Berenli Saatler :)

bencede elifim zaten yürüyemem acayip soğuk ama evin içinde hareket yapıyım yaz:26:

Yap bebeğim.Ayaklarının koltuğun altına koy yat ayaklarınla destek alıp hareket yap canım.Yeşil çayda fayda ediyo kabızlığa maşallah ben iyi sayılırım bu ara

Aslında asrın hastalığı obozite diyolar ya değil bence asrın hastalığı KABIZLIK
Ayy nasılda laf çakıyor şuna bak ay bizim Türklerde varya bu kaynana şeysi uff çekilmiyor bacım valla ters yyaa uff

Aman çakıyoda ne oluyo tek başına ıssız evinde oturuyo zamannında anneme insan gibi davranabilseydi şimdi belki bizde sıcacık evde oturur yemeğini yerdi kapıyı gözlemezsi

ya bişi diyim mi canım ben seni asla unutmam asla

bak sen şimdi közlenmiş dedin ya ben patlıcan salatasına bayılırım bol soğanlısına yaaaaaaaaa

berennn acıktımmm benn dolaptan çıkartıp yesemmii yemesemmii ayy çok karrsızım şuanndaaaaaaannemm közleyip salata yapıp dolabaa koymuştaa dondurucuda hazr mikrodalgadaa 2 dkkataa servis tabağndaa offffffffffffff konuşamyrmm ben gidiyrmm yemişim diyetini kilosunuu

ıspanaklı börek patates salatası of of
anlatiyim bacıım yarın kaynanama yemeğe davetliyimde enişteniz beni alıcak öyle işte 4. gidişim hadi hayırlısı

Giderken evde birşey yapıp götürsene sevinir

Anamm anamm yapma gülüm yaa ağzının tadını biliyorsun ha sendee

Beren'im bu gidişle obez olucaz valla
Yine iyiyiz haa

ahh ahh bilmez miyiö

ıspanaklı börek patates salatası of of
anlatiyim bacıım yarın kaynanama yemeğe davetliyimde enişteniz beni alıcak öyle işte 4. gidişim hadi hayırlısı
Kışın iyi gidiyor ıspanaklı börek hep patatesten bıkıyorum ben
Aaaaa vay çapkın snei bak hiçte anlatmıyorsun
ne giyeceksin kız söyle hele ne götüreceksin giderken?

Komidinin üstüne kraker tuzlu bişiler koy canım bence uyandığında ağzına atarsın
Hiçbir şey geçirmiyorki hormonlar yükseliyor tabi iyi aslında bulantıı bebişin sağlıklı olacak inşalah
Canım hadi sen git dinlen en iyisi

Obezler topiği olacak topiğin adı

Dip not:Hamileler ve diyetliler girmesin

Kız ciddi güzel oluyor mu o bak hiç denemedim onu ama hep duyuyorum nese senden tarifini alır yaparım bigün

ha bide mercimek köftesine bayılırım yanlız onu fazla yerseniz tuvaletten çıkamazsınız diyim

Evet mercimekler fena çalıştırıyor bağırsakları bende severim salata ve turşuyla harika olur bide ayran uff

senin yüzünden bende gidiyorum valaha salam peynir ekmek yicem

aayy elifiimm inşallah sağlıklı olsunda bu dönem geçici katlanırım

Eee ne ekersen onu biçersin tatlım
Bu hayatın kanunu yaniii
Rabbim bizi o hallere düşürmesin ne diyelim
Bencede kabızlıkk yaa

bencede asrın hastalığı kabızlık canım ne obozitesi ya bu kabızlıktan çekmediğim kalmadı benim dur şu yeşil çaydan içiyim ben kuzum sağol:26:

Aslında kabızlıkta kilo aldırdığı için birbiriyle bağlantılı işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…