Berenli Saatler :)

yorgunum kuşum.en ıyısı ben cıkayım.sen naasılsın yavrum

canım bende oturuyorum kalktıpta yemek hazırlayacam şimdi acıktıkta.Tamam bitanm dinlen bakalım çok seviyorum seni ya
Kurufasulyenin yanına ne yapsm ki pilav hariç.:26::26:

hoşbulduk canım. nasılsın meleğim
Sahipsiz bulmuşlarda bizim topiğimize sarıyorlar

sorma canım ya dün ben yoktum vardımda erken yattım çünkü erken kalkmam lazımdı neyse işte olanlar olmuş o sırada
ama bir yandanda mutluyum bizim topic çok ünlüymüş herkes gelmek istiyormuş biliyormusun yeni gelenler söyledi
ay maşallah:18:

bende evi temizledim ay çok yorgunum ders çalışmam lazım gece buraya gelmem için hemen dersimi bitiriyimde gece burda oliyim kızçelerim

adet ağrısı sende çok mu oluyor ofeliyacım:26:
kız dur soriyim ben katiline
oyle boyle dıyıl anacım.oluyorum yaa yemın ederım.
bekarken hep derdılerkı evlendıkden sonra gecer gecmedı.cocouk oldukdan sonra gecer dedılr gecmıyorkı.o kadr ılac ıcıyorumkı agrım azalsın dıye.of offf
sorda beklıyorum kuşum

mesajlaşamadık senle o kız yüzünden

kalkmadı gitti bide biizm tek oda var abim oturma odasında yattı bende mutfağa bulaşıkları yıkadım yaa acayip bi kız hafif ruh hastasıymış zaten.Bide telefonumu wermedi bana

kalkmadı gitti bide biizm tek oda var abim oturma odasında yattı bende mutfağa bulaşıkları yıkadım yaa acayip bi kız hafif ruh hastasıymış zaten.Bide telefonumu wermedi bana

senin telefonunu niye alıyo ya mesajlaşmak için mi bulaşıkmı yıkadın of suda soğuktur şimdi:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…