Berenli Saatler :)

kızçelerim ben çıkıyorum öpüyorum hepinizi daha oje sürcem daha taytımı arıcam dolabın içinde kim bilir nerde
allah rahatlık versin iyi geceler herkese

twiistimm olayı çözmüş
kızçelerim ben çıkıyorum öpüyorum hepinizi daha oje sürcem daha taytımı arıcam dolabın içinde kim bilir nerde

iyi geceler tatlım

Hayırlı geceler güzelim,sanada Allah rahatlık versin

Bende çıkıyorum kızlar,herkese hayırlı geceler,yarın dua etmeyi unutmayalım birbirimiz için,Allah'a emanetsinizz

nee fenasınn kız sen beni çıkarmadıı kendi gittii amaa yarınn görüşürüzzzbende gidiyorum hanımlarrr hepinizee hayırlı kandillerrr hepinizee tek tekk dua edicemm yarınnn eslemcim sanaa ve seninle beraber çocuk isteyenleree çocukk dilycemm zayflaraa kilo kellere saçç şişkolaraa kilo vermeleri için sabırr diliycemm vuslatt ablayadaa hayrlısıylaa sağ salim bebeğini kucağınaa alsınn bulantılarıı geçsin diyee dua edicemm son olaraktaa ceydayaa bian öncee sapasağlam olsun diye dua edcem bukadar sanırımm unttklarm varsaa affolaaa melezgüzeldee karda mahsr kalmasınn gezsinn tozsunniyii gecelerr herkeseee çenem düştüü

Oyy güzelim benim,seviliyosun,Allah razı olsun,hayırlı dualarını kabul etsin

Hadi çıktım artık bende

evliyim canim sen kac sandindi

26-27 gibi düşünmüştüm

iyi geceler canım tatlı rüyalar

@ruzgargulu insallah bir sorun cikmaz canim 5 ay daha erken...benim 1 seneyi gecti gerci bu aralar doktorada gitmiyorum hayirlisi olsun INSALLAH...ALLAH HERKEZIN GONLUNE GORE VERSIN(AMIN)

@backwood demek o kadar buyukmu duruyorum ordan bakinca

@ruzgargulu insallah bir sorun cikmaz canim 5 ay daha erken...benim 1 seneyi gecti gerci bu aralar doktorada gitmiyorum hayirlisi olsun INSALLAH...ALLAH HERKEZIN GONLUNE GORE VERSIN(AMIN)

@backwood demek o kadar buyukmu duruyorum ordan bakinca

Sagol canim hayirli evlatlar nasip etsin cumlemize INSALLAH.. Nasip kismet iste.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…