Seni mi kırıcam cicim geri geldim bak
anüüü kız bende gidiyor idim
gidemezsin geri geldim bak :)) :)).Bebişin ne kadarlık canım allah uzun ömür versinde
16 aylık oldu canım
Merabalr.kizlar beni merak eden canim arkadaslarim daha adet olmadim.goguslerimde acayip agrimaga basladi.hadi hayirlisi
maşallah çok hareketli mi benim kuzenim çok hareketli annesi çok bunalıyo.Diğer kızlardan hayır yok biz bari konuşak :1:
demek yakın adetin canım.Test yaptırmadın mı tatlm
Merabalr.kizlar beni merak eden canim arkadaslarim daha adet olmadim.goguslerimde acayip agrimaga basladi.hadi hayirlisi
benimkide öyle çok fena duvarları kazıyo tırnak uçlarıyla klozetin kapağını açıyo daldırıyo elini merdivenlerden atıyo kendini havada yakalıyoruz panikle yetiştin tuttun yetişemedin alt katta babanne var sesini duyunca hemen açıyo kapıyı sağolsun o hemen koşturuyo tutmak için yoksa ne ayakkabı giyebiliyon ne çeki düzen verebiliyosun elini bırakıpta kucakta solucan gibi kıvrılıyo tezgahta ne varsa çekiyo yere atıyo masadakileri falan oyuncaklar sürekli kırık hiç düzgün bişiyi yok bulaşık makinasını bozdu şarjlı süpürgeyi bozdu saç kurutmada sıra aynalı çekmecelere tırmanıp alıyo ne isterse kapıyı açma öğrendi şimdide işim kök tv kapatıyoz koltuğa çıkıp ordan pat aşşa atıyo kendini gece uykumuz yok sabaha kadar oturduğum çok oluyo oyunlar şarkılar içim dönüyo gece gece gittiğim yerde rahat oturamam ne varsa çeker kırar döker sürekli takipteyim fbı gibi daha sayımmmıııçok yorgunum ben yaaa ama bi güldüğünde hepsi bitiyo kızgınlığım
Yok yaptirmadim canim ya.6gun gecti.acaba diyorum ola bilrmiki?cunki korunuyoruzda tabo tam korunmak doyildee.bu gunde tesmen goğuslerimin ustune yayamiyorum dokunzmiyorum cpk aciyo.surekli cis yapiyorum.kasiklaarima kramp giriyor oyle iste.kuyruk sokumumda acaip aahriyor bu gun
Canim benim daha kesin bisey yok biraz daha gecsin yest yapicam.aslinda erken daha cok kucuk oglum vaf.cok sagol guzel sozlerin icin.kız ben seni hamile sandımyahadi hayırlısı gönlünün muradını versin rabbim
Canim benim daha kesin bisey yok biraz daha gecsin yest yapicam.aslinda erken daha cok kucuk oglum vaf.cok sagol guzel sozlerin icin.
Bu arada oglunla yazfldiklarini sanki benim oglumu tarif etmissin.cok yaramaz bizimkide ama o kadar cok sevihorumki oglumu iykide dogurmusum.
bi saat kadar önce french yapıyodum sen gel dök ojeyinasıl olduğunuda anlamadım aaaaa diye ses çıkarıyo bide bön bön bakıyo kızamadım yaa çok şirin baktı
kızlar ben çıkıyorum iyi geceler hepinize öpüyorum çok çok
cümleten merhabalarr
iyi geceler tatlım
hoşgeldin
hoş bulduk tatlım ne kaynatıyosunuz bakim
canım benım benımde ablamla aramda 1yas bıde kucuk erkek kardesımle 4yas vr.bence de fazla ara vermemek lazım .ma kısmet işte.her kes icin hayırlsı.
Aslında aralarında yaş farkı az olunca daha iyi oluyormuş anne çok yıpranıyormuş ama iyi oluyomuş arkadaş gibi.Benim büyük ve küçük abimin arasında 15 ay var benle onların arasında 7yaş var
ben çıkıyorum ofeliam hayırlı haberler bekliyoruz senden cnm inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?