allahh sanaa çok çokk sabır versinnn canımm nedeym bilemedimmm sabrın sonu selamet deyip sıyrılmak istedimmAnnen doğru söylemiş tatlım valla annende iyi sabır varmış maşallah
Evet işte bende İlk önce Allah rızası için sonrada bitanecik kocamın hatrı için seslenmiyorum
sabahları uynadığım zaman alıyorum tesbihi elime yatağımda La havle çekiyorum
Baya faydası oluyor çok şükür.yoksa insan kendi evinde ikinci plana düştüğüne deli oluyor
berenimm kızzz zayflamştımyaaa eve geldimm deli gibiyimm bende gazozaa sardımmmm 2 günee bi bende içiyorummm
ya benimde kabızlık sorunum hala devam ediyor ben gazozdan vazgeçmediğim sürece böyle devam etcek sanırsam
Yok anam ben ağzıma ekmek almazsam hiiçç karnım doymazz
Ay Berenim sormaa ya soğuk havada üşeniyorum ya uff ağda canımı yakıyor epilasyonda kanatıyor
ya bayan olmak ne zor en zoruda şu istenmeyen tüyler
canım benimanladım güzel düşünceli arkadaşımmm
ben geldim kızlarsize iyi geceler dilemeden yatamadım
kaç gündür fenayım bulantılar maksimuma yükseldizamanımın çoğu lavoboda geçiyor valla
kaç gündür fenayım bulantılar maksimuma yükseldizamanımın çoğu lavoboda geçiyor valla
dur ben yarın kaynanama giderken yürüyim
hoşgeldin vuslatcım inşallah bulantıların bir an önce geçer güzelim
Ay Berenim sormaa ya soğuk havada üşeniyorum ya uff ağda canımı yakıyor epilasyonda kanatıyor
bende dayadım tüy dökücü kremi valla pıt pıt düştü tüyler
canım benim
Ah canım yaa çok zordur bilirim valla mecburen çekiliyor
Hele sabahları ne fena oluyorsundur.inşallah bir an önce geçer
hoşbulduk bitaneminşallah canım ya daynamıyorum artık hergün hergün
allahh sanaa çok çokk sabır versinnn canımm nedeym bilemedimmm sabrın sonu selamet deyip sıyrılmak istedimmşimdi ters bi laf ederm bilmeden etmeden alahh banadaa gösterr adaletini ilerde mazallahh
berenimm kızzz zayflamştımyaaa eve geldimm deli gibiyimm bende gazozaa sardımmmm 2 günee bi bende içiyorummm
bendee hiçç ekmek yemezdmmm negüzeldii ozamanlarr eve bi geldim tatil içinn verdiğim kiloları alıp gidicem heraldee kahvaltıdaa yarım ekmekk yiyrumm nerdeyseee öküzz gibiyimmm
allahh sanaa çok çokk sabır versinnn canımm nedeym bilemedimmm sabrın sonu selamet deyip sıyrılmak istedimmşimdi ters bi laf ederm bilmeden etmeden alahh banadaa gösterr adaletini ilerde mazallahh
Amin tatlım aminKız hani sen gittin mi kahvaltıya hıı anlat çabukk
bendee hiçç ekmek yemezdmmm negüzeldii ozamanlarr eve bi geldim tatil içinn verdiğim kiloları alıp gidicem heraldee kahvaltıdaa yarım ekmekk yiyrumm nerdeyseee öküzz gibiyimmm
Hoşgeldin ablam.Allah yardımcın olsun yaa
Bence yürüme gitme ya bağırsaklar şaş kaza çalışmaya başlar
eee kenarnaa bak bezını all anasına bakk kızını allliç yavrum iç ay anasına çekmiş bu kız ya
Ayy kahvaltıda ne gidiyor ama beyaz peynir sıcak ekmek çay tereyağ reçel
Ben bu aralar közlenmiş kırmızı bibere sardım o kadar güzelmişki tadı
Ne kaynanası kızz tanıştın mı sen anlat çabukkdur ben yarın kaynanama giderken yürüyim
Ayy nasılda laf çakıyor şuna bak ay bizim Türklerde varya bu kaynana şeysi uff çekilmiyor bacım valla ters yyaa uff
iyide aşağıda gözüküyor.Benimde çikolatam var gidip gelip kimseye çaktırmadan yiyorumbana kalmaz diye
ayy buz gibi alaçamda bir kar vardı ki sanki cenazeye değil gezmeye gitmiş gibi oynadık kuzenlerle.
Ayy benim üvey babanne komedi dükkanı gibi kendi kızları bile bakmıyo.Geçende gittik babamla oğlumu birisi beni birisi şeker hastası yaptı diyo oo birisi annem oluyoAnnem gitmez yanına küsler babamlada daha barışalı 1sene oldu
of ki ne of merve bizim senle gün yapmamız lazım bacım
bende lahana turşusuna taktım bu aralar yedikçe yiyesim geliyor ya:26::26::26:
Ne kaynanası kızz tanıştın mı sen anlat çabukk
Ayy nasılda laf çakıyor şuna bak ay bizim Türklerde varya bu kaynana şeysi uff çekilmiyor bacım valla ters yyaa uff
Aynen canım yaprak sarması kurabiye yaş pasta börek
eee kenarnaa bak bezını all anasına bakk kızını alll
kızz közlenmiş kırmızı biberlee közlenmiş patlıcan ve soğanlaa salataa yapp varyaaaaaaaaa offfffffff böylee bi lezzett yokkkk diyorum vee ılımış limonlu su içiyorummm
Ah canım yaa çok zordur bilirim valla mecburen çekiliyor
Hele sabahları ne fena oluyorsundur.inşallah bir an önce geçer
Hoşgeldin ablam.Allah yardımcın olsun yaa
canım sen yorulma burda hadi uyu istersen
ha bide mercimek köftesine bayılırım yanlız onu fazla yerseniz tuvaletten çıkamazsınız diyimNe kaynanası kızz tanıştın mı sen anlat çabukk
Aynen canım yaprak sarması kurabiye yaş pasta börek
Anamm anamm yapma gülüm yaa ağzının tadını biliyorsun ha sendee
Tavuklu pilav yanında ayran
nohutlu pilav çoban salata bol soğanlı ayran yada gazoz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?