Berenli Saatler :)

Söylerim ablam Allahım sağ selim gideriz inş..Bu sefer hiç ayağım çekmiyo hiç gidesim yok acaba bişiy mi olacak ya:18::18::18:

Canım öyle düşünme,Allah'ın izniyle hiçbişey olmaz.. :nazar:

Bende yola çıkacağım zaman aklıma hep kötü kötü şeyler getiririrdim,annem çok kızardı :1: :1:

Arada hala yaparım bunu,annemin delirmesine yeter :37: :1:

berenimm aklıma geldi bak senin kabızlık sorunu vardı ya müsli alıp ondan yesene tatlım
benim arkadaşta senelerdir var kabızlık müsli yiyor sabahları onu yediği sürece iyi:31:
sende dene istersen bende mısır gevreği aldım bendede başladı netten baktım doğum dr.larıda
gevrek öneriyor:49:

Bende de var bu sorun ya,bıktım artık,bende alayım bari :26:

Yeşil çay ve çörek otu da iyi geliyor,rahatlatıyor kızlar aklınızda olsun :6:

Canım öyle düşünme,Allah'ın izniyle hiçbişey olmaz.. :nazar:

Bende yola çıkacağım zaman aklıma hep kötü kötü şeyler getiririrdim,annem çok kızardı :1: :1:

Arada hala yaparım bunu,annemin delirmesine yeter :37: :1:

Ayy canım her zaman içim sevinirdi gidecez gezicem falan diye ama bu sefer düğün var ya ondan canım çekmiyo belkide bende hep bişey olacağa yoruyorum bu sefer

berenimm aklıma geldi bak senin kabızlık sorunu vardı ya müsli alıp ondan yesene tatlım
benim arkadaşta senelerdir var kabızlık müsli yiyor sabahları onu yediği sürece iyi:31:
sende dene istersen bende mısır gevreği aldım bendede başladı netten baktım doğum dr.larıda

Ay tatları berbat onların.Onun yerine sabahları büyük bardak ılık su ve iki kuru kayısı yesende rahatlatıyo

çok sağol canım yarın hemen alıcam denemediğim şey kalmadı seninkini deniyim bide vuslatım beni düşündüğün için çok teşekkür ederim:49::49:

Ayy canım her zaman içim sevinirdi gidecez gezicem falan diye ama bu sefer düğün var ya ondan canım çekmiyo belkide bende hep bişey olacağa yoruyorum bu sefer

Ay tatları berbat onların.Onun yerine sabahları büyük bardak ılık su ve iki kuru kayısı yesende rahatlatıyo

yavrum kayısıyı denedim yok olmuyor:43:

kızlar ben 5 kilo doğmuşum biliyomusunuz:52::52:

hayy maşallahh tatlıma :nazar:kız senin anne karnında belliymiş boğazına düşkün olduğun:1::1:

Söylerim ablam Allahım sağ selim gideriz inş..Bu sefer hiç ayağım çekmiyo hiç gidesim yok acaba bişiy mi olacak ya:18::18::18:

iyi düşün bitanem birşey olmaz Allah'ın izniyle:nazar:

yok tatlım çok güzel tatları içinde kuru meyveler var bağırsakları çalıştırıyor diyette bile öneriliyor
ben sade mısır gevreğini yiyorum :56:kız dene bi çok güzel
çok sağol canım yarın hemen alıcam denemediğim şey kalmadı seninkini deniyim bide vuslatım beni düşündüğün için çok teşekkür ederim:49::49:

rica edrim bitanemm:16:arkadaş değilmiyiz birbirimizi düşünüp tavsiyelerde bulunucaz tabisii canım benimm:54:

Kızlar ben çıkıyorum Herkese iyi geceler Allah rahatlık versin:16::16::10::10::10:

hayy maşallahh tatlıma :nazar:kız senin anne karnında belliymiş boğazına düşkün olduğun:1::1:

iyi düşün bitanem birşey olmaz Allah'ın izniyle:nazar:

yok tatlım çok güzel tatları içinde kuru meyveler var bağırsakları çalıştırıyor diyette bile öneriliyor
ben sade mısır gevreğini yiyorum :56:kız dene bi çok güzel

rica edrim bitanemm:16:arkadaş değilmiyiz birbirimizi düşünüp tavsiyelerde bulunucaz tabisii canım benimm:54:

vuslatım hatta doktorlar maşallah tosun bu demişler benim için bide benim kollarım ayaklarım böyle yumuk yumukmuş:52::52:

[video=youtube;KixcvDn6IUM]http://www.youtube.com/watch?v=KixcvDn6IUM[/video]

:16::16::16::16::16::16:

yavrum kayısıyı denedim yok olmuyor:43:

tatlımm bide kiraz sapı satılır aktarlarda kuru olarak onuda dene bağırsakları çalıştırıyor
ben bizim bahçedeki kirazları yiyip saplarını kendim kurutup içiyordum:1:
küçücük poşete 2-3 milyon vereceğime kendim kurutup içiyodum:49:

Back
X