bencede elifimzaten yürüyemem acayip soğuk ama evin içinde hareket yapıyım yaz:26:
Ayy nasılda laf çakıyor şuna bak ay bizim Türklerde varya bu kaynana şeysi uff çekilmiyor bacım valla ters yyaa uff
hiç sorma canım sabahları zorla bir iki lokma yiyorum anca çubuk kraker yiyorum bulantıyı bastırıyor biraz
hoşbulduk tatlımmamin sağolasın bitanem
birazdan yatıcam berenimmbeni unutmayın diye kendimi hatırlatıyorum sonra unutursunuz beniii:18:
bak sen şimdi közlenmiş dedin ya ben patlıcan salatasına bayılırım bol soğanlısına yaaaaaaaaa
ıspanaklı börek patates salatası of of
anlatiyim bacıım yarın kaynanama yemeğe davetliyimde enişteniz beni alıcak öyle işte 4. gidişim hadi hayırlısı
Anamm anamm yapma gülüm yaa ağzının tadını biliyorsun ha sendee
Beren'im bu gidişle obez olucaz valla
Yine iyiyiz haa
ablcmm çokk çokk geçmiş olsunnnnnnnn inşallahh geçer en kısa zamandaaa
Kışın iyi gidiyor ıspanaklı börek hep patatesten bıkıyorum benıspanaklı börek patates salatası of of
anlatiyim bacıım yarın kaynanama yemeğe davetliyimde enişteniz beni alıcak öyle işte 4. gidişim hadi hayırlısı
hiç sorma canım sabahları zorla bir iki lokma yiyorum anca çubuk kraker yiyorum bulantıyı bastırıyor biraz
hoşbulduk tatlımmamin sağolasın bitanem
birazdan yatıcam berenimmbeni unutmayın diye kendimi hatırlatıyorum sonra unutursunuz beniii:18:
berennn acıktımmm benn dolaptan çıkartıp yesemmii yemesemmii ayy çok karrsızım şuanndaaaaaaannemm közleyip salata yapıp dolabaa koymuştaa dondurucuda hazr mikrodalgadaa 2 dkkataa servis tabağndaa offffffffffffff konuşamyrmm ben gidiyrmm yemişim diyetini kilosunuu
ya bişi diyim mi canım ben seni asla unutmam asla
Kız ciddi güzel oluyor mu o bak hiç denemedim onu ama hep duyuyorum nese senden tarifini alır yaparım bigüneee kenarnaa bak bezını all anasına bakk kızını alll
kızz közlenmiş kırmızı biberlee közlenmiş patlıcan ve soğanlaa salataa yapp varyaaaaaaaaa offfffffff böylee bi lezzett yokkkk diyorum vee ılımış limonlu su içiyorummm
ha bide mercimek köftesine bayılırım yanlız onu fazla yerseniz tuvaletten çıkamazsınız diyim
berennn acıktımmm benn dolaptan çıkartıp yesemmii yemesemmii ayy çok karrsızım şuanndaaaaaaannemm közleyip salata yapıp dolabaa koymuştaa dondurucuda hazr mikrodalgadaa 2 dkkataa servis tabağndaa offffffffffffff konuşamyrmm ben gidiyrmm yemişim diyetini kilosunuu
Kışın iyi gidiyor ıspanaklı börek hep patatesten bıkıyorum ben
Aaaaa vay çapkın snei bak hiçte anlatmıyorsun
ne giyeceksin kız söyle hele ne götüreceksin giderken?
Komidinin üstüne kraker tuzlu bişiler koy canım bence uyandığında ağzına atarsın
Hiçbir şey geçirmiyorki hormonlar yükseliyor tabi iyi aslında bulantıı bebişin sağlıklı olacak inşalah
Canım hadi sen git dinlen en iyisi
Berenlerin elektrikler gitmiş
Yap bebeğim.Ayaklarının koltuğun altına koy yat ayaklarınla destek alıp hareket yap canım.Yeşil çayda fayda ediyo kabızlığa maşallah ben iyi sayılırım bu ara
Aslında asrın hastalığı obozite diyolar ya değil bence asrın hastalığı KABIZLIK
Aman çakıyoda ne oluyo tek başına ıssız evinde oturuyo zamannında anneme insan gibi davranabilseydi şimdi belki bizde sıcacık evde oturur yemeğini yerdi kapıyı gözlemezsi
Yap bebeğim.Ayaklarının koltuğun altına koy yat ayaklarınla destek alıp hareket yap canım.Yeşil çayda fayda ediyo kabızlığa maşallah ben iyi sayılırım bu ara
Aslında asrın hastalığı obozite diyolar ya değil bence asrın hastalığı KABIZLIK
Aman çakıyoda ne oluyo tek başına ıssız evinde oturuyo zamannında anneme insan gibi davranabilseydi şimdi belki bizde sıcacık evde oturur yemeğini yerdi kapıyı gözlemezsi
Giderken evde birşey yapıp götürsene sevinir
ahh ahh bilmez miyiö
kızlaarr kimler hediyelerini gönderdii
canım borcam takımı aldım elim boş gitmicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?