Berenli Saatler :)

gelen üyelere hoş davranıyoruz tatlım

bende evi temizledim ay çok yorgunum ders çalışmam lazım gece buraya gelmem için hemen dersimi bitiriyimde gece burda oliyim kızçelerim

bende temizliği yaptım sular akmıyodu donmuş ders çalışacaktım ama işte.

ben birinci günü çok fena olurum diğer günler normal gün gibi geçer ofeliyacım ah ah o agrıyla insan bir şey yapmak istemez süreki uyumak ister uyuyunca unutuyosun ya sende biraz yat bebeğinle istersen

senin telefonunu niye alıyo ya mesajlaşmak için mi bulaşıkmı yıkadın of suda soğuktur şimdi:26:

ya bilerek iş yaptım sıkılıp gitsin diye çünkü hiç muhabbeti çekilen biri değil ayrıca müsaitte değilim.Ya alamadım mesaj atmış arkadaşım onu bile okumuş ya ben az telefonuma bakayım dedi ben okudum mesajını sevgililer günü ile ilgili birşey yzıyordu diyo yaa en gıcık olduğum şey telefonumum karıştırılması

canım bende oturuyorum kalktıpta yemek hazırlayacam şimdi acıktıkta.Tamam bitanm dinlen bakalım çok seviyorum seni ya
Kurufasulyenin yanına ne yapsm ki pilav hariç.:26::26:
bulgur yap o zaman canım
bende senı cok sevıyorum canım arkdşımmmmm
bende evi temizledim ay çok yorgunum ders çalışmam lazım gece buraya gelmem için hemen dersimi bitiriyimde gece burda oliyim kızçelerim

git clış tatlım.bende cıkıyorum.her halde akşam gelmem.yarın erken kalıkıcam.vatandaşılık ıcın gıdıcem

bulgur yap o zaman canım
bende senı cok sevıyorum canım arkdşımmmmm

git clış tatlım.bende cıkıyorum.her halde akşam gelmem.yarın erken kalıkıcam.vatandaşılık ıcın gıdıcem

ohh ohh giremeyin bende giremiyorum bu ara.Bulgur pilavı yapayım şöyle sebzeli

2nızıde cok opuyorum .ben cıkıyorum canlarım.beren haber beklıyorum cnım.konuşsn ktıllıme haber ver

benim hayatımda en sevmediğim şeydir telefonumun karıştırılması haklısın canım o yüzden

kimsecikler yokmuşşşyarın inşallah paketimi kargoya vericem
umarım kurbanım beğenir bugün akşama kadar gezdim çok yorgunum
ama kurbanım için değer yaniiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…