iyiyimm canımm sağolasın sen nasılsınn asıll napıyorsnn çoktandr yoktun buralardaa hoş pek uğrayanda yoktu amaa
ohhh ohhh ne güzell yaa imrendim sana valla..bişey sorcamm kayınpederdee varmıydıı canım nasıll rahat davranabıldinmii yaa ben benmkiyle kavga ettm dündee bu yüzden küstükk
çok geçmiş olsun canım ya noldu:26: bende merdivenden düştüm bacagım mosmor oldu 3,4 gün yürüyemedm:26::26:
canımmm çok geçmişş olsun yaa neyin var noldu ciddii bişey olmamştr umarmm
canım giremedim bayağıdır ya gündüz girdim bikacgün kimsecikler yoktuu napıyosunuz
buralardayım fıstık, sizi okuyordum arada ama sohbete katılamamıştım ne zamandır.
kızlar malum her yerde kar var ve pek çoğunuz dışarı çıkıp kar topu oynuyor, kayıyorsunuz vs.. aman diyorum çok dikkatli olun.
Ben dün geceyi hastanede geçirdim bu yüzden, hala daha kendime gelmiş değilim aslında.
elifim hoşgeldin canım
selam kızlarrrrrrrr:2::2::2::2:
teşekkür ederim kızlar, Beren'cim sana da geçmiş olsun kuzum
Dün akşam eşim, 2 görümcem vs dışarı çıktık. Bizim evin yakınında bulunan bir tesis var orada kayacaktık zaten kalabalıktı. Daha Bismillah eşimle kayalım dedik ben düşmüşüm ve başımı arpmışım çok şiddetli. Ben hiç birşey hatırlamıyorum çünkü bilincimi kaybetmişim bir süre hiç cevap vermemişim göz bebklerim yukarı kaymış çok korkmuşlar. Kendime geldiğimde eşim 'aşkım cevap ver aşkım cevap ver' diye sesleniyordu bana. O an hiçbirşeyi net göremedim. O kadar korktum ki başımda korkunç bir ağrı vardı. Ölüyorum zannettim çok kötüydü
Ambulans yok, taksi yok neyse Alalh razı olsun biri ben arabasıyla götürmüş hastaneye. Hemen tomografi istediler, sonra beyin travması demişler ve tam teşekküllü bir hastaneye sevk ettiler. Orada da filmler, tekrar tomografi vs çektiler. Müşahade altında kaldım sonra da sabaha karşı taburcu ettiler.
Eve geldiğimizde eşim hüngür hüngür ağladı o kadar kötü oldum ki tutmuş kendini'aşkım göz bebeklerin kaybolmuştu öldün sandım çok korktum' dedi. Verilmiş sadakamız varmış hala sersem gibiyim, bir de nasıl düştüysem vücudumda ezikler var. Göğüs kafesim bile ağrıyor
Dün akşam eşim, 2 görümcem vs dışarı çıktık. Bizim evin yakınında bulunan bir tesis var orada kayacaktık zaten kalabalıktı. Daha Bismillah eşimle kayalım dedik ben düşmüşüm ve başımı arpmışım çok şiddetli. Ben hiç birşey hatırlamıyorum çünkü bilincimi kaybetmişim bir süre hiç cevap vermemişim göz bebklerim yukarı kaymış çok korkmuşlar. Kendime geldiğimde eşim 'aşkım cevap ver aşkım cevap ver' diye sesleniyordu bana. O an hiçbirşeyi net göremedim. O kadar korktum ki başımda korkunç bir ağrı vardı. Ölüyorum zannettim çok kötüydü
Ambulans yok, taksi yok neyse Alalh razı olsun biri ben arabasıyla götürmüş hastaneye. Hemen tomografi istediler, sonra beyin travması demişler ve tam teşekküllü bir hastaneye sevk ettiler. Orada da filmler, tekrar tomografi vs çektiler. Müşahade altında kaldım sonra da sabaha karşı taburcu ettiler.
