Berenli Saatler :)

bendee isterimm amaa sevgilim daha şimdiden okul biter bitmez yaparızz hemen nişanı düğünü 1 yıl kpssyi bekleyememm dayanamam diyo napıyımkii helee bi ozamanlar gelsin kandırrım belkii

Benimkide diyooo istemeye gelsek annen vermez mi diyooo.Askerlik olmadan zaten vermezde

askerlik olmadann heralde vermezlerr canımm:)))seninkinin işi gücü varmı neyinee güveniyoda istemeye geliyo hemenn

Canım kendi işi var
Annem aslında seviyooo ama askerlik falan olmadan bende evlenmek istemiyorum.

murat gilin damindan atlayamadim liralarim döküldü toplayamadimlorke lorke lorke lorke hanimey lorke lorke lorke lorke lorke delale lorkeeeee makaram sari baglar kiz soyler gelin aglarmakaram sari baglar le kiz soyler gelin aglar niye ben olmusmuyem lo asyem karalar baglar liliililililiili teeeeeeeeeeeey tey tey tey cane cane caneeeeeeee iste meydaneeeeeee iyi gunun dostu dar gunde haneeee kotu gunde haneeeeeeeeeeedama cikmis bir guzel deliloy deliloy kurbanee damin etrafin gezer deliloy deliloy heyraneeeeeee1 mumdur 2 mumdur 3 mumdur 14 mumdur bana bir bade doldur bu ne guzel bir gundurrrrrr haninaaaaaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…