Yok tatlım benimki burayı bilmiyoEn azından ben öyle umuyorum
Yok tatlım benimki çok sordu ama forumun adını vermedim
Gerçi en kalabalık en bilinen kadın forumlarından diye ipucu verdim,
bulup gelmiş olma ihtimali yüksek
Ben bağırınca 3 ziyaretçi kaçtı
iyidirr bebekkk sendenn nabrrr kızzz geöenn bnm yzümden kadın sana sardıı yaaa kuusuraa bakmaaadın dimi yaaa üzüldüm çokk içime dert olduu
Bi ihtimalNayır nolamaz seninki de miiiii
ALLAH SENI NE ETMESIN
en son sececegim meslek doktorluk olurdu,
ama ALLAH HASTALARIYLA ILGILENEN ISINI IYI YAPAN BUTUN DOKTORLARDAN RAZI OLSUN(AMIN)
inşallahh canımm yaaa bu aralarr işi dahadaa ilerlettikkk ailesylee tanştım evlerndee tanıydum zatendee evlerine gttim annemedee söyledimm 2 yıldır böylee böylee fuat amcanınn oğluyla sevgiliyim dedimmm rahatladımmm inşallahh rabbim utandırmazz kısmetmde o vardr nedeym başkladaa bilemedimm hayrlısıı heee bu aradaa benn 89luyum temmuz 10
iyii yapmşsınn yavrumm deme boşverrr bakk benimki transaa geçtii vallaa son msjımaa cevaptaa vermedii forumdaa geziyodr belkiii ayy naptımm benn yaaaaa:18::18::18:banaa ders veriyoo sanrmm sen bana böylee yapıyon demeye getryo heraldeee
fuat amcaya burdan selamlar
Ayy hadi bakalım hayırlısı,çok iyi olmuş annene söylemen canım
İki yıl mı vardı okulun bitmesine,okulun son senesinde istetsin seni
Amin güzelim amin,Rabbim gönlündekini hakkında hayırlı eylesin...
Tivitiiiii kız tnt açıktı,magazin dünyası var,can bonomo yakalanmış sevgilisiyle,onada illuminatiden diyolar
Kız sen kendi rızanla mı verdin bi de forumun ismini
Ay yokkkkk vermem vallaaaa. Odun modun dediğimi biliyo gerçi ama yine de rahat konuşamam
o bilirse:44:
2 yıl varr canımmdaa az biraz uzar bnm okulll amaa niyeti bozduk artıkk okuln son senesnde söz nişan yapıcazz sıkldımm gizli saklı görüşmektenn yaa bu yaştaa çocukk gibii kıyıda köşedee biri görecek diyee titriyozzz
Tweest kızzzz tam 10 gün büyüğüm sendennnnn
En iyisi olur valla canım,hem yaşlarınızda küçük değil,tam zamanı hemde okulun bitmiş sayılcak,ne tatlı telaşların olacak ya,Allahım gönlüne göre versin canımcım,içine sindirsin herşeyi
hee yaa nebiliyimm girip sarcanıı burayaaaondanmı çekinicemm beee odun iştee yontuyomm yontuyomm dahadaa odunluğu kalıyo azzz
kiz bizde tnt yokta o haberi dun gazetede okudumdu tanimiyorum demis sonrada sarmas dolas,can bonomo degisik bi tip ya daha once hic duymadim iste simdilerde duyuyoruz:26:
İşte birden ünlü olanlar çok dikkat çekiyo:26:
Eurovisionada gidecekmiş,birinci oluruz belki sayesinde:26:
ablaa dememmm bilesinnn
Kızlar ben çıkıyorum artık,kocam kımıldamaya başladı,uyandırmıyım daha fazla ses edip
İyi geceler,Allah rahatlık versin hepinize
Allah'a emanet olun
kalıyoo kızz kalıyooo hele bi evinee gitsinn gelsinn yanımaaaa amann en baştann başlıyomm yontmayaaa amaa her dedğimi yaparr zavallımm sesini çıkarmazdaa inşallahh köprüyü geçenee kadar değildirr bu huyuuilaaahiiii hiç güleceğim yoktu.
Yontuyon yontuyon daha da odunluğu kalıyo hee
kızzz niyee dedrtmiyosunn ablaa diyee kızsanaaaa ablaa desin olrmu öleee çok var aranzdaaKız daha 14 yaşındaki kardeşim demiyo sana mı dedirtcem
tweest sen 89lumusun ya benden 1 yas buyukmusun ben 90liyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?