Berenli Saatler :)

bu zamana kadar hic duymadim dikkatte etmedim bundan sonra dikkat etmem lazim

Edelim canım valla,ayy bu konuda okadar çok araştırma yaptım ki,kitap bile yazabilirim

Aslında fazla dalmamak ama insanları da bir şekilde uyarmak gerekiyo:26: Allah aldananlardan etmesin:18:

Canım biliyomusun bilmiyorum ama,facede grup var deşifre illuminati diye,orayı tavsiye ediyorum;önceden üye sayısı daha fazlaydı ama grup çalındı,yinede çoğu bilgi mevcut hala

tamam ben sevim bursadan öğrenciyim yeterli mi
yeterlii canımmmm hoşgeldinn aramızaaaaa küçükmüşsündee yaa 92lii kıyammmm kızz kndimii kocaman hissettm biann
bende bilmiodum ki internetten okudum,okudugm kadariyla dinsiz bi dunya olusturmaya calisiyorlarmis ALLAH SASIRTMASIN
aminn canımm evet duymştumm tek göz muhabbetini falandaa araştrmadımm ben bi araştraym nettenn bakıyımm duyarsız kalmayalımm
Hoşgeldin aramıza

Bende 23 yaşındayım,24e girmedim varsayıyorum

kızzzzzzzzzzzzzzzzzz aynı yaştamıyızz yaaa offf sen evlenmiş barklanmşsınn ben dahaaa okuyorumm off amann offf

Gelecekteki evim Ben bu kafaylaaaaa:44:
gel gel ay ALLAH SENI NE ETMESIN INANDINMI orda doktor olduguma doktor degilim kiz ev hanimiyim trde degilim ama yakinda bakirkoye yerlesebilirim hasta olarak

sonra bi inceliyeyim ya ilginc valla:26::26:

Aşkımmm, şu 10 kişiden biri kesin sensin di miii hadi itiraf etttt

kızz seninn odununndamı takip ediyoo seniiii amann neymişş bu erkeklerr nekadar merklıymş böyleeeee çık artıkk sevgilii odunummm yat uyyuuuuuu bidee msjımaa cevapp verrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

gel gel ay ALLAH SENI NE ETMESIN INANDINMI orda doktor olduguma doktor degilim kiz ev hanimiyim trde degilim ama yakinda bakirkoye yerlesebilirim hasta olarak

sonra bi inceliyeyim ya ilginc valla:26::26:

Valla ne yalan söyliyim Bakırköyü duyana kadar inandım
Erenköy Ruh ve Sinir Hastalıkları bana daha yakın, ben burdan
yer ayırtayım en iyisi

kızzzzzzzzzzzzzzzzzz aynı yaştamıyızz yaaa offf sen evlenmiş barklanmşsınn ben dahaaa okuyorumm off amann offf

Bilmem ki,88liyim ben canım

Ama hali hazırda sevgilin var senin de Okumak gibisi var mı canım ya,en iyisini yapıyosun,önce bitir okulunu nasıl olsa evleneceksiniz Allahın izniyle

Valla ne yalan söyliyim Bakırköyü duyana kadar inandım
Erenköy Ruh ve Sinir Hastalıkları bana daha yakın, ben burdan
yer ayırtayım en iyisi

ALLAH SENI NE ETMESIN
en son sececegim meslek doktorluk olurdu,
ama ALLAH HASTALARIYLA ILGILENEN ISINI IYI YAPAN BUTUN DOKTORLARDAN RAZI OLSUN(AMIN)

kızz seninn odununndamı takip ediyoo seniiii amann neymişş bu erkeklerr nekadar merklıymş böyleeeee çık artıkk sevgilii odunummm yat uyyuuuuuu bidee msjımaa cevapp verrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Yok tatlım benimki burayı bilmiyo En azından ben öyle umuyorum

kiz sendemi manitani cagirdin

Yok tatlım benimki çok sordu ama forumun adını vermedim
Gerçi en kalabalık en bilinen kadın forumlarından diye ipucu verdim,
bulup gelmiş olma ihtimali yüksek

Ben bağırınca 3 ziyaretçi kaçtı

Bilmem ki,88liyim ben canım

Ama hali hazırda sevgilin var senin de Okumak gibisi var mı canım ya,en iyisini yapıyosun,önce bitir okulunu nasıl olsa evleneceksiniz Allahın izniyle

inşallahh canımm yaaa bu aralarr işi dahadaa ilerlettikkk ailesylee tanştım evlerndee tanıydum zatendee evlerine gttim annemedee söyledimm 2 yıldır böylee böylee fuat amcanınn oğluyla sevgiliyim dedimmm rahatladımmm inşallahh rabbim utandırmazz kısmetmde o vardr nedeym başkladaa bilemedimm hayrlısıı heee bu aradaa benn 89luyum temmuz 10

fuat amcaya burdan selamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…