kızlar benim yat vaktide geçtii yatim artık bende
hepinizi çok çok öpüyorum Allah rahatlık versin hepinize![]()
Allah rahatlık versin sanada canım,iyi geceler

cin takvimine gorede kiz cikti![]()
Demekki bi kız bi erkek,ikizzz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar benim yat vaktide geçtii yatim artık bende
hepinizi çok çok öpüyorum Allah rahatlık versin hepinize![]()
cin takvimine gorede kiz cikti![]()
Allah rahatlık versin sanada canım,iyi geceler
Demekki bi kız bi erkek,ikizzz![]()
![]()
Bende sadece doğum tarihleriyle olan bi hesaplama biliyorum,o ne olaki acaba![]()
![]()
hepsini gün ay yil olarak veriyorsun :)
takvime göre kizmis abla :26::26:eniştenin doğum tarihi: 01.05.1976
buda benim: 23.11.1979 son regl:29 kasım
evet bekliyorum twitiimm çabuk ol ama![]()
Kız ne diyosun,ben beşize bile razıyım![]()
![]()
takvime göre kizmis abla :26::26:
![]()
Hanımlar merhaba,
Gece gece uyku tutmadı bi foruma gireyim dedim bu saatte kim ne yazmış diye burayı buldum çok hoş muhabbetiniz var Allah artırsın maşallaah bende gelmek istiyorum tabi alırsanız :26:
Bu arada bebiş bekleyen anne adaylatı var heralde Allah'ım hayırlı sağlılı evlatlar nasip etsin inşaALLAH. Bende 15 haftalık hamileyim. Daha cinsiyetini öğrenmedim ne çin takvimi ne rus takvimide bilmiyorum haftaya öğrencem inşaALLAH
Hayırlı geceler olsun...
Hanımlar merhaba,
Gece gece uyku tutmadı bi foruma gireyim dedim bu saatte kim ne yazmış diye burayı buldum çok hoş muhabbetiniz var Allah artırsın maşallaah bende gelmek istiyorum tabi alırsanız :26:
Bu arada bebiş bekleyen anne adaylatı var heralde Allah'ım hayırlı sağlılı evlatlar nasip etsin inşaALLAH. Bende 15 haftalık hamileyim. Daha cinsiyetini öğrenmedim ne çin takvimi ne rus takvimide bilmiyorum haftaya öğrencem inşaALLAH
Hayırlı geceler olsun...
hoşgeldinn canımmsen benden bir hafta öndesin Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
![]()
içime doğanda kız zaten çin takvimine görede kızdı galiba bakmıştım bi ara![]()
Amin sağolun.. Cinsiyeti merak ediyosunuz heralde sizde bende çok merak ediyorumda bu takvimere falan hiç bakmadım ben pek tutarlı oldukları söylenmiyor.. İnşaALLAH öğrenirz en yakın zamanda haftaya 3lü tarama için gidecem o zaman öğrenirim heralde...
Amin sağolun.. Cinsiyeti merak ediyosunuz heralde sizde bende çok merak ediyorumda bu takvimere falan hiç bakmadım ben pek tutarlı oldukları söylenmiyor.. İnşaALLAH öğrenirz en yakın zamanda haftaya 3lü tarama için gidecem o zaman öğrenirim heralde...