Berenli Saatler :)

Selaaamün aleykümm

İyi geceler kızlaarrr

iyi geceler hosgeldin canim

ayni yastayiz,doktora filan gittin mi peki zaten 6 aydan sonra sorun arayin diyorlar...
bende 21 yasimdayim,2 yila yakin oldu isteyeli

Gittik canim 2. ayimizda gittik hemen doktor duphaston verdi adetlerim duzensiz. Esime baktilar problem yok,ultrasonda banada bakti dr cok iyisin bebek olmamasi icin problem yok dedi ama olmadi bekliyoruz bakalim Rabbim isteyenleri evlatsiz birakmasin INSALLAH canim benim.

Selaaamün aleykümm

İyi geceler kızlaarrr
ALEYKUMSELAM hosgeldinnn

canim INSALLAH en kisa zamanda kavusursun bebegine,PREESED die bir jel var 1 ay kullandim onu ama etki etmedi galiba gebeligi kolaylastiriyormus sende arastirsana bi :26:

ALEYKUMSELAM hosgeldinnn

canim INSALLAH en kisa zamanda kavusursun bebegine,PREESED die bir jel var 1 ay kullandim onu ama etki etmedi galiba gebeligi kolaylastiriyormus sende arastirsana bi :26:

Hic duymadim arastiriyim bakalim. Gerci haplara felan hic biseye guvenim yok artikda. Pko var bende. Bunun stresi zaten bitirdi beni. Stres en onemli faktor bu iste

Hic duymadim arastiriyim bakalim. Gerci haplara felan hic biseye guvenim yok artikda. Pko var bende. Bunun stresi zaten bitirdi beni. Stres en onemli faktor bu iste

yurt disindasin sende degilmi orda bulmak daha kolay oluyor eczanelere sor pree-seed diye hatta internettende arastir derim bir zarari yokmus yani normaldede islaklik icin kullaniliyormus :26:

yok ya daha belli olmadi,pazartesiye kadar gelmezsse giderim kana,
ay yoksa sendemi hamissin hadi hayirlisi

yok ya daha belli olmadi,pazartesiye kadar gelmezsse giderim kana,
ay yoksa sendemi hamissin hadi hayirlisi

İnşaallah hayırlı haberlerini alırız Pazartesi günü canım..İdrar testi yaptın mı bugün,silik falan çıkıyomu

Canım yok inan bana hiçç mi hiç sanmıyorum,keşke olsa ama yoktur..Dün kırmızı geldi,çok azdı ama ben adet oldum sandım yine,bugün gelmedi ama hiç :26:

Amann hayırlısı olsun,kafama taktıkça büyüyo,iyisimi düşünmicem artık

bi kere yaptim bidaha yapmadim canim,
ay kafaya takilmicak gibi degil ki

Canım öyle evet de,zararı bize oluyo işte..

Artık söz verdim kendime ve kocama,düşünüp düşünüp üzmicem kendimi,Rabbim inşaallah bizlere de nasip edecek anne olmayı

kiz bu ay bende hic dusunmedim adetim 4 gun gecmis haberim yoktu sonradan fark ettim dusun :44:

ben aniden cikabiliirim yazmassam kendinize iyi bakin ALLAHA EMANET OLUN pazar gunu gorusuruz

Canım seni ümitlendirmek istemiyorum ama belkide hamilesindir,adetlerin düzenliydi bildiğim kadarıyla çünkü :26:

adetlerim duzenliydi yani her ay adet oluyorum ama gunleri sasabiliyor daha once 4 gun falan gecikmisligi var ama bu sefer 9 gun oldu

show tvde eve dusen yildirim var sahestede zavallliim bizle ayni dertte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…