Berenli Saatler :)

yavrumm ben onaa çözümm buldumm sıccakk suyaa liman sıkıyorum yarım limon kadarrr canm bişey istedikçe onu içiyrmm hemm kabızlık sorunumadaa süper çözüm oldu

Annen doğru söylemiş tatlım valla annende iyi sabır varmış maşallah
Evet işte bende İlk önce Allah rızası için sonrada bitanecik kocamın hatrı için seslenmiyorum
sabahları uynadığım zaman alıyorum tesbihi elime yatağımda La havle çekiyorum
Baya faydası oluyor çok şükür.yoksa insan kendi evinde ikinci plana düştüğüne deli oluyor

yavrumm ben onaa çözümm buldumm sıccakk suyaa liman sıkıyorum yarım limon kadarrr canm bişey istedikçe onu içiyrmm hemm kabızlık sorunumadaa süper çözüm oldu

ya benimde kabızlık sorunum hala devam ediyor ben gazozdan vazgeçmediğim sürece böyle devam etcek sanırsam

Yok anam ben ağzıma ekmek almazsam hiiçç karnım doymazz

ben geldim kızlar size iyi geceler dilemeden yatamadım
kaç gündür fenayım bulantılar maksimuma yükseldi zamanımın çoğu lavoboda geçiyor valla

ya benimde kabızlık sorunum hala devam ediyor ben gazozdan vazgeçmediğim sürece böyle devam etcek sanırsam

Evet canım malesef senin sebep belli
Ya hareketde çok önemli varya ben şu son 4-5 gündür hareketliyim hiç oturmuyorum
Hergün mıçıyom valla tavsiye ederim evde bol bol hareket et tatlımm

Hee Berenle beni bilirsin gece tıkınmalarımız meşhurdur
Vuslat abla da yok ya rahat rahat söyleyebilirz

iyide aşağıda gözüküyor.Benimde çikolatam var gidip gelip kimseye çaktırmadan yiyorum bana kalmaz diye

iyiyiz elifim sen nasılsın bakim hava nasıl samsundaaaa

ayy buz gibi alaçamda bir kar vardı ki sanki cenazeye değil gezmeye gitmiş gibi oynadık kuzenlerle.

Ayy benim üvey babanne komedi dükkanı gibi kendi kızları bile bakmıyo.Geçende gittik babamla oğlumu birisi beni birisi şeker hastası yaptı diyo oo birisi annem oluyo Annem gitmez yanına küsler babamlada daha barışalı 1sene oldu

canım ankara donuyor acayip soğuk kimse sokağa çıkmıyor ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…