sorma canım ya dün ben yoktum vardımda erken yattım çünkü erken kalkmam lazımdı neyse işte olanlar olmuş o sırada
ama bir yandanda mutluyum bizim topic çok ünlüymüş herkes gelmek istiyormuş biliyormusun yeni gelenler söyledi
ay maşallah:18:
bende evi temizledim ay çok yorgunum ders çalışmam lazım gece buraya gelmem için hemen dersimi bitiriyimde gece burda oliyim kızçelerim
ben birinci günü çok fena olurum diğer günler normal gün gibi geçer ofeliyacım ah ah o agrıyla insan bir şey yapmak istemez süreki uyumak ister uyuyunca unutuyosun ya sende biraz yat bebeğinle istersenoyle boyle dıyıl anacım.oluyorum yaa yemın ederım.
bekarken hep derdılerkı evlendıkden sonra gecer gecmedı.cocouk oldukdan sonra gecer dedılr gecmıyorkı.o kadr ılac ıcıyorumkı agrım azalsın dıye.of offf
sorda beklıyorum kuşum
gelen üyelere hoş davranıyoruz tatlım
bende temizliği yaptım sular akmıyodu donmuş ders çalışacaktım ama işte.
senin telefonunu niye alıyo ya mesajlaşmak için mi bulaşıkmı yıkadın of suda soğuktur şimdi:26:
bulgur yap o zaman canım
canım bende oturuyorum kalktıpta yemek hazırlayacam şimdi acıktıkta.Tamam bitanm dinlen bakalım çok seviyorum seni ya
Kurufasulyenin yanına ne yapsm ki pilav hariç.:26::26:
bende evi temizledim ay çok yorgunum ders çalışmam lazım gece buraya gelmem için hemen dersimi bitiriyimde gece burda oliyim kızçelerim
biliyorum canım benim sizin nasıl kibar ve iyi niyetli oldugunuzu
bulgur yap o zaman canım
bende senı cok sevıyorum canım arkdşımmmmm
git clış tatlım.bende cıkıyorum.her halde akşam gelmem.yarın erken kalıkıcam.vatandaşılık ıcın gıdıcem
ya bilerek iş yaptım sıkılıp gitsin diye çünkü hiç muhabbeti çekilen biri değil ayrıca müsaitte değilim.Ya alamadım mesaj atmış arkadaşım onu bile okumuş ya ben az telefonuma bakayım dedi ben okudum mesajını sevgililer günü ile ilgili birşey yzıyordu diyo yaaen gıcık olduğum şey telefonumum karıştırılması
bulgur yap o zaman canım
bende senı cok sevıyorum canım arkdşımmmmm
git clış tatlım.bende cıkıyorum.her halde akşam gelmem.yarın erken kalıkıcam.vatandaşılık ıcın gıdıcem
2nızıde cok opuyorum .ben cıkıyorum canlarım.beren haber beklıyorum cnım.konuşsn ktıllıme haber ver
bu gece gelememşimdiden geliyim dedim
Tatlım niye gelmiyosun geceee annemiz olmayınca toplanamıyoruzzzz
Berenimmmmm feysten mesaj attım sanaaa
kimsecikler yokmuşşşyarın inşallah paketimi kargoya vericem
umarım kurbanım beğenir bugün akşama kadar gezdim çok yorgunum
ama kurbanım için değer yaniiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?