Berenli Saatler :)

kız tweest bana bak böle peşinden koşturur koşturur bıktırırsın nazından kaprisinden bırkıverir seni hiç ummadığın bi anda afedersin oturursun kıç üstü aklını başına topla saçmalama yazık çocuğa kopyala bakım daaa neler yaptın o çocuğa çekelim saçlarını senin

canım ben sana özet geçiyim
vuslat: mide bulantısı çok giremiyor
evren : kocası geldi onla meşgul
ofeliya : bebeğinin peşinde
mavicadı: pc si bozuk
melez : dün burdaydı gelir birazdan
eslem : tatilde canım
merve : dün burdaydı ama kaynanası geldiği için fazla giremiyor

iyiymmm kızzz senden nbr nerelerdesin bakem

bu yoruma imzamı atıyorum

kızçelerim benim gözlerim kapanıyor bugün kaynanaya gitcem diye 8 de kalktım bide günüm çok yoğun geçti sizleri seviyorum 3 kilo bir milyonum seni özlicemmmmmmm

hepinize Allah rahatlık versin tivist kız barış erkek arkadaşınla yolarım seni
elifim iyi geceler

kızçelerim benim gözlerim kapanıyor bugün kaynanaya gitcem diye 8 de kalktım bide günüm çok yoğun geçti sizleri seviyorum 3 kilo bir milyonum seni özlicemmmmmmm

hepinize Allah rahatlık versin tivist kız barış erkek arkadaşınla yolarım seni
elifim iyi geceler

iyi geceler canım tatlı tatlı rüyalar

tatlım lütfen sevgine sahip çık seni seviyorum aşkım de barış güzelce çocuk bak çok üzgün ay bide haksızsın dövicem seni ha

ben sana tüm kalbimle inanıyorum inanıyorumki yanındayım de

ceydacıgıma katılıyorum artık erkek arkadaşına güvenmen lazım tatlım

canlarım bnm hepiniz haklısınızzda iştee içimdeki korkularımı atamıyrmkii çok seviyrumm inanıyrm güvenyrm amaa nebiliyim sanki her an bişey olcaktaa bitcekmiş gibi geliyoo böylee ufacık şeyde kıyametleri kopartyrmm ben ne eziyetler ettmde bu çocuğaa bikeredee of demedi ama bu aralar az isyanlardaa artık bana inann annene söyle beni bilsinn ailemlee tanışş tanıyrm zatende sevgilisi olarak gtcekmişim evlerine abi baba anne yenge sülaleylee nebiliyim bi olur bi olmaz diyom dengesizim iştee

yavrucum içini ferah tut kötü şeyler düşünme hele bir tanış bakalım ailesiye bak daha iyi şeyler olucak

sağol balım, faceten de yazmıştın Allah razı olsun

çok seviyorum senii

inanmıyorum ofeliya hamilemiiiiiiii çok sevindiimm

oovv merve ağır top ağırlıyo kolay gelsin ona umarım sorunsuz geçer

oh eslem hanıma

vuslatım halinden anlıyorum çok feci o mide bulantıları :26:

evren hanıma sabah olmasın o zaman

mavicadı dön gayrı düzelt pc yi çak iki tane aklı başına gelsin

eh melez hanım teşriiflerinizi bekliyoruz

iyiymmm kızzz senden nbr nerelerdesin bakem

amaaann benim işim gücüm çocuk salla uyut yedir içir sıçsın temizle oy kuzum çok yoruluyorum bu ara çok hareketli kuzucum allah sağlık versin yavruma çok tatlı oldu bu ara onunla vakit geçiriyorum bol bol zaten nete o olunca giremiyorum şuan ayaklarımda sızdı kaldı iki laf edeyim dedim uykum geldi aslında ama sizleri çok özledim uzun zamandır giremiyorum sohbete accık bel bükelim len

bu yoruma imzamı atıyorum

ceydacım iyi geceler canım tekrardan çok geçmiş olsun bitanem

sağol fıstığım, sen de kendine dikkat et öpüyorum hayırlı geceler

ofeliya hamile değil canım ama çok temiz kalplisin 2.ciye hamile olma ihtimali var nasılda pat die söyledin

kaydediyimde canım yarınn anlatrm hepsinii olmazmı şimdii bunada trip atıyoo kadnlar kulubundende çıkmaz oldun benlede ilgilenmiyn aramıyn sormyn falannn ben çıkaym bugünn hepinizi öptümmmmmmmmmmmmmmmmmmm

kaydediyimde canım yarınn anlatrm hepsinii olmazmı şimdii bunada trip atıyoo kadnlar kulubundende çıkmaz oldun benlede ilgilenmiyn aramıyn sormyn falannn ben çıkaym bugünn hepinizi öptümmmmmmmmmmmmmmmmmmm

oha !! sakın kopyala yapıştır yapma o zaman anında yersin tekmeyi özelimi burda anlatıyon der madem biliyo burayı valla takip ediyodurda ha seni

iyigeceleer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…