Eve geldiğimizde eşim hüngür hüngür ağladı o kadar kötü oldum ki tutmuş kendini'aşkım göz bebeklerin kaybolmuştu öldün sandım çok korktum' dedi. Verilmiş sadakamız varmış hala sersem gibiyim, bir de nasıl düştüysem vücudumda ezikler var. Göğüs kafesim bile ağrıyor
Belli canım ya gediğin belli oluyo ne o kızz kaynanamı gittin ne iş
kayınpederim işteydi o yüzden baya rahattım canım artık seninde tanışman lazım kuzum ya:26:
dün çok fena girdik birbirimize bendee bi dünya trip attm sonradaa msnde konşrkenn elektrkler gtmiş ankarada sanrm gece yüzüme kapattı sandmm çıktım kapattm telefonlarımıdaa sabahaa kadar yüz kere aramş msj atmş heryerden haladaa konşmuyrumm
evet canım gittim tabi senin haberin yok buralara ugramadıgın için
oooo hadi bakalım ilk defamı tanıstınız
canım ben basit bir düşme sandım sen neler atlatmışsın ya allah korumuş canım seni ya acayip üzüldüm nolur dikkat et bundan sonra
ayy canım verilmiş sadakan varmış vallahi yaa Allah korumuş aman aman dikkat et yaa
yok meltemcim bu 4. gidişim
sen nasılsın napıyosun eymen nasıl
kayınpederim işteydi o yüzden baya rahattım canım artık seninde tanışman lazım kuzum ya:26:
canımm çok geçmiş olsunn yaaa bendee bukadar ciddi bişey beklemyrdum neyseki ucuz atlatmşsınzz verilmiş sadakanız varmış gerçktendee..eşin içinde zor olmuş üzüldümmcanımm yarın yada yakın zamanlardaa mahallenzdeki çocukları bi sevindir istersenn çikolata şeker falann..
Sağolun kızlar, bu yüzden lütfen çok dikkatli olun siz de.
Doktor fazla uyuma dedi, bugün biraz uyudum eşim nöbet tuttu zaten her saat başı uyandırdı bişeyler sordu (dr. söyledi) şuan başımın sağ tarafında 2 yer şiş, sağ omuzum ve dirseğe kadar olan yer ağrıyor ve sol göğüs kafesim ağrıyor. Ben hala korkuyorum aslında çünkü travmada birkaç gün öenmliymiş bulantı, aşırı baş ağrısı, baş dönmesi sürerse tekrar gelin doktor.
Doktor fazla uyuma dedi, bugün biraz uyudum eşim nöbet tuttu zaten her saat başı uyandırdı bişeyler sordu (dr. söyledi) şuan başımın sağ tarafında 2 yer şiş, sağ omuzum ve dirseğe kadar olan yer ağrıyor ve sol göğüs kafesim ağrıyor. Ben hala korkuyorum aslında çünkü travmada birkaç gün öenmliymiş bulantı, aşırı baş ağrısı, baş dönmesi sürerse tekrar gelin doktor.
İYİ CANIM YAA BİRAZ HUYSUZ MIZMIZ BU ARALAR DİŞLERİ CIKIYOR
vallaa canım dünnden beri konşmuyorum ben kendileryleee msndee görüşürkenn ben hep surat yaptım gecee sonrada kavga ediyrduk tamm daha doğrusu benn nefes almadan yazıyrdm ağzıma gelenii içimdekilerini aslaa küfr hakarett falann değill yani kızdığm şeyleri sıralıyodumkii cam kapandı böylee çıktı sonraaa tabi o aradaa ben ağlıyodumm allahhh anlamadan etmeden kapattım pcyi telefonlarımıda yattım uyudumm sabaha kadar yüz kere aramş msj atmş faceten telden falann..meğersem ankarada elektrkler kesilmiş bi ara artık doğrumudr yoksaa tepkim sert olncamı öyle dedi bilemedm amaa konşmyrz dünden beri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?