böyle:49:

tacımı sana devrediyorum evrenim:51::51:

Back
X