Berenli Saatler :)

allahh sanaa çok çokk sabır versinnn canımm nedeym bilemedimmm sabrın sonu selamet deyip sıyrılmak istedimmşimdi ters bi laf ederm bilmeden etmeden alahh banadaa gösterr adaletini ilerde mazallahh

ya benimde kabızlık sorunum hala devam ediyor ben gazozdan vazgeçmediğim sürece böyle devam etcek sanırsam
berenimm kızzz zayflamştımyaaa eve geldimm deli gibiyimm bende gazozaa sardımmmm 2 günee bi bende içiyorummm
Yok anam ben ağzıma ekmek almazsam hiiçç karnım doymazz

bendee hiçç ekmek yemezdmmm negüzeldii ozamanlarr eve bi geldim tatil içinn verdiğim kiloları alıp gidicem heraldee kahvaltıdaa yarım ekmekk yiyrumm nerdeyseee öküzz gibiyimmm

ya bayan olmak ne zor en zoruda şu istenmeyen tüyler
Ay Berenim sormaa ya soğuk havada üşeniyorum ya uff ağda canımı yakıyor epilasyonda kanatıyor
bende dayadım tüy dökücü kremi valla pıt pıt düştü tüyler
anladım güzel düşünceli arkadaşımmm
canım benim
ben geldim kızlar size iyi geceler dilemeden yatamadım
kaç gündür fenayım bulantılar maksimuma yükseldi zamanımın çoğu lavoboda geçiyor valla

Ah canım yaa çok zordur bilirim valla mecburen çekiliyor
Hele sabahları ne fena oluyorsundur.inşallah bir an önce geçer

ben geldim kızlar size iyi geceler dilemeden yatamadım
kaç gündür fenayım bulantılar maksimuma yükseldi zamanımın çoğu lavoboda geçiyor valla

Hoşgeldin ablam.Allah yardımcın olsun yaa

dur ben yarın kaynanama giderken yürüyim

Bence yürüme gitme ya bağırsaklar şaş kaza çalışmaya başlar

hiç sorma kuzum ya bende inan üşeniyodum ama gittim komple ağda yaptırdım şu an rahatım ama biliyorum 2 güne çıkmaya başlar off

iç yavrum iç ay anasına çekmiş bu kız ya

Ayy kahvaltıda ne gidiyor ama beyaz peynir sıcak ekmek çay tereyağ reçel
Ben bu aralar közlenmiş kırmızı bibere sardım o kadar güzelmişki tadı

iç yavrum iç ay anasına çekmiş bu kız ya
eee kenarnaa bak bezını all anasına bakk kızını alll
Ayy kahvaltıda ne gidiyor ama beyaz peynir sıcak ekmek çay tereyağ reçel
Ben bu aralar közlenmiş kırmızı bibere sardım o kadar güzelmişki tadı

kızz közlenmiş kırmızı biberlee közlenmiş patlıcan ve soğanlaa salataa yapp varyaaaaaaaaa offfffffff böylee bi lezzett yokkkk diyorum vee ılımış limonlu su içiyorummm

dur ben yarın kaynanama giderken yürüyim
Ne kaynanası kızz tanıştın mı sen anlat çabukk
Ayy nasılda laf çakıyor şuna bak ay bizim Türklerde varya bu kaynana şeysi uff çekilmiyor bacım valla ters yyaa uff
of ki ne of merve bizim senle gün yapmamız lazım bacım

Aynen canım yaprak sarması kurabiye yaş pasta börek

yoklama yapiyim ben
melezgüzel : burda
backwood : burda
merve: burda
tiviti: arada uğrayıp kaçıyor
vuslat:burda
ofeliya : burda
twesst: burda
eslem : tatilde
serap16 : pc si bozuk
meltem eymen : gelmiyor haber alamıyorum
evrenim: kocası geldi
mavişcadı : pc si bozuk

Son düzenleme:

ıspanaklı börek patates salatası of of
anlatiyim bacıım yarın kaynanama yemeğe davetliyimde enişteniz beni alıcak öyle işte 4. gidişim hadi hayırlısı

bak sen şimdi közlenmiş dedin ya ben patlıcan salatasına bayılırım bol soğanlısına yaaaaaaaaa

Ah canım yaa çok zordur bilirim valla mecburen çekiliyor
Hele sabahları ne fena oluyorsundur.inşallah bir an önce geçer

hiç sorma canım sabahları zorla bir iki lokma yiyorum anca çubuk kraker yiyorum bulantıyı bastırıyor biraz

Hoşgeldin ablam.Allah yardımcın olsun yaa

hoşbulduk tatlımm amin sağolasın bitanem

canım sen yorulma burda hadi uyu istersen

birazdan yatıcam berenimmbeni unutmayın diye kendimi hatırlatıyorum sonra unutursunuz beniii:18:

ha bide mercimek köftesine bayılırım yanlız onu fazla yerseniz tuvaletten çıkamazsınız diyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…