Berenli Saatler :)

nerdeyse bir haftadir gelemedim kimbilir kac sayfq ilerlemistir dedim ama kimsede ugramamis pek
nazarami geldi topik
su anda yatiyorum telden zorlada olsa girdim bu siralar cok erken uykum geliyor bitkinim
sizi coook ozledimm kendimi toparlar toparlamaz burdayim yine

vuslatım bu cadılar anneleri girmezse topiğe ugramıyorlar bende 4,5 gündür giremedim böylece topik sahipsiz kaldı gel en yakın zamanda özledik seni bizzzzzzzzz

oh hatuna bak yattığı yerden yazıyo bostanıda büyütmüşündür sen bayya

hoşgeldin çikilota güzeli
hosbuldukk beren sen nescafeden kazandinmi bisey :26:
ablaaam hosgeldin nasilsin iyimisin

afiyet olsun ne diyim

oy kıyamam başınsağolsun

selam taş hatun

selammmm canim

vuslatım bu cadılar anneleri girmezse topiğe ugramıyorlar bende 4,5 gündür giremedim böylece topik sahipsiz kaldı gel en yakın zamanda özledik seni bizzzzzzzzz
gelicem berenim bende cok ozledim sizi esim oturtmuyo pc basina rahatsizim diye ama gelcem
yakinda

oh hatuna bak
yattığı yerden yazıyo
bostanıda büyütmüşündür sen
bayya
yaa ama cok zor telden yazmak bi yorumu 20dakkada yaziyorum pc basinda otursam daha az yorulurdum heralde
bostan ne ki:26:

gelicem berenim bende cok ozledim sizi esim oturtmuyo pc basina rahatsizim diye ama gelcem
yakinda

yaa ama cok zor telden yazmak bi yorumu 20dakkada yaziyorum pc basinda otursam daha az yorulurdum heralde
bostan ne ki:26:

sen hamilesin vuslatım gelme zaten dinlen keyfine bak kocan haklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…