Berenli Saatler :)

Bende trafik kazası geçirmiştim o zaman bana da öyle demişlerdi uyuma vs. zaten insan korkudan uykusu bile gelmiyo

evet bugn zar zor biraz uyuttular beni dediğin gibi korkumdan uyuyamadım ya bişey olursa diye. :26: Allah hepimizi kazadan beladan korusun canım..

evet bugn zar zor biraz uyuttular beni dediğin gibi korkumdan uyuyamadım ya bişey olursa diye. :26: Allah hepimizi kazadan beladan korusun canım..

aminn canımm cümlmizii korusun allahh sende dikkat et bi müddett uyumamayaa çalşş kahve falan içç film falan izleyn eşinlee nebiliyim uyank kalıverr azcık uyu hemen uyandrsnlar senii

bide bana beni hiç tanımamışsın diyosun..
ben sevdiğimi ne ağlarken ne gülerken yalnız bırakmam
yanında olurum
bi omuz olurum gerekirse yannda ağaç olurm
sevdiğimin yanında hep olurum ne olursa olsun
ama sen beni tanımadığın için bunları düşünceğin yere
...
beni gene üzdün
farkında değilsin belki ama
kırıldım gücendim alındım
beklemiyodum
yaraladın beni
telefonu kapadın çaresiz kaldım derdimi anlatamadım
bikerede faruk yapmaz de be
bikerede!
bana inancın yoksa niye benlesin
biz neden beraberiz
bikerede kesin bişey olmuştur de
bırak içindeki saçma sapan düşünceleri

berencimm bunları yazdıı daha yenice bn cevap vercmde haksızımm bişeyde diyemyrm çok çekiyo bndenn saçma sapan trpklermden falann hiç inanmıyrm onaa içimde inancım tamm amaa o bunu hiçç bilmiyoo

tatlım lütfen sevgine sahip çık seni seviyorum aşkım de barış güzelce çocuk bak çok üzgün ay bide haksızsın dövicem seni ha

ben sana tüm kalbimle inanıyorum inanıyorumki yanındayım de

canım benim, erkek arkadaşın çok kırılmış gerçekten en azından yazdıklarından bu yansıyor. Güven çok önemli gerçekten, sen inanıyor olsan da şeytani düşünceler kurcalıyor aklını.

ceydacıgıma katılıyorum artık erkek arkadaşına güvenmen lazım tatlım

kızlaarr merhabaa

ceydacım ilk önce sana çok geçmiş olsun şifa versin rabbim kaymaklı lokumum dualarım sevdiklerimle

berencim güzel bi gün geçirmişsin çok sevindim aman ne güzeeellll

kız tweest yazık çocuğa ne çektiriyon

meltem bebişkooo özledim senii

backwood nbr kız

kim var başka görmediğim vuslat yokmu yahu evren ofeliya mavicadı melez eslemliva mervee yomuu ayool

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…