atamam ki bitanem atılmıyor boşver zaten bana göndermezler elaleme beş kutu yollarlar bana bir tane yollamazlar
Hay Allahhh:26:
Oldu demiştin tatlım niye olmadı ki acaba?
Bana da daha göndermedirler yaaa
nerdeyse bir haftadir gelemedim kimbilir kac sayfq ilerlemistir dedim ama kimsede ugramamis pek
nazarami geldi topik
su anda yatiyorum telden zorlada olsa girdim bu siralar cok erken uykum geliyor bitkinim
sizi coook ozledimm kendimi toparlar toparlamaz burdayim yine
afiyet olsun ne diyimolsun yicem işte napim çok seviyorum milyoncum yaaaaa
oy kıyamam başınsağolsunSu tospağam öldüüü milyon ablaaaaa
Kar var burda toprak donmuş gömemedim bileeee
selaaaaaaaaaaaaaaaaaam
nerdeyse bir haftadir gelemedim kimbilir kac sayfq ilerlemistir dedim ama kimsede ugramamis pek
nazarami geldi topik
su anda yatiyorum telden zorlada olsa girdim bu siralar cok erken uykum geliyor bitkinim
hosbuldukk beren sen nescafeden kazandinmi bisey :26:hoşgeldin çikilota güzeli
ablaaam hosgeldin nasilsin iyimisinnerdeyse bir haftadir gelemedim kimbilir kac sayfq ilerlemistir dedim ama kimsede ugramamis pek
nazarami geldi topik
afiyet olsun ne diyim
oy kıyamam başınsağolsun
selam taş hatun
hosbuldukk beren sen nescafeden kazandinmi bisey :26:
ablaaam hosgeldin nasilsin iyimisin
selammmm canim
ne kazanması canım ya hiç bişi gelmedi:26::26:
gelicem berenim bende cok ozledim sizivuslatım bu cadılar anneleri girmezse topiğe ugramıyorlar bende 4,5 gündür giremedim böylece topik sahipsiz kaldı gel en yakın zamanda özledik seni bizzzzzzzzz
yaa ama cok zor telden yazmak bi yorumu 20dakkada yaziyorum pc basinda otursam daha az yorulurdum heraldeoh hatuna bak
yattığı yerden yazıyo
bostanıda büyütmüşündür sen
bayya
kizlar yagmurluk neden üyelik iptali yapmis bilen var mi ?
yaa ama cok zor telden yazmak bi yorumu 20dakkada yaziyorum pc basinda otursam daha az yorulurdum heralde
bostan ne ki:26:
gelicem berenim bende cok ozledim siziesim oturtmuyo pc basina rahatsizim diye ama gelcem
yakinda
yaa ama cok zor telden yazmak bi yorumu 20dakkada yaziyorum pc basinda otursam daha az yorulurdum heralde
bostan ne ki:26:
ne zaman belli olacak :26:
ben tanımıyorum onu canımkizlar yagmurluk neden üyelik iptali yapmis bilen var mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